Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A tu, gdzie jesteś w W-wie, nie możesz wkleic fotek? Pzdr. Quote
Inkaa Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Asiaczek napisał(a):A tu, gdzie jesteś w W-wie, nie możesz wkleic fotek? Pzdr. Niestety nie mogłam, ponieważ nie miałam kabla USB. Jednak teraz już wróciłyśmy, i późnym wieczorem postaram się coś wkleić. Buziaki! :loveu: Quote
kaskaSz Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 To czekamy z niecierpliwością na fotki :) Pzdr. Quote
Inkaa Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='kaskaSz']To czekamy z niecierpliwością na fotki :) Pzdr. Ostrzegam, że nie są oszałamiającej jakości ... ;) Koniec, pozdrawiam! :lol: Quote
ewelinka_m Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 tylko tyle? :mad: Wenka trochę zarosła :eviltong: baardzo podoba mi się ostatnie foto ;) pozdrawiam Quote
ewelinka_m Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 a po oskubaniu wypsikać perfumami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (patrz bazarek mój podpis :diabloti:) Quote
Bzikowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Na żywo nie wygląda na taką zarośniętą :evil_lol: Ale prawda - oskubać ją! :evil_lol: Quote
Inkaa Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ewelinka_m napisał(a):tylko tyle? :mad: Wenka trochę zarosła :eviltong: baardzo podoba mi się ostatnie foto ;) pozdrawiam Niestety tylko tyle, pogoda nie była zbyt ciekawa, dlatego robiłyśmy zdjęcia wylącznie w pozycjach statycznych, czym pies nie byl zachwycony, po dwudziestym siad-zostań zaczął się buntować. :diabloti: Bzikowa napisał(a):Na żywo nie wygląda na taką zarośniętą :evil_lol: Ale prawda - oskubać ją! :evil_lol: Po pańci ma tą niefotogeniczność. :shake: ewelinka_m napisał(a):a po oskubaniu wypsikać perfumami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (patrz bazarek mój podpis :diabloti:) Aktualnie nie stać mnie na psie perfumy. :diabloti: Quote
Kinia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ostanie zdjęcie bardzo mi się podoba:loveu: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tereny jakies znajome mi się wydają... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Rzeczywiście ostatnie foto bardzo fajne. :loveu: Pzdr. Quote
Inkaa Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Tereny jakies znajome mi się wydają... Pzdr. Pola Mokotowskie of course :diabloti: kaskaSz napisał(a):Rzeczywiście ostatnie foto bardzo fajne. :loveu: Pzdr. Kinia napisał(a):Ostanie zdjęcie bardzo mi się podoba:loveu: Dzięki! Dzisiaj byłyśmy na szczepieniu. A za jakieś dwa tygodnie wybieramy się na trymowanie. :lol: Quote
Asiaczek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Kinga&Wenka']Pola Mokotowskie of course :diabloti: [/quote] Tak myslałam...:lol: Pzdr. Quote
*Monia* Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Witam :loveu:. Śliczna suńka :loveu:. Nie miałam czasu dużo przejrzeć, bo do pracy uciekam zaraz, ale nadrobię :cool3:. Quote
agaciaaa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cześć :) http://img528.imageshack.us/img528/2483/dsc06848tl9.jpg fajnie wygląda na tych schodach ;) Quote
Inkaa Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Jak miło, że ktoś nas jeszcze odwiedza. :multi: U nas ... hmm ... po staremu. A może jednak nie? Nowością jest to, że przeszlyśmy na BARFa, nowością jest też to, że pies zaczął olewać zabawki na dworze (ale się ogarniamy, mam nadzieje, że ponowne nakręcenie nie zajmie nam dużo czasu). :lol: Nagrałam filmik z naszej sesji klikerowej ze świadomości zadka. Postaram się go wkleić jak najszybciej. buziaki. :loveu: Quote
Bonsai Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No nie! na Polach byłaś i nie dałaś nam znać? :shake: Teraz mieszkamy 7 min od Pól, więc jeśli następnym razem nie dasz znać, że jesteś w okolicy, to się obrażę. ;) Quote
Illusion Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Też chętnie obejrzę filmik, bo ostatnio zaczęłam próby pokazania Toś, że ma zadek i czasem warto go świadomie używać :lol:. Quote
Inkaa Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Zamierzałam wstawić filmik, ale niestety jest już nieaktualny, bo nie wchodzimy już na 3 ksiązki, a na bardzo stromą deskę. ;) Quote
Bzikowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 To nakręć z deską :cool3: No i wszystkiego najlepszego :loveu: :new-bday: Za nasze wspólne urodziny! :) :drink1::drinking: Quote
Inkaa Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Bzikowa napisał(a): No i wszystkiego najlepszego :loveu: :new-bday: Za nasze wspólne urodziny! :) :drink1::drinking: Dzięki. :loveu: Quote
Inkaa Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Olusia napisał(a):WSZYSTKIEGO DOBREGO!! :loveu::multi: Dziękujemy! :eviltong: Quote
Infortune. Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Spóźnione życzenia wszystkiego dobrego :cool3: Quote
Recommended Posts