Juszes Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Hej! Łomatko, kupę czasu mnie tu nie było :oops: Quote
Inkaa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 YouTube - Wena agility Nasze agilitowanie. Quote
agaciaaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 I tu też śnieg! ;) a u nas dopiero teraz zaśnieżyło ;) Quote
Bonsai Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale u Was mało śniegu. :eviltong: U nas po kostki. :angryy: :shake: Quote
Illusion Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Widać, że Wena jest baaardzo zadowolona ze śniegu :cool3:. Quote
Russellka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale fajnie agilitujecie :multi::loveu: Quote
Bzikowa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 super śnieżne agility ;) my już się nie możemy doczekać treningów na śniegu :loveu: Quote
Inkaa Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 A więc po kolei. agaciaaa - u nas też aktualnie śniegu bardzo niewiele. Mogłabym powiedzieć, że prawie wcale go nie ma. :diabloti: Bonasi - ubolewam, że u nas śniegu niet, bo Wena uwielbia uwielbia biały puch. RCookie - jasne, to jej żywioł. Russelka i Bzikowa - dziękujemy! A w sobotę kolejny trening agility. :loveu: Quote
kaskaSz Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Witamy! Fajne fotki, takie dynamiczne hehe Pzdr. Quote
Inkaa Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Jutro na trening. :loveu: kaskaSz napisał(a):Witamy! Fajne fotki, takie dynamiczne hehe Pzdr. U nas zawsze jest dynamicznie. ;) Quote
Inkaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 witajcie! widzę, że tu baaardzo tłoczno, cóż - najwyżej będę pisała sama do siebie. ;) prezent choinkowy dla Weny zamówiony. :loveu: Jest to pasta do konga, kong, pluszowy ogon, piłka futbolowa, ośmiornica. A dla siebie jak narazie zamówiłam książkę zabawy z psem (w ramach gwiazdki). Planowałam jeszcze kupić obrożę i szelki, ale zrezygnowałam. narazie mam 6 obroży (w tym cztery szt. rogza, frog i obroża od taks) i 3 szt. szelek. jak narazie mi wystarczy. ;) od jakiegoś tygodnia w ogóle nie pracowałam z Weną, spacery były nudne, bez żadnego wysiłku umysłowego, zabawkami też się specjalnie nie bawiłyśmy. A dzisiaj przeżyłam SZOK! Pies zaczął mnie olewać, węszyć, sznurkami był średnio-zaintresowany, jedynie na frisbee się nakręcił. Chyba cały następny tydzień poświęce na skupianie i nakręcanie. Quote
Kinia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Oooo jakie zamówienie;) Nie przejmuj się, raz jest lepiej a raz gorzej. Quote
Bzikowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Kobieta zmienną jest, nie dziw jej się :cool3: Ale mój ma odwrotnie, jak długo nic nie robimy, jest niewybiegany etc to wyraża większą chęć zabawy. ;) Eh, a ja nie wiem co mój pies łaskawie dostanie na gwiazdkę bo przepuściłam już całą swoją kasę :roll: Quote
Illusion Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A zamawiałaś konga z konga, czy "konga" z trixie? Naszą podróbę dałam Tosi dwa razy, sucz jest niby taka deilkatuśna, a na zabawce jest już całkiem sporo śladów zębów :cool3:. Quote
agaciaaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ja też już powoli kompletuje prezent świąteczny ;) ale u nas to głównie prezenty jadalne ;) ale zabawke pewnie też jakaś kupie, choć mamy ich już mnóstwo :lol: Quote
Bonsai Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 A ja na razie żadnych prezentów nie kupiłam, biedna studentka jestem. :evil_lol: Quote
Russellka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Cześć Weniaki :loveu::multi: Gdzie są nowe fotki? :cool3: Quote
Bzikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 co tu tak cicho?? czemu nie wstawiasz filmików? :cool1: Quote
Inkaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Aniu, nie wstawiamy filmików bo WSTYD je pokazywać! ale skoro chcesz. YouTube - Weniak zajebiście beznadziejnie, wiem. :lol: Quote
Bzikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ja już widziałam. Nie rozumiem. :niewiem: CO jest tak beznadziejne? Quote
Inkaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Bzikowa napisał(a):Ja już widziałam. Nie rozumiem. :niewiem: CO jest tak beznadziejne? 7s - pies miota mi się gdzieś za plecami. 24s. - strasznie zwolniła, ja ją musiałam na chama wabić tą piłką, żeby przeskoczyła. Quote
Bzikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Cóż, niestety wg mnie w obu tych miejscach wina nie leży po stronie piesy :evil_lol: Pierwsze wskazane przez Ciebie miejsce - zasłoniłaś jej drogę własnym ciałem , z tego co widzę to już parę sekund przed tym biegła ZA Tobą a nie obok i nie wyprowadziłaś jej z tego stanu :wink: drugie - wg mnie jest to wina tego, że po pierwsze to nie jest taki łatwy i oczywisty nabieg dla niej a jeszcze jak Ty jej się tam zatrzymałaś zamiast biec to nie była pewna co ma robić. Ale to wg są drobnostki i ogółem jest super. Tylko kosi troszkę i ja bym raczej nad tym popracowała bo z jej budową kosić nie powinna. Ale bez przesady, trochę dystansu! :loveu::loveu::loveu: Masz nakręconego, bardzo fajnego psa i co Ci szkodzi wrzucać tu filmiki :-o skoro na youtube'a wrzuciłaś... :siara: i na treningi przychodzić! :mad: Quote
Inkaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 YouTube - Wena agility next film. (tutaj tyczka spadła jeszcze przed skokiem - 3 hopka chyba.) Aniu - akurat zrzucanie tyczek na MOICH hopkach to no problems. na treningach w cavano na normalnych stacjonatach nie zrzuca i jest OK. na następnym treningu na 1000% sie zjawimy. ;) Quote
Recommended Posts