Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
Udanego treningu! ;)

Dobcia napisał(a):
Również życzę udanego treningu i dobrej zabawy!:lol:

Dzięki dziewczyny, trening się udał.
Ćwiczyliśmy proste torki, ale jak dla nas - w sam raz (sekwencje z tunelami i kładką + sekwencje hopkowe, zmiany przed psem)
Ja zaliczyłam wywrotkę (brak korków), dodatkowo o mały włos bym skręciłam sobie nogę (do tej pory mnie boli ...) gdy miałam ambicje aby wyprzedzić ładnie psa i zrobić w miarę dobrą zmianę.
Więcej może napisze Ania od Bezika bo ona nas pewnie obserwowała. ;-)
A w ciagu najbliższych dni postaram się zamieścić dokladniejszą relację z treningu i zdjecia, bo widziałam, że ktoś (jej, nie pamiętm imion) je robił.

puchu napisał(a):
Doberek :)
Trzeba było iść z nami na pociąg. Weszłyśmy na peron i od razu podjechał do Skierniewic.

Cześć, cześć.
Ja niestety nie ryzykowałam zgubienia się, miałam wyznaczoną (przez Bzikową) trasę i starałam się jej trzymać (choć i tak raz o mały włos bym wsiadłam do innego autobusu) :evil_lol:
Poza tym byłam jeszcze z rodziną (taa, pojechali ze mną - powiedzieli przed wyjazdem, że dlatego żebym się nie zgubiła się w Warszawie, ale to była tylko przykrywka. tak naprawdę jak przyszło co do czego to zostali w centrum i łazili po sklepach, i po placach zabaw dla dzieci, a ja zostałam sama :cool1:)

Od-Nowa napisał(a):
udanego treningu :lol: mam nadzieję,że się wciągniecie na całego :lol:

my od czasu obozu jesteśmy już wciągnięte. ;-)

Posted

No witam, cieszę się, że dotarłaś na ten centralny jakoś bo miałabym Was na sumieniu! :diabloti:

Weniaczek jest prześlicznym szczurkiem (troszkę pańcia zeszpeciła ale i tak urok osobisty suki to przyćmiewa :loveu:) i popyla aż miło! :loveu:
My też tak chcemy... :placz:

Czasem tylko nie trafiała w hopki ale nie dlatego, że nie chciała tylko dlatego , że trenujecie na takich których boczek = jedna pionowa tyczka i suka nie jest przyzwyczajona do bycia daleko od Ciebie. Ale to jest do szybkiego wypracowania więc luz.

No i jedna drobna uwaga - nie dawaj jej tak szczekać! :lol:
Wiem, że było dużo szczekaczy na Waszej grupie ale tak być nie może.
Nie kieruję tego osobiście do Ciebie ale stwierdzam, ze ogólnie był chaos , Elka się nie mogła przedrzeć przez szczek i czasem przez to traciliście Wy bo np nie słyszeliście co mówi i co macie biec. ;) i ogólnie zasada jest taka , że uciszamy swoje psy. Mój jak jest przywiązany to też szczeka ale dlatego trzymam go w klatce gdzie się uspokaja.

Mam nadzieję, że się podobało w Cavano!

Za tydzień będę w sobotę , nie w niedzielę, a Wy? Bądźcie w sobotę! :lol:
Ja jakoś zupełnie zapomniałam o aparacie w mojej torbie i nic nie nakręciłam :shake:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Super! :) Czekam na więcej, a może jakiś filmik się znajdzie? ;)

Filmików nie będzie, bo Anna nic nie nakręciła. Może następnym razem ;)

Posted

Czyścioszek pozdrawia! - zdjęcie robione jeszcze przed jej oszpeceniem (czyt. trymowaniem w moim wykonaniu) :lol:

Jutro na treningu w Cavano się niestety nie pojawimy (ale za tydzień owszem), co nie znaczy, że będziemy się obijać.
Planujemy poćwiczyć slalom tunelowy i strefy (ale żeśmy jeszcze nie do końca zdecydowane czy będziemy robić 2na2 czy biegane). ;)

Olusia - dziekujemy.
[quote name='Od-Nowa']przez chwilę myślałam,że pomyliłam galerie :evil_lol:
bo w galerii Mudik podobne klimaty.... i psy i torek :diabloti:

Ja rozumiem, że pisałaś to przed północą, ale żeby pomylić mudiki z westem? :diabloti:

Posted

wcale mi się psy nie pomyliły :eviltong: tylko a galerii Mudik były takie same zdjęcia , te same ujęcia tylko z innymi psami :eviltong:

wiec jak weszłam tu po wizycie tam to zaczęłam się zastanawiać co się stało, że nagle piesy w wybielaczu :evil_lol: