puchu Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wesołych bombek, złotych trąbek, Anielskiego włosia i pieczeni z łosia. Makowca z Sosnowca, rolady z szuflady, udanej Pasterki bez żadnej usterki :) Wesołych świąt! :tree1: Quote
Inkaa Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Dzięki wielkie za życzenia! :loveu: Wena, jak już kiedyś pisałam, dostała konga, pastę do konga (o smaku wątróbkowym), miękką piszczącą piłeczkę, pluszowy ogon i ośmiornicę (Trixie Ośmiornica winyl ze sznurem 32 cm - zabawki - zabawa i nauka - dla psów - sklep zoologiczny Animalia.pl) Cóż, nie powiem, że nie była zadowolona. Życzenia Wełniakowi oczywiście złożyłam. Opłatkiem się podzieliłam. A psica, jak przystało na grzeczną panienkę, odpowiedziała 'hauhałem' O północy obie oglądałyśmy filmy (oczywiście moje ulubione kino sensacyjny - tym razem Nuklearna walizka) Buziaki. :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 A Bezisław pluł opłatkiem :evil_lol: Przybywacie na trening w sobotę/niedzielę? Ja będę w oba dni więc mogę Ci któregoś dnia pomóc w końcu ogarnąć dojazd... Quote
Inkaa Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Bzikowa napisał(a): Przybywacie na trening w sobotę/niedzielę? Ja będę w oba dni więc mogę Ci któregoś dnia pomóc w końcu ogarnąć dojazd... Cieczka. :roll: Quote
madziamn Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Dziekujemy za zyczonka i serdecznie was pozdrawiamy jeszcze światecznie Quote
Bzikowa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):Cieczka. :roll: to może ciachu ciach? :cool3: przesrane mieć sukę w takim momencie :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Te, co u Was? Nic się nie odzywasz. :cool3: Quote
Inkaa Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 o, ktoś do nas wpadł. Miło. :lol: jeśli chodzi o nas: * frisbee i agility - nic nie robimy. cieczka = przerwa. * sztuczki - suczy się miesza cofanie-siadanie i ukłony-warowania. wiec na tym się ostatnio skupiamy. jednak nie robimy nic nowego. cieczka to dla mnie horror (odganianie adoratorów). dla Wełniaka teeeż (krótkie spacery, brak zabaw i sztuczek na dworze - jednak nadrabiamy to w domu) Ale wyciąć się boję. :oops: Quote
Bzikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ale czemu w związku z cieczką nie robicie nic na dworze? Quote
kaskaSz Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Bo pewnie inne psy się zlatują :) A Wenka tyle sztuczek zna, że muszą jej się mylić. ;) Quote
Inkaa Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Bzikowa napisał(a):Ale czemu w związku z cieczką nie robicie nic na dworze? a) bezpańske psy bądź psy których właściciele wypuszczają je na 'samodzielne spacerki' otaczające nas na każdym spacerze b) Wełniak rozpraszający się (zerooo skupienia, węszy, rozgląda się, fakt faktem, że kątem oka patrzy na tych adoratorów) O ile z tym pierwszy bym sobie poradziła, to z drugim byłby mały problem. ;) Quote
Inkaa Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 kaskaSz napisał(a):A Wenka tyle sztuczek zna, że muszą jej się mylić. ;) Ej, bez przesady. :lol: Quote
Bzikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Rozumiem. ;) To teraz tylko na zdjęcia czekamy! Quote
Inkaa Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Bzikowa napisał(a):Rozumiem. ;) To teraz tylko na zdjęcia czekamy! Postaram się zrobić i filmiki i zdjęcia. :loveu: Quote
ewelinka_m Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 również czekam na fotki. p.s a sterylki nie ma się co bać ;) Quote
Inkaa Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 ewelinka_m napisał(a): p.s a sterylki nie ma się co bać ;) mówi to właścicielka samca. :cool1: Quote
ewelinka_m Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):mówi to właścicielka samca. :cool1: ale ta która miała w swoim życiu doczynienia z ogromną ilością wysterylizowanych suczek ;) łącznie z zawożeniem/zanoszeniem i odbieraniem ich po zabiegu :lol: na prawde nie ma się czego bać, tylko idź do polecanego weta ;) już nie wspominając że masz póżniej o wiele większy komfort, zero cieczek i nie masz ryzyka wystąpienia chorób układu rozrodczego typu ropomacicze itd. ;) Quote
Bzikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Kinga to co, robimy zmasowany atak na weta? :eviltong: Tobie wyciacha Wenę a mi odjajczy Bzika :lol: Quote
Inkaa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 [SIZE="4"]Życzę WAM! dzisiaj roku szczęśliwego, I sylwestra udanego. Śle serdeczne te życzenia, Dołączam TEŻ karteczkę: Marzeń SPEŁNIENIA!!! :multi::multi: :loveu::multi::loveu: Byliśmy dzisiaj na działce, trochę poćwiczylyśmy agility, bo nie sposób było dłużej już wytrzymać z niewybieganym psem. Mam nawet filmiki. Nawet pies mi się zmęczył, bo kondycja jej się pogorszyła. (ale w sumie nie dziwię się - 5 km w jedną stronę x2 to 10 km, trochę frisbee i agility, potem sztuczki i posłuszeństwo, a na koniec aportowanie) :diabloti: Ewelinka - ja też każdemu doradzam sterylkę, wymieniam plusy, ALE sama boję się wyciąć Wełniaka. :cool1: Bzikowa - się jeszcze na to nie zdecydowałam w 100% (powiedzmy w 50%) :lol: Quote
agaciaaa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wszystkiego NAAAAAJ w Nowym Roku!!! :multi: I biegiem do weta umawiać sie na sterylke! :eviltong: jak ja to przeżyłam, to Ty też dasz rade ;) Quote
Inkaa Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 agaciaaa napisał(a): I biegiem do weta umawiać sie na sterylke! :eviltong: jak ja to przeżyłam, to Ty też dasz rade ;) Może masz racje, sterylka by się przydała, ale ja się naprawdę się o nią boję (a jeszcze pomagam sobie czytając o możliwych powikłaniach posterylkowych) :cool1: Asiaczek - witamy, witamy. :multi: Quote
Bzikowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Kinga&Wenka napisał(a):Może masz racje, sterylka by się przydała, ale ja się naprawdę się o nią boję (a jeszcze pomagam sobie czytając o możliwych powikłaniach posterylkowych) :cool1: Myślę, że jednak zalety kastracji przewyższają jej wady także tnij, kobieto, jeśli możesz :wink: no i czekamy na jakieś zdjęcia/filmiki! :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wow, fotki :multi: http://img113.imageshack.us/img113/5494/dsc06648zi1.jpg ładny profilek :loveu: Quote
Recommended Posts