Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my właśnie wróciłyśmy z treningu agility.
Napisałabym coś więcej, ale zupełnie nie mam siły, w ten weekend byliśmy w Łodzi, w Lublinie, i w Warszawie. Padam. :lol:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
Napisałabym coś więcej, ale zupełnie nie mam siły, w ten weekend byliśmy w Łodzi, w Lublinie, i w Warszawie. Padam. :lol:

A co Ty tak podróżowałaś? ;)

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):

Oj, widzę, że kondycja nie najlepsza :eviltong:

Posted

(Brak multi cytatu doprowadza mnie do szału)

Bonsai, Asiaczek - byłam na cmentarzu pod Łodzią i pod Lublinem. A Warszawę odwiedziliśmy (w drodze powrotnej z resztą) w celach treningowych.

Malina - żebyś wiedziała, ja nawet po kilku przebiegach z Weną ledwo dyszę.

Bzikowa - ciesz się, że akurat byłam z rodzicami, inaczej bym zabłądziła i zapewne nie dotarłabym na czas na dworzec (o ile w ogóle bym dotarła...)
Wyzdrowiej szybko! ;)
Sprawozdanie z treningu jest na naszym blogu. ;)

Posted

To Ty bloga prowadzisz? Nie wiedziałam , adres proszę ;)

Jakbyś nie jechała z rodzicami to bym Ci wszystko napisała smsem/zadzwoniła i wyjaśniła, spoko!

Ale uwierz, że nie mogłam jechać, nie doszłabym nawet do przystanku... :shake:

Posted

Bzikowa - owszem prowadzimy bloga, adres wysłałam na PW.
Nie tłumacz mi się, rozumiem. ;)

Bonsai, ewelinka_m - niestety zdjęć z ostatniego treningu nie mam. ogólnie nie mam żadnych zdjęć.

[SIZE="1"]Właśnie się uczę. Znaczy - próbuje uczyć, bo wiecznie coś mi przeszkadza i nie mogę się skupić. Potrzebuje motywacji.
I jeszcze jedno. Chce do Australii albo USA. :cool1:

Posted

Miło, że ktoś do nas zajrzał. ;)

[quote name='kaskaSz']Hej! Jak tam weekend mija? Pewniejak zwykle pracowicie :evil_lol: [/QUOTE]
Jak nam mija weekend?
Codziennie, przez cztery dni jeździłyśmy na działki, a co za tym idzie m.in agilitowałyśmy się. Robiłyśmy slalom tunelowy, dłuższe torki (ćwiczę swoją pamięć).
Poza tym jak zwykle ćwiczyłyśmy sztuczki i posłuszeństwo (Białej nagle wyleciało z głowy na jaką komende ma mnie obiec)
I oczywiście frisbowałyśmy się. :multi:
Muszę się pochwalić się, że Weniaczka ładnie wybija się do dysku (że go nie łapie to szczegół)

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img388.imageshack.us/img388/7822/obozik036ld4.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img388.imageshack.us/img388/2482/obozik037qq9.jpg[/IMG][/URL]

Fotki z obozu autorstwa Ewy od Hakera. :loveu:

Posted

Agaciaaa, Asiaczek, Bonsai - jasne, my obie się nieźle wkręciłyśmy w agility, nawet poświęcamy się i dojeżdżamy co tydzień/dwa tygodnie te 50 km. do Warszawy do klubu. ;)
A w sobotę mamy kolejny trening. :loveu:

Tak sobie ukradkiem myślę, co by tu kupić Weniakowi na gwiazdkę. Pewnie zdecyduje się na dwa nowe ID, koga, pastę po konga i jakieś zabawki (na oku mam
Zabawka pluszowa Truskawka
Trixie Ogon pluszowy
Trixie Piłka gumowa miękka
Piłka gumowa miękka na lince linka
Trixie Sznur treningowy z ringiem )

Myślalam o obrożach, ale narazie się powstrzymuje. Na dniach powinna dojść do nas czerwona Flexi Long.

Posted

A ja się wyleczyłam z obrożoholizmu :multi: Nad tym ogonem pluszowym ja też sie zastanawiałam kiedyś, ale jakoś tak wyszło, że nie kupiłam. A ta ostatnia zabawka, może być fajna jak psiak lubi się przeciągać, ja mam takie kiełbaski, ale Foxi się chyba ich boi...