Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinguska']Ile ona waży? :D
Śliczna suczka :)
A no i zapraszamy do nas oczywiście :P
Ile waży? 7 kg.
Czyżbyś odwiedziła nas tylko dlatego, bym wpadła do Ciebie z rewizytą?
Nie widzę w tym najmniejszego sensu.

[quote name='Kinia']Jaka ona mała wyszła na tym pierwszym zdjeciu...
Sliczna:loveu:
Rzeczywiście, patrząc na pierwsze zdjęcie można byloby pomyśleć, że Wena jest psiaczkiem rozmiaru yorka.

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):

Rzeczywiście, patrząc na pierwsze zdjęcie można byloby pomyśleć, że Wena jest psiaczkiem rozmiaru yorka.

No właśnie;) A jest większa;)

Posted

Łołoło ale się lansujecie, dziewczęta :cool3:
Aż miło popatrzeć!
A surykatka ciągle jest moim faworytem - ostatnio nauczyłam Bzikosława tej sztuczki ale on jakoś to z mniejszą gracją robi niż Weniak :evilbat:

Kinguska - Ty chyba nie przeczytałaś postu Kingi, skierowanego do Ciebie :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):

Kinguska - Ty chyba nie przeczytałaś postu Kingi, skierowanego do Ciebie :evil_lol:

Też mi się tak zdaje :eviltong:

Ale fajnie pracujecie. Surykatka naprawdę robi wrażenie :loveu: U nas wygląda to nieco inaczej, chyba to kwestia wielkości psa :p

Posted

Bzikowa napisał(a):
Łołoło ale się lansujecie, dziewczęta :cool3:
Aż miło popatrzeć!
A surykatka ciągle jest moim faworytem - ostatnio nauczyłam Bzikosława tej sztuczki ale on jakoś to z mniejszą gracją robi niż Weniak :evilbat:

Jasne, lans to podstawa. :cool1:
Surykatka jest fajna, owszem - ale mi się już znudziła, bo pies oferuje mi ją dosłownie przy każdej okazji (z zycia codziennego, bo nie mówię już o sesjach klikerowych).
Prosty schemacik, Kinga prosi Weniaka o ukłon. Weniak dla pewności zrobi najpierw surykatkę, a potem wykona to o co proszę. :evil_lol:

Brawo za spostrzegawczość!

Olusia napisał(a):
Też mi się tak zdaje :eviltong:
Ale fajnie pracujecie. Surykatka naprawdę robi wrażenie :loveu: U nas wygląda to nieco inaczej, chyba to kwestia wielkości psa :p

Brawo za spostrzegawczość po raz drugi!
Dziękuje bardzo. Wena w 99% ładnie pracuje na nowym terenie w obecności innych psów. Z zabawą jest trochę gorzej ale pracujemy nad tym. ;)

Kinguska napisał(a):
ale śliczna :D
Zapraszamy do nas.

Jezu, a ta znowu! :diabloti:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):

Surykatka jest fajna, owszem - ale mi się już znudziła, bo pies oferuje mi ją dosłownie przy każdej okazji (z zycia codziennego, bo nie mówię już o sesjach klikerowych).

Taaa, skąd ja to znam :diabloti: To jest ulubiona sztuczka Diany :cool3:

Posted

Nasza ulubiona... hm, kiedyś były obrociki. Ciągle się kręcił ale trochę niestety popsułam mu komendy (uczyłam samolotów na sucho i oprócz ruchu ręką krzyczałam 'cap' i 'cip', nasze komendy na obroty więc zaczął robić niepełne obroty albo odwraca i cofa się w moim kierunku bo tego też go uczę... teraz to odkręcam wszystko :lol:). A teraz w sumie nie wiem. Chyba szczekanie bez komendy :evil_lol: