Asiaczek Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Hej, hej, odezwij się do nas... pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Witanko! Ale fajne zdjęcia. Wenka rzeczywiście się mała wydaje :) Śliczna i słodka jest, nawet w wersji sportowej. Spóźniona gratulacje. Pzdr. Quote
Inkaa Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 [SIZE="4"]Wszystkim odwiedzającym tą galerię życzę wesołych świąt! :multi: :tree1::x-mas::tree1::x-mas: [SIZE="3"]Powodzenia i walki, sukcesu i ewentualnych darów, w postaci cech charakteru, Uśmiechu, przyjaciół, pogody ducha. Słońca świecącego w dni ciemne i pochmurne! Dróg dobrych i ścieżyn życia, losu łatwego! Zdrowia by móc w nimi brnąć dobrego ducha wiary i myśli w dni 2010. :tree1::x-mas::tree1::x-mas: Quote
kajkoowa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A co tutaj taka cisza? CZekam na fotki i newsy:] Quote
Inkaa Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='Kaja10014']A co tutaj taka cisza? CZekam na fotki i newsy:] Oj, zaniedbałam galerię! A u nas ostatnimi czasu sporo się dzieje ... Od ponad miesiąca gosci u nas roczna foksterierka, póki co to tylko tymczas, ale kto wie jak sprawy się dalej potoczą ; ) Quote
as_kate Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Oo, kto się pojawił ;) Cześć! :hand: Tworzysz sworę terrierów? :razz: Wybierasz się do Łącka? Quote
Pestka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 O foksterierce słyszałam, ale może coś więcej? Jak się sprawuje, jak dogaduje z mała? Quote
kajkoowa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ja też słyszałam, no no, tak jak pisze as_kate, tworzy ci się terierkowa banda:razz: Czekam na więcej zdjęć ;) Quote
Inkaa Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 as_kate napisał(a):Oo, kto się pojawił ;) Cześć! :hand: Tworzysz sworę terrierów? :razz: Wybierasz się do Łącka? Witaj! Nie, do Łącka nie jedziemy, ponieważ nie trenowałyśmy od ... eee ... zawodów w Warszawie ;) A wy? Pestka napisał(a):O foksterierce słyszałam, ale może coś więcej? Jak się sprawuje, jak dogaduje z mała? Foxi to przeurocze psisko, świetnie dogaduje się z całą rodziną (4 osoby + pies), jest bardzo pozytywnie nastawiona do całego świata. Właśnie rozpoczęłam z nią naukę przychodzenia na zawołanie i siadania. Kaja10014 napisał(a):Ja też słyszałam, no no, tak jak pisze as_kate, tworzy ci się terierkowa banda:razz: Czekam na więcej zdjęć ;) Przez całą zimę nie robiłam żadnych zdjęć, więc wyszłam z wprawy, ostatnim razem próbowałam pocykać parę fotek, ale niestety większosć wyszła rozmazana. Quote
as_kate Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Inkaa napisał(a):Witaj! Nie, do Łącka nie jedziemy, ponieważ nie trenowałyśmy od ... eee ... zawodów w Warszawie ;) A wy? Planujemy jechać. I tak nie wzięłabym aparatu, więc i tym razem sesji byście nie miały, nastepnym razem Was obcykam ;D Quote
Evelynkaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Witamy :D Widzę że rodzinka się powiększyła i mam nadzieję że tak zostanie :D Quote
Pestka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 No to super, że się dogadują, to najważniejsze ;) Ale i tak czekam na jakieś fotki ;) Quote
Asiaczek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jak to? Jest nowa lokatorka http://img69.imageshack.us/img69/3453/dsc09999.jpg ... a fotek nie ma...? Pzdr. Quote
A&L Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Cudowna sunia :) Zapraszamy do naszej galerii (galeria Leniuszka). Pozdrawiamy Angela & Lena Quote
Recommended Posts