Russellka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 cześć Waniaki! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Inkaa Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Dwa kolejne filmiki z IABC YouTube - Kinga&Weniak - Internationall All breeds cup (Poland) YouTube - Kinga&Weniak - Internationall All breeds cup (Poland) Quote
Inkaa Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 YouTube - Kinga & Wena - IABC 11-14.06.2009 Kolejny filmik z IABC (szósty) Quote
Russellka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Super! :loveu: Najlepsze to "goł" na końcu :evil_lol::diabloti::loveu: Quote
Inkaa Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Russellka napisał(a):Super! :loveu: Najlepsze to "goł" na końcu :evil_lol::diabloti::loveu: Zawsze moje filmiki agilitowe oglądam bez głosu, i innym radzę to samo. :diabloti: Quote
kaskaSz Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Tak patrzę na te agilitowe westy, to każdy z nich lata jak dziki, aby tylko pokonać jak najlepiej torek :) Widać, żeWence sparawia to przyjemność.:loveu: Quote
kajkoowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Tak, to goł dobre:D Ale Wena ma power, leci jak najszybciej do każdej przeszkody:loveu: Quote
Dynamique Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 :cool3:Wow jaka prędkość ! Doskonale sobie radzicie ! Oby tak dalej ! :cool3: Quote
Inkaa Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 kaskaSz napisał(a):Jakoś tu pusto... Gdzie jesteście? Kręcimy się, to tu, to tam. Najczęściej bywamy na działce, więc generalnie się obijamy. Za to sierpień zapowiada się dla nas naprawdę pracowicie, 7-8.08 zawody agility w Sopocie 15-16.08 zawody obedience w Warszawie (chociaż nie jestem do końca pewna, czy powinnam się zgłosić) 23.08-31.08 obóz agility w Zdworzu/k. Łącka Kaja1001, kaskaSz, agaciaaa - dziekujemy bardzo! ;) Dynamique - ten filmik to nie jest szczyt możliwości naszej prędkości, powiedziałabym, że tutaj prędkościowo pobiegłyśmy średnio. ;) Quote
kaskaSz Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Rzeczywiście, przez sierpień będziecie na walizkach :) Ale to fajnie, zawsze jakaś rozrywka. Quote
.Agata. Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To to jest ta słynna agilitowa Wena :evil_lol::loveu::loveu: Może się kiedyś spotkamy na zawodach :diabloti: Świetny filmik z IABC :loveu: Ma dziewczyna speeda :cool3: Quote
Inkaa Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 KaskaSz - dzięki. Kisses - nie ma czego zazdrościć, tylko jak Simba podrośnie, zacząć agilitować :lol: Agata - również mam nadzieje, że się spotkamy na jakiś zawodach (agility bądź obedience) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 BellaLab napisał(a):A kiedy fotki nowe??:cool3::cool3: No, właśnie, kiedy? Pzdr. Quote
madziulik_13 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Witamy się po raz pierwszy ale z pewnością będziemy tutaj często zaglądać:loveu: Quote
Inkaa Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 BellaLab, Asiaczek Liczę, że w Sopocie się na jakies załapiemy. :lol: madziulik_13 Witamy bardzo serdecznie! :multi: Quote
Dynamique Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Dynamique - ten filmik to nie jest szczyt możliwości naszej prędkości, powiedziałabym, że tutaj prędkościowo pobiegłyśmy średnio. ;-) To umiecie szybciej ? :-o Osz kurcze... chyba nigdy nie widziałam jeszcze tak szybkiego westa :evil_lol: [mój wzrok jest ograniczony :evil_lol:] Quote
Inkaa Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 [quote name='Dynamique']To umiecie szybciej ? :-o Osz kurcze... chyba nigdy nie widziałam jeszcze tak szybkiego westa :evil_lol: [mój wzrok jest ograniczony :evil_lol:] Mam uznać to za komplement? :lol: YouTube - Kinga&Wena (Internationall All breed cup 09 - Poland) Tutaj licząc w m/s było szybciej YouTube - Kinga&Weniak - Internationall All breeds cup (Poland) Tutaj prędkościowo podobnie do tego średniawego, ale zaliczyłyśmy jedną odmowe, przy czym pies poleciał mi dosyć daleko (= starciłyśmy trochę czasu) Reszty filmików nie chce mi się szukać i sprawdzać w wynikach czas m/s. :lol: Quote
Recommended Posts