Pieseczkowo Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Oj kochana,żeby mój Kleks tak się poruszał jak Wena to ja bym była w siódmym niebie.Jesteście boskie i to się liczy,a no i to ,że pies się dobrze bawi.Trening czyni mistrza jeszcze trochę,a sukcesy będą spadać z nieba jak śnieg.Razem z Bzikową,pokarzecie,że Westy wszytsko mogą i wszędzie.Trzyam kciuki i prosze ucałować sunie od Kleksa i seterki Erty.:loveu::lol: Quote
Bzikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Trzymam za słowo. :evil_lol: Aha - masz być w sobotę! Super, super, tylko czemu taki krótki ten filmik? :eviltong: Quote
Inkaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Pieseczkowo - dzięki! Bzikowa - będziemy w sobotę (ale pod warunkiem, że ty nam utrwalisz drogę tramwajowo-autobusową w obie strony) :diabloti: następnym razem postaram się nagrać więcej. Quote
Inkaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Bzikowa napisał(a):na pewno nie w obie strony moja droga! :evil_lol: chyba, że będziemy mieć trening razem to się zastanowię ;) dobra, więc w dwie, albo ewentualnie w jedną - do klubu. generalnie bez Ciebie mogłabym nie zdążyć na trening. A fragment drogi powrotnej od Pl.3 Krzyży mogę pokonać na pieszo. ;) Quote
Bzikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 na pewno nie w obie strony moja droga! :evil_lol: chyba, że będziemy mieć trening razem to się zastanowię ;) Quote
Bzikowa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Przeskoczyły posty i nie zauważyłam Twojej odpowiedzi. DO klubu mogę Ci pokazać tylko jeśli będziesz miała trening przede mną to wtedy Bzik poczeka w klatce a ja popatrzę. A jak po mnie to będziecie musiały przyjechać na nasz i poczekać na wasz. No więc wszystko zależy od podziału grup. Myślałam, że będziesz miała większy problem z powrotem, przecież drogę na teren już parę razy sama przebywałaś i dałaś radę i się nie spóźniłaś ;) Quote
Russellka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Witamy się popołudniowo! :multi: I żebramy o jakieś fotencje :loveu: Quote
Inkaa Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Paczka z tele.zoo dla piesa doszła. :multi: teraz pozostaje tylko kupić kości prasowane oraz smakołyki, i wuala! prezent choinkowy będzie gotowy. :lol: Muszę się pochwalić 1. (jeśli chodzi o frisbowanko) - Weniak ładnie wybija się w powietrze, i nawet raz na pięć rzutów złapie. 2. (jeśli chodzi o skupianie) - chwilowy kryzys został zażegnany, dzisiaj podczas zabawy i ćwiczeń była całkowicie skoncentrowana, nie zwróciła najmniejszej uwagi na psiaka, który przez większość czasu na spacerze nam towarzyszył (piesek sam wychodzi na spacery ...) . 3. (jeśli chodzi o sztuczki) cofanie wychodzi nam coraz lepiej. A w weekend wybieramy sie na trening (Anno, cała nadzieja w tobie :diabloti:) Quote
Bzikowa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bezisław zazdrości Wenie prezentu, ja nie wiem czy w tym roku dostanie więcej niż gryzaka. Ale zobaczymy :lol: Czy ten Twój pies nigdy nie zarasta? :crazyeye: No Bzik to ogon ma już jak szczotkę od kibla a nie jak marchewkę a Wenka ciągle elegancko... I przypomniałaś mi o frisbee. Z miesiąc chyba nie wyjmowałam talerzy :lol: Quote
Inkaa Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Nie mogłam się powstrzymać, dałam jej konga z pasta w środku (tak na 5 minut, tak tylko zobaczyć, czy będzie nim zaintesowana) :cool3: Czy ten Twój pies nigdy nie zarasta? No Bzik to ogon ma już jak szczotkę od kibla a nie jak marchewkę a Wenka ciągle elegancko... Ona ostatnio trymowana była w czerwcu/lipcu (nie licząc mojego nieudolnego skubania) więc fakt, zarasta bardzo wolno. ;) ale jakoś tak w styczniu jedziemy do trymerki. I przypomniałaś mi o frisbee. Z miesiąc chyba nie wyjmowałam talerzy :lol: Bez jest pewnie obrażony. :eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Nie martw sie Bzikowa,bracia choć ta jedną cechę mają wspólną b.szybko zarastaja:eviltong:Kleczysław w tą srodę jedzie na trymowanko,wreszcie będzie wyglądać po ludzku:eviltong::lol:Całusy dla Wenki i powodzenia na treningu:multi: Quote
agaciaaa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 http://img393.imageshack.us/img393/3985/dsc06501jj3.jpg Wena w biegu :loveu: Filmiki bardzo fajne, widać że Wena jest nakręcona :) a że zdarzają się małe błędy to już szczegół ;) Quote
Inkaa Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='agaciaaa']http://img393.imageshack.us/img393/3985/dsc06501jj3.jpg Wena w biegu :loveu: Filmiki bardzo fajne, widać że Wena jest nakręcona :) a że zdarzają się małe błędy to już szczegół ;) dzięki. owszem, Wełniak jest nakręcony, a te błędy to głównie moja wina (chociaż staram się je eliminować). ;) [quote name='Pieseczkowo']Nie martw sie Bzikowa,bracia choć ta jedną cechę mają wspólną b.szybko zarastaja:eviltong:Kleczysław w tą srodę jedzie na trymowanko,wreszcie będzie wyglądać po ludzku:eviltong::lol:Całusy dla Wenki i powodzenia na treningu:multi: będziemy na treningu, o ile w ogóle dotrzemy na teren klubowy (bez Ani? wątpie!). :lol: Quote
Pieseczkowo Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Trzymam kciuki,żeby jednak tak,czy z Ania czy bez. No i może będą za jakis czas zdjęcia:diabloti:Ja też powinnam wstawić ,ale niestety brak czasu nie pozwala mi na to.:lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):Paczka z tele.zoo dla piesa doszła. :multi: teraz pozostaje tylko kupić kości prasowane oraz smakołyki, i wuala! prezent choinkowy będzie gotowy. :lol: Muszę się pochwalić 1. (jeśli chodzi o frisbowanko) - Weniak ładnie wybija się w powietrze, i nawet raz na pięć rzutów złapie. 2. (jeśli chodzi o skupianie) - chwilowy kryzys został zażegnany, dzisiaj podczas zabawy i ćwiczeń była całkowicie skoncentrowana, nie zwróciła najmniejszej uwagi na psiaka, który przez większość czasu na spacerze nam towarzyszył (piesek sam wychodzi na spacery ...) . 3. (jeśli chodzi o sztuczki) cofanie wychodzi nam coraz lepiej. A w weekend wybieramy sie na trening (Anno, cała nadzieja w tobie :diabloti:) Hohoho, jakie pozytywy!!! No to miłego dnia. I pozytywnego!:lol: Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Witanko! Super, że idzie Wam coraz lepiej ze sztuczkami :) Pzdr. Quote
Inkaa Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 My już po koleinym treningu, przymierzam się o napisania jakiegoś sprawozdania na blogu, ale póki co napiszę w skrócie - miałyśmy nie mały problem z dojazdem. generalnie zamiast pociągiem pojechałśmy samochodem z rodziną (przez strajki kolejarzy niektóre pociągi opóźniały się o 40-50 min.) - naumiałyśmy się koła i murku, poćwiczyliśmy tunel miękki (któr też słabo znamy) - poza tym biegaliśmy sekwencje kładka-tunel w kształcie C-coś tam, gdzie pies po kładce musiał wbiec do tej mniej logicznej dziury i seprentynkę (czy jak to się ta piszę) która nie wychodziła nam aż tak źle. ;) Quote
Inkaa Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 YouTube - Wena and agility 15.12.2008 new filmik. ;-) Quote
Bzikowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Fajnie fajnie :loveu: Tylko znowu strasznie krótki ten filmik! Quote
kaskaSz Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Noo jakie Wy sportsmenki :lol: Świetnie! A święta też zapowiadają się pracowicie? Zapraszam do nas na nowe fotki. Pzdr. Quote
Recommended Posts