Pestka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Wróciliście :loveu: Opowiadaj jak było ;) Fotki wszystkie cudowne są. http://img337.imageshack.us/img337/2584/dsc09296.jpg A Wenka ma fajną fryzurę, nie jak typowy west :cool3: Quote
Inkaa Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 All photos and movies by CAVANO YouTube - Obóz agility Cavano - trening YouTube - Obóz agility Cavano - trening (proponuje wyłączyć dźwięk :cool1:) Quote
Westiczka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 DAwno u nie byłam, a sunia agilituje jeszcze lepiej :D Mam pytani ile kosztował ten obóz i gdzie był? Ja byłam na obozie w rynie i nie mam z kim za ro jechac na obóz. Więc zstanawiałam sie czy ty byś nie mogła na mazury pojechać? Było by fajnie bo ja też mam Westka. Albo na ten obóz co ty byłaś. Quote
Russellka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Super :loveu: Nie widać jej spod tego rękawa :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Fajne filmiki, tam za torem agi było jezioro? Wena podszkoliła się jeszcze bardziej z agility na tym obozie? Quote
Alusia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 HEJ:bye::hand: Dobrze Wam idzie:loveu: ja osobiście uwielbiam małe białe :lol: terrierki na agilitach :loveu: Quote
.Agata. Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://img149.imageshack.us/img149/4366/dsc2287x.jpg śliczneee :loveu::loveu: Może będę miała okazję pooglądać Was w Wawie na zawodach :cool3::diabloti: Quote
Shaunell Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 O, hej! Boskie filmiki, fotka też :loveu:. No i Weniak oczywiście :eviltong:. Tak z ciekawości - ile ona ma teraz latek? Westiczka napisał(a):DAwno u nie byłam, a sunia agilituje jeszcze lepiej :D Mam pytani ile kosztował ten obóz i gdzie był? Ja byłam na obozie w rynie i nie mam z kim za ro jechac na obóz. Więc zstanawiałam sie czy ty byś nie mogła na mazury pojechać? Było by fajnie bo ja też mam Westka. Albo na ten obóz co ty byłaś. Chodzi Ci o obóz "wakacje z psem"? Zastanawiałam się czy na niego pojechać... Quote
agaciaaa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://img503.imageshack.us/img503/9665/dsc09294u.jpg super portrecik :loveu: Agilitowe też bardzo fajne :p super mieliście miejsce, jeziorko tak blisko :) Quote
Westiczka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 border_collie&westie napisał(a): Chodzi Ci o obóz "wakacje z psem"? Zastanawiałam się czy na niego pojechać... Tak chodziło mi o ten obóz było super i mam zamiar pojechać za rok :loveu:z Idefixem więc jak chcesz to możesz ze mną jechać hehe i z moją koleżanką z labem ale nie wiem czy ona pojedzie no i ja nie mam zbytnio z kim jechać a też mam westka więc fajnie z westem jechać. Masz suczke czy faceta bo ja mam faceta. Quote
Shaunell Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Westiczka napisał(a):Tak chodziło mi o ten obóz było super i mam zamiar pojechać za rok :loveu:z Idefixem więc jak chcesz to możesz ze mną jechać hehe i z moją koleżanką z labem ale nie wiem czy ona pojedzie no i ja nie mam zbytnio z kim jechać a też mam westka więc fajnie z westem jechać. Masz suczke czy faceta bo ja mam faceta. Mam sunię ;) Bardzo chciałabym pojechać, ale nie wiem, bo Mi boi się dużych psów :shake:. Próbuję ją oswajać, ale nie wiem czy się uda. Poza tym jest nieufna wobec obcych... Miło mi będzie Cię poznać. Ja jeśli pojadę, to pojedzie ze mną też koleżanka z yorkowatym psiakiem Spaikim (jego fotki w naszej galerii). A i już wiem, że na szkolenie nigdy za późno :eviltong: Inkaa, sorki, że urządzamy sobie rozmowę akurat w galerii Weny :oops: Quote
kaskaSz Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Gratuluję 100 strony! Co u was słychać? Quote
Shaunell Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ja tezż gratuluję setki, a tak w ogóle to kiedy wstawisz jakąś Wenkę? :mad: Quote
kajkoowa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Gratuluję pełnej seteczki i czekam na foteczki Weneczki :evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Jeszcze dzisiaj się nikt nie wpisał. To ja to robię i pytam o fotki Wełniaczka... Pzdr. Quote
kajkoowa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Podpisuje się pod petycją o fotki :evil_lol: Quote
Inkaa Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 kaskaSz napisał(a):Gratuluję 100 strony! Co u was słychać? Wszystko w jak najlepszym porządku, w ten weekend będziemy biegać na cavanowych zawodach w Warszawie :loveu: Quote
kajkoowa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 To trzymam kciuki za Was:thumbs::happy1: Quote
Inkaa Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Russellka']I jak wam poszło? :cool3: Jestem [SIZE="5"]BARDZO zadowolona z pierwszego i drugiego sobotniego biegu (jumping i agility) . I miejsce w agility z prędkością 4,6 m/s na czysto, w jumpingu dis (tylko i wyłacznie z mojej winy) i 4.8 m/s ale pies spisał się znakomicie :loveu: Gdyby nie ten dis (aj, wszysko przezemnie), miałybyśmy pierwsze miejsce w łącznej ... :cool1: Quote
Recommended Posts