puchu Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Doberek :) Trzeba było iść z nami na pociąg. Weszłyśmy na peron i od razu podjechał do Skierniewic. Quote
Inkaa Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 agaciaaa napisał(a):Udanego treningu! ;) Dobcia napisał(a):Również życzę udanego treningu i dobrej zabawy!:lol: Dzięki dziewczyny, trening się udał. Ćwiczyliśmy proste torki, ale jak dla nas - w sam raz (sekwencje z tunelami i kładką + sekwencje hopkowe, zmiany przed psem) Ja zaliczyłam wywrotkę (brak korków), dodatkowo o mały włos bym skręciłam sobie nogę (do tej pory mnie boli ...) gdy miałam ambicje aby wyprzedzić ładnie psa i zrobić w miarę dobrą zmianę. Więcej może napisze Ania od Bezika bo ona nas pewnie obserwowała. ;-) A w ciagu najbliższych dni postaram się zamieścić dokladniejszą relację z treningu i zdjecia, bo widziałam, że ktoś (jej, nie pamiętm imion) je robił. puchu napisał(a):Doberek :) Trzeba było iść z nami na pociąg. Weszłyśmy na peron i od razu podjechał do Skierniewic. Cześć, cześć. Ja niestety nie ryzykowałam zgubienia się, miałam wyznaczoną (przez Bzikową) trasę i starałam się jej trzymać (choć i tak raz o mały włos bym wsiadłam do innego autobusu) :evil_lol: Poza tym byłam jeszcze z rodziną (taa, pojechali ze mną - powiedzieli przed wyjazdem, że dlatego żebym się nie zgubiła się w Warszawie, ale to była tylko przykrywka. tak naprawdę jak przyszło co do czego to zostali w centrum i łazili po sklepach, i po placach zabaw dla dzieci, a ja zostałam sama :cool1:) Od-Nowa napisał(a):udanego treningu :lol: mam nadzieję,że się wciągniecie na całego :lol: my od czasu obozu jesteśmy już wciągnięte. ;-) Quote
Bzikowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 No witam, cieszę się, że dotarłaś na ten centralny jakoś bo miałabym Was na sumieniu! :diabloti: Weniaczek jest prześlicznym szczurkiem (troszkę pańcia zeszpeciła ale i tak urok osobisty suki to przyćmiewa :loveu:) i popyla aż miło! :loveu: My też tak chcemy... :placz: Czasem tylko nie trafiała w hopki ale nie dlatego, że nie chciała tylko dlatego , że trenujecie na takich których boczek = jedna pionowa tyczka i suka nie jest przyzwyczajona do bycia daleko od Ciebie. Ale to jest do szybkiego wypracowania więc luz. No i jedna drobna uwaga - nie dawaj jej tak szczekać! :lol: Wiem, że było dużo szczekaczy na Waszej grupie ale tak być nie może. Nie kieruję tego osobiście do Ciebie ale stwierdzam, ze ogólnie był chaos , Elka się nie mogła przedrzeć przez szczek i czasem przez to traciliście Wy bo np nie słyszeliście co mówi i co macie biec. ;) i ogólnie zasada jest taka , że uciszamy swoje psy. Mój jak jest przywiązany to też szczeka ale dlatego trzymam go w klatce gdzie się uspokaja. Mam nadzieję, że się podobało w Cavano! Za tydzień będę w sobotę , nie w niedzielę, a Wy? Bądźcie w sobotę! :lol: Ja jakoś zupełnie zapomniałam o aparacie w mojej torbie i nic nie nakręciłam :shake: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja czekam na te fotki z treningu... Pzdr. Quote
Olusia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 To super, że pierwszy trening Wam się udał :loveu: Quote
WinterGirl Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]zaglądamy się przywitać i pogartulować udanego wysiłku 4 łapek... może następnym razem aparat będzie Wam towarzyszył ;)[/FONT][/CENTER] Quote
Kinia Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No to czekam na jakieś zdjecia z trenignu:) Quote
Olusia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No właśnie, będą fotki z treningu? :p I przy okazji zapraszam tu ;) Quote
Inkaa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Zdjęcie autorstwa Crazy_Lab Mam nadzieje, że będzie więcej. :lol: Quote
agaciaaa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Super! :) Czekam na więcej, a może jakiś filmik się znajdzie? ;) Quote
Inkaa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 agaciaaa napisał(a):Super! :) Czekam na więcej, a może jakiś filmik się znajdzie? ;) Filmików nie będzie, bo Anna nic nie nakręciła. Może następnym razem ;) Quote
Bzikowa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 No racja, jakoś zapomniałam o aparacie... :roll: Chyba go nawet nie miałam przy sobie. Ale następnym razem wezmę obowiązkowo! Quote
Inkaa Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 kolejne zdjęcie autorstwa Crazy_Lab Quote
Inkaa Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Ciąg dalszy zdjęć autorstwa Crazy_Lab :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 przez chwilę myślałam,że pomyliłam galerie :evil_lol: bo w galerii Mudik podobne klimaty.... i psy i torek :diabloti: dużo na dogo jest osób z Waszego klubu Quote
Inkaa Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Czyścioszek pozdrawia! - zdjęcie robione jeszcze przed jej oszpeceniem (czyt. trymowaniem w moim wykonaniu) :lol: Jutro na treningu w Cavano się niestety nie pojawimy (ale za tydzień owszem), co nie znaczy, że będziemy się obijać. Planujemy poćwiczyć slalom tunelowy i strefy (ale żeśmy jeszcze nie do końca zdecydowane czy będziemy robić 2na2 czy biegane). ;) Olusia - dziekujemy. [quote name='Od-Nowa']przez chwilę myślałam,że pomyliłam galerie :evil_lol: bo w galerii Mudik podobne klimaty.... i psy i torek :diabloti: Ja rozumiem, że pisałaś to przed północą, ale żeby pomylić mudiki z westem? :diabloti: Quote
ewelinka_m Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a co tu tak cicho? :crazyeye: Weniak się rozkręca na torku :loveu: p.s Taniu gdzie whwt do mudików :mad: Quote
Od-Nowa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 wcale mi się psy nie pomyliły :eviltong: tylko a galerii Mudik były takie same zdjęcia , te same ujęcia tylko z innymi psami :eviltong: wiec jak weszłam tu po wizycie tam to zaczęłam się zastanawiać co się stało, że nagle piesy w wybielaczu :evil_lol: Quote
Bonsai Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Czekamy na więęęcej zdjęć z agilitowej Weny i cieszymy się, że Wam się to tak podoba. :) Quote
agaciaaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 http://img207.imageshack.us/img207/2343/dsc05689lw9.jpg świetna fotka :lol: widać, że Wena korzysta z życia :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts