Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj kochana,żeby mój Kleks tak się poruszał jak Wena to ja bym była w siódmym niebie.Jesteście boskie i to się liczy,a no i to ,że pies się dobrze bawi.Trening czyni mistrza jeszcze trochę,a sukcesy będą spadać z nieba jak śnieg.Razem z Bzikową,pokarzecie,że Westy wszytsko mogą i wszędzie.Trzyam kciuki i prosze ucałować sunie od Kleksa i seterki Erty.:loveu::lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieseczkowo - dzięki!
Bzikowa - będziemy w sobotę (ale pod warunkiem, że ty nam utrwalisz drogę tramwajowo-autobusową w obie strony) :diabloti:
następnym razem postaram się nagrać więcej.

Posted

Bzikowa napisał(a):
na pewno nie w obie strony moja droga! :evil_lol:
chyba, że będziemy mieć trening razem to się zastanowię ;)

dobra, więc w dwie, albo ewentualnie w jedną - do klubu. generalnie bez Ciebie mogłabym nie zdążyć na trening.
A fragment drogi powrotnej od Pl.3 Krzyży mogę pokonać na pieszo. ;)

Posted

Przeskoczyły posty i nie zauważyłam Twojej odpowiedzi.

DO klubu mogę Ci pokazać tylko jeśli będziesz miała trening przede mną to wtedy Bzik poczeka w klatce a ja popatrzę. A jak po mnie to będziecie musiały przyjechać na nasz i poczekać na wasz. No więc wszystko zależy od podziału grup.

Myślałam, że będziesz miała większy problem z powrotem, przecież drogę na teren już parę razy sama przebywałaś i dałaś radę i się nie spóźniłaś ;)

Posted

Paczka z tele.zoo dla piesa doszła. :multi: teraz pozostaje tylko kupić kości prasowane oraz smakołyki, i wuala! prezent choinkowy będzie gotowy. :lol:

Muszę się pochwalić
1. (jeśli chodzi o frisbowanko) - Weniak ładnie wybija się w powietrze, i nawet raz na pięć rzutów złapie.
2. (jeśli chodzi o skupianie) - chwilowy kryzys został zażegnany, dzisiaj podczas zabawy i ćwiczeń była całkowicie skoncentrowana, nie zwróciła najmniejszej uwagi na psiaka, który przez większość czasu na spacerze nam towarzyszył (piesek sam wychodzi na spacery ...) .
3. (jeśli chodzi o sztuczki) cofanie wychodzi nam coraz lepiej.

A w weekend wybieramy sie na trening (Anno, cała nadzieja w tobie :diabloti:)

Posted

Bezisław zazdrości Wenie prezentu, ja nie wiem czy w tym roku dostanie więcej niż gryzaka. Ale zobaczymy :lol:

Czy ten Twój pies nigdy nie zarasta? :crazyeye:
No Bzik to ogon ma już jak szczotkę od kibla a nie jak marchewkę a Wenka ciągle elegancko...

I przypomniałaś mi o frisbee. Z miesiąc chyba nie wyjmowałam talerzy :lol:

Posted

Nie mogłam się powstrzymać, dałam jej konga z pasta w środku (tak na 5 minut, tak tylko zobaczyć, czy będzie nim zaintesowana) :cool3:

Czy ten Twój pies nigdy nie zarasta?
No Bzik to ogon ma już jak szczotkę od kibla a nie jak marchewkę a Wenka ciągle elegancko...

Ona ostatnio trymowana była w czerwcu/lipcu (nie licząc mojego nieudolnego skubania) więc fakt, zarasta bardzo wolno. ;)
ale jakoś tak w styczniu jedziemy do trymerki.

I przypomniałaś mi o frisbee. Z miesiąc chyba nie wyjmowałam talerzy :lol:

Bez jest pewnie obrażony. :eviltong:

Posted

Nie martw sie Bzikowa,bracia choć ta jedną cechę mają wspólną b.szybko zarastaja:eviltong:Kleczysław w tą srodę jedzie na trymowanko,wreszcie będzie wyglądać po ludzku:eviltong::lol:Całusy dla Wenki i powodzenia na treningu:multi:

Posted

[quote name='agaciaaa']http://img393.imageshack.us/img393/3985/dsc06501jj3.jpg Wena w biegu :loveu:

Filmiki bardzo fajne, widać że Wena jest nakręcona :) a że zdarzają się małe błędy to już szczegół ;)
dzięki.
owszem, Wełniak jest nakręcony, a te błędy to głównie moja wina (chociaż staram się je eliminować). ;)

[quote name='Pieseczkowo']Nie martw sie Bzikowa,bracia choć ta jedną cechę mają wspólną b.szybko zarastaja:eviltong:Kleczysław w tą srodę jedzie na trymowanko,wreszcie będzie wyglądać po ludzku:eviltong::lol:Całusy dla Wenki i powodzenia na treningu:multi:
będziemy na treningu, o ile w ogóle dotrzemy na teren klubowy (bez
Ani? wątpie!). :lol:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
Paczka z tele.zoo dla piesa doszła. :multi: teraz pozostaje tylko kupić kości prasowane oraz smakołyki, i wuala! prezent choinkowy będzie gotowy. :lol:

Muszę się pochwalić
1. (jeśli chodzi o frisbowanko) - Weniak ładnie wybija się w powietrze, i nawet raz na pięć rzutów złapie.
2. (jeśli chodzi o skupianie) - chwilowy kryzys został zażegnany, dzisiaj podczas zabawy i ćwiczeń była całkowicie skoncentrowana, nie zwróciła najmniejszej uwagi na psiaka, który przez większość czasu na spacerze nam towarzyszył (piesek sam wychodzi na spacery ...) .
3. (jeśli chodzi o sztuczki) cofanie wychodzi nam coraz lepiej.

A w weekend wybieramy sie na trening (Anno, cała nadzieja w tobie :diabloti:)

Hohoho, jakie pozytywy!!! No to miłego dnia. I pozytywnego!:lol:
Pzdr.

Posted

My już po koleinym treningu, przymierzam się o napisania jakiegoś sprawozdania na blogu, ale póki co napiszę w skrócie
- miałyśmy nie mały problem z dojazdem. generalnie zamiast pociągiem pojechałśmy samochodem z rodziną (przez strajki kolejarzy niektóre pociągi opóźniały się o 40-50 min.)
- naumiałyśmy się koła i murku, poćwiczyliśmy tunel miękki (któr też słabo znamy)
- poza tym biegaliśmy sekwencje kładka-tunel w kształcie C-coś tam, gdzie pies po kładce musiał wbiec do tej mniej logicznej dziury i seprentynkę (czy jak to się ta piszę) która nie wychodziła nam aż tak źle. ;)