Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Russellka napisał(a):
Super! :loveu: Najlepsze to "goł" na końcu :evil_lol::diabloti::loveu:

Zawsze moje filmiki agilitowe oglądam bez głosu, i innym radzę to samo. :diabloti:

Posted

Tak patrzę na te agilitowe westy, to każdy z nich lata jak dziki, aby tylko pokonać jak najlepiej torek :) Widać, żeWence sparawia to przyjemność.:loveu:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Jakoś tu pusto... Gdzie jesteście?

Kręcimy się, to tu, to tam. Najczęściej bywamy na działce, więc generalnie się obijamy. Za to sierpień zapowiada się dla nas naprawdę pracowicie,
7-8.08 zawody agility w Sopocie
15-16.08 zawody obedience w Warszawie (chociaż nie jestem do końca pewna, czy powinnam się zgłosić)
23.08-31.08 obóz agility w Zdworzu/k. Łącka

Kaja1001, kaskaSz, agaciaaa - dziekujemy bardzo! ;)
Dynamique - ten filmik to nie jest szczyt możliwości naszej prędkości, powiedziałabym, że tutaj prędkościowo pobiegłyśmy średnio. ;)

Posted

To to jest ta słynna agilitowa Wena :evil_lol::loveu::loveu:

Może się kiedyś spotkamy na zawodach :diabloti:

Świetny filmik z IABC :loveu: Ma dziewczyna speeda :cool3:

Posted

KaskaSz - dzięki.

Kisses - nie ma czego zazdrościć, tylko jak Simba podrośnie, zacząć agilitować :lol:

Agata - również mam nadzieje, że się spotkamy na jakiś zawodach (agility bądź obedience)

Posted

Dynamique - ten filmik to nie jest szczyt możliwości naszej prędkości, powiedziałabym, że tutaj prędkościowo pobiegłyśmy średnio. ;-)

To umiecie szybciej ? :-o Osz kurcze... chyba nigdy nie widziałam jeszcze tak szybkiego westa :evil_lol: [mój wzrok jest ograniczony :evil_lol:]

Posted

[quote name='Dynamique']To umiecie szybciej ? :-o Osz kurcze... chyba nigdy nie widziałam jeszcze tak szybkiego westa :evil_lol: [mój wzrok jest ograniczony :evil_lol:]
Mam uznać to za komplement? :lol:

YouTube - Kinga&Wena (Internationall All breed cup 09 - Poland)
Tutaj licząc w m/s było szybciej
YouTube - Kinga&Weniak - Internationall All breeds cup (Poland)
Tutaj prędkościowo podobnie do tego średniawego, ale zaliczyłyśmy jedną odmowe, przy czym pies poleciał mi dosyć daleko (= starciłyśmy trochę czasu)

Reszty filmików nie chce mi się szukać i sprawdzać w wynikach czas m/s. :lol: