Inkaa Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Kinia, Dobcia, Juszesz, Bzikowa Dziękuje bardzo. Miło mi, że podobają wam się nasze ósemki i akuku. ;) Pozdrawiamy! Quote
Kinia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Jaka ona mała wyszła na tym pierwszym zdjeciu... Sliczna:loveu: Quote
Pestka Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ile ona waży? :D Śliczna suczka :) A no i zapraszamy do nas oczywiście :P Quote
Inkaa Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 [quote name='Kinguska']Ile ona waży? :D Śliczna suczka :) A no i zapraszamy do nas oczywiście :P Ile waży? 7 kg. Czyżbyś odwiedziła nas tylko dlatego, bym wpadła do Ciebie z rewizytą? Nie widzę w tym najmniejszego sensu. [quote name='Kinia']Jaka ona mała wyszła na tym pierwszym zdjeciu... Sliczna:loveu: Rzeczywiście, patrząc na pierwsze zdjęcie można byloby pomyśleć, że Wena jest psiaczkiem rozmiaru yorka. Quote
Olusia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ale fajnie Wam idą te sztuczki ;) http://img126.imageshack.us/img126/7549/dsc05394ez7.jpg Jaki słodki śpioszek z niej :loveu: Quote
Kinia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Kinga&Wenka napisał(a): Rzeczywiście, patrząc na pierwsze zdjęcie można byloby pomyśleć, że Wena jest psiaczkiem rozmiaru yorka. No właśnie;) A jest większa;) Quote
Illusion Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 http://img396.imageshack.us/img396/3306/dsc05584yq3.jpg Na tym wyszła jak szczeniak :lol:. Quote
Inkaa Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=7XEKzsHPhLg kolejny filmik. Quote
Bzikowa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Łołoło ale się lansujecie, dziewczęta :cool3: Aż miło popatrzeć! A surykatka ciągle jest moim faworytem - ostatnio nauczyłam Bzikosława tej sztuczki ale on jakoś to z mniejszą gracją robi niż Weniak :evilbat: Kinguska - Ty chyba nie przeczytałaś postu Kingi, skierowanego do Ciebie :evil_lol: Quote
Olusia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Bzikowa napisał(a): Kinguska - Ty chyba nie przeczytałaś postu Kingi, skierowanego do Ciebie :evil_lol: Też mi się tak zdaje :eviltong: Ale fajnie pracujecie. Surykatka naprawdę robi wrażenie :loveu: U nas wygląda to nieco inaczej, chyba to kwestia wielkości psa :p Quote
Inkaa Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Bzikowa napisał(a):Łołoło ale się lansujecie, dziewczęta :cool3: Aż miło popatrzeć! A surykatka ciągle jest moim faworytem - ostatnio nauczyłam Bzikosława tej sztuczki ale on jakoś to z mniejszą gracją robi niż Weniak :evilbat: Kinguska - Ty chyba nie przeczytałaś postu Kingi, skierowanego do Ciebie :evil_lol: Jasne, lans to podstawa. :cool1: Surykatka jest fajna, owszem - ale mi się już znudziła, bo pies oferuje mi ją dosłownie przy każdej okazji (z zycia codziennego, bo nie mówię już o sesjach klikerowych). Prosty schemacik, Kinga prosi Weniaka o ukłon. Weniak dla pewności zrobi najpierw surykatkę, a potem wykona to o co proszę. :evil_lol: Brawo za spostrzegawczość! Olusia napisał(a):Też mi się tak zdaje :eviltong: Ale fajnie pracujecie. Surykatka naprawdę robi wrażenie :loveu: U nas wygląda to nieco inaczej, chyba to kwestia wielkości psa :p Brawo za spostrzegawczość po raz drugi! Dziękuje bardzo. Wena w 99% ładnie pracuje na nowym terenie w obecności innych psów. Z zabawą jest trochę gorzej ale pracujemy nad tym. ;) Kinguska napisał(a):ale śliczna :D Zapraszamy do nas. Jezu, a ta znowu! :diabloti: Quote
Olusia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kinga&Wenka napisał(a): Surykatka jest fajna, owszem - ale mi się już znudziła, bo pies oferuje mi ją dosłownie przy każdej okazji (z zycia codziennego, bo nie mówię już o sesjach klikerowych). Taaa, skąd ja to znam :diabloti: To jest ulubiona sztuczka Diany :cool3: Quote
Bzikowa Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Nasza ulubiona... hm, kiedyś były obrociki. Ciągle się kręcił ale trochę niestety popsułam mu komendy (uczyłam samolotów na sucho i oprócz ruchu ręką krzyczałam 'cap' i 'cip', nasze komendy na obroty więc zaczął robić niepełne obroty albo odwraca i cofa się w moim kierunku bo tego też go uczę... teraz to odkręcam wszystko :lol:). A teraz w sumie nie wiem. Chyba szczekanie bez komendy :evil_lol: Quote
Inkaa Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=yjzqihVEV4g Lansu ciąg dalszy. :cool1: Druga sesja z turlania. Quote
Juszes Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ulalala, co raz nie zajrzę to jakąś nową sztuczkę ćwiczycie :D Zdolniacha z Tej Wenki! Quote
Olusia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Oo, widzę dziewczyny, że ostro pracujecie ostatnio ;) Tak trzymać! :loveu: Pięknie Wenka się turla :p Quote
agaciaaa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cześć :) Nie wszystkie filmiki mi sie otwierają :razz: ale co sie dało, obejrzałam ;) najbardziej mi sie podoba Wenka frizbowa, lata za dyskiem jak torpeda :lol: Quote
Kinia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ładnie się turla;) Na małych psach to bardzo fajnie wygląda... bo mój to tak jakoś nie zgrabnie Quote
ewelinka_m Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ale szalejecie :loveu: i widzę, że do cavano sie zapisujecie, to chyba tam gdzie Bziki chodzą ? :evil_lol: a piosenka w turlaniu rewelka :evilbat: nie ma to jak przypomnieć se stare czasy Quote
Bzikowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tak tak, dobra nuta do turlania :crazyeye::evilbat: bziku się turla z mniejszą gracją... i myli mu się ze zdychaniem, wieśniakowi! :eviltong: Quote
Dobcia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No pięknie jej wychodzi turlanie:) Szkoda tylko, że nie mam głośników... Quote
Juszes Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ej no... Britt nie lubicie? :crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts