Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słodkie zdjęcia, fajny z Weny szczurek :loveu:
I jak zwykle surykatka ! :lol:

Ale nie rzucaj jej piłki na takim podłożu! :mad:

Zabawki z biedronki? Coś mi się wydaje, że długo nie pożyją :siara:

Posted

[quote name='Bzikowa']Słodkie zdjęcia, fajny z Weny szczurek :loveu:
I jak zwykle surykatka ! :lol:

Ale nie rzucaj jej piłki na takim podłożu! :mad:

Zabawki z biedronki? Coś mi się wydaje, że długo nie pożyją :siara:

Wiem, piłki nie rzuca się na takim podłożu, to był sporadyczny przypadek.
Zabawki z biedronki nie są takie złe .... chyba. Jeszcze nie kupowałam żadnej piłki.sznura stamtąd, ale mam nadzieje, że trochę pożyją.
http://img143.imageshack.us/img143/9379/dsc05271br1.jpg
Ale tą zabawkę muszę oddać. Psica nie przepada za tym. Może ty chcesz? Mogę Ci ją na zawodach dać?

[quote name='Asiaczek']Surykatka - superowa!
http://img228.imageshack.us/img228/1029/dsc05217my3.jpg

Pzdr.
Dzięki. :lol:

[quote name='Malina.']http://img228.imageshack.us/img228/1029/dsc05217my3.jpg
Na tym zdjęciu wyszła jakby Cię o coś błagała :lol:.
Ona mnie zazwyczaj błaga o piłkę bądź o smaka. :lol:

Posted

Surykatka jest najlepsza! :loveu:

Zabawki z biedronki nie są złe ;) moja suka tak samo szybko rozwala zabawki z zoologa, dużo droższe ;) a dwie gumowe zabawki kupione w biedronce rok temu żyją do dziś! :lol:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):

Nareczcie do nas zajrzałaś, czyżbyś gdzieś wyjechała/miała popusty komputer lub internet/uczysz się, że zrobiłaś taką przerwę od Dogo?
Na filmiku dosyć często zrzucała tyczki, ale to wyłącznie moja wina. ;)

raczej to 2 ;)
3 tygodnie bez dogo...koszmar :evil_lol: pewnego dnia komp się zbuntował..wyłączył w trakcie pracy...i więcej się nie włączył:mad:
ale wreszcie już jest.

surykatka jest genialna :loveu:
a jak wam idzie z tą sztuczką hmm modlenie to chyba było czy jakoś tak? :roll:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Surykatka jest najlepsza! :loveu:

Zabawki z biedronki nie są złe ;) moja suka tak samo szybko rozwala zabawki z zoologa, dużo droższe ;) a dwie gumowe zabawki kupione w biedronce rok temu żyją do dziś! :lol:

Nawet jak szybko się zniszczą, to nic się nie stanie, przecież zapłaciłam za nie tylko 3,50/sztuka ;) Planuje dokupić jeszcze ringo i drugą białą piłkę.

Juszes
Madziamn
Dadii

Dziękuje bardzo. :loveu:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
raczej to 2 ;)
3 tygodnie bez dogo...koszmar :evil_lol: pewnego dnia komp się zbuntował..wyłączył w trakcie pracy...i więcej się nie włączył:mad:
ale wreszcie już jest.

surykatka jest genialna :loveu:
a jak wam idzie z tą sztuczką hmm modlenie to chyba było czy jakoś tak? :roll:

U mnie jakiś czas temu było podobnie, włączam komputer - i szok. Napis windows nie jest sprawny, czy coś takiego. Miałam najczarniejsze mysli.Ale szybko wzięłam się w garść, musiałam skombinować sobie kogoś kto zrestaruje mi system, na drugi dzień po zrestartowaniu komputer i windows ożył. :multi:

Modlenie miałyśmy w planie ale zrezygnowałyśmy, chociaż mam w pamięci tą sztuczkę. W najbliższej przyszłości się za nią weźmiemy, bo bardzo mi się
podoba. :cool3:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
U mnie jakiś czas temu było podobnie, włączam komputer - i szok. Napis windows nie jest sprawny, czy coś takiego. Miałam najczarniejsze mysli.Ale szybko wzięłam się w garść, musiałam skombinować sobie kogoś kto zrestaruje mi system, na drugi dzień po zrestartowaniu komputer i windows ożył. :multi:

Modlenie miałyśmy w planie ale zrezygnowałyśmy, chociaż mam w pamięci tą sztuczkę. W najbliższej przyszłości się za nią weźmiemy, bo bardzo mi się
podoba. :cool3:

też z początku myślałam, że system szwankuje, bo miałam już dawno w planach przeinstalowanie go,ale niestety nawet przy instalacji wyłączał się w połowie..
okazało się, że zepsuła nam się pamięc ram i siakiś kondensator ...

jestem szalenie ciekawa jak owa sztuczka wygląda, jeszcze w wykonaniu białasa to już w ogóle bajka :lol:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
Nawet jak szybko się zniszczą, to nic się nie stanie, przecież zapłaciłam za nie tylko 3,50/sztuka ;) Planuje dokupić jeszcze ringo i drugą białą piłkę.

No i o to chodzi ;) O, właśnie ringo nam przetrwało już rok :lol:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
też z początku myślałam, że system szwankuje, bo miałam już dawno w planach przeinstalowanie go,ale niestety nawet przy instalacji wyłączał się w połowie..
okazało się, że zepsuła nam się pamięc ram i siakiś kondensator ...

jestem szalenie ciekawa jak owa sztuczka wygląda, jeszcze w wykonaniu białasa to już w ogóle bajka :lol:

Mnie już komuter tak wolno chodził, samo włączenie trwało 10 minut, ale odwlekałam to przeinstalowanie, aż w końcu doszło do tego, że komputer w ogóle nie chcial się włączyć. :diabloti:

Białasy na torach to bajka. :loveu:

Russellka napisał(a):

Tak to tylko może wyglądać na zdjęciach. :eviltong:

Dobcia napisał(a):
Witam!
Nadrobiłam zaległości, a szczególnie w filmikach:lol:
http://img360.imageshack.us/img360/8316/dsc05225la3.jpg
śliczne:loveu:

Witamy Dobcie z powrotem! :loveu:

agaciaaa napisał(a):
No i o to chodzi ;) O, właśnie ringo nam przetrwało już rok :lol:

Russellka napisał(a):
My też mamy roczne ringo :D

Skoro u was ringo przetwało, to i ja kupię. Tylko ciekawa jestem czy Wenka będzie chciała się nim łaskawie bawić, bo ona ma niezłe wymagania co do zabawek.

Posted

Jaką Wenka ma fajną zabawkę :loveu: Słodko z nią wygląda.

Gdzie zamawiałaś- telezoo? :cool3: Bo ja mam zamiar zamówić Dianie szelki do różowej smyczy i obroży Rogzette, o takie, różowe. Chciałam z nitką odblaskową ale w tym sklepie nie ma różowych szelek z nitką. Takie co mam zamiar zamówić mają ponoć taki sam odcień co Rogzette, więc nie będą się gryźć kolorystycznie. Nie wiem kiedy zamówię, może tak bardziej na święta, choć nie, muszę wcześniej :lol::evil_lol:

W takim razie czekamy razem z Tobą aż akcesoria dojdą, bo sama jestem ciekawa jak ten nowy wzorek będzie wyglądał na białasie. Jak dojdą to prosimy o zdjęcia na modelce :cool3::loveu:

Posted

Śliczne szeleczki! Liczę, że zademonstrujesz, jak wyglądają na Wence ;* A zdjęcia z prosiaczkiem no po prostu przeurocze! Twoja mała zawsze wychodzi na zdjęciach jak rozkoszny misiaczek, no nic tylko schrupać! ;******