Inkaa Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 agaciaaa napisał(a):Oglądając filmik zastanawiałam się, czy się gdzieś w końcu nie potkniesz, bo tak biegłaś odwracając się tyłem.. no i się potknęłaś :lol: Ale biegłyście super :) http://img141.imageshack.us/img141/2315/82178743.jpg i fotki bardzo fajne :loveu: NiE potknęłam się, tylko poślizgnęłam. :cool1: Muszę do czasu IABC zainwestować w korki. (jej, to już niedługo, jak ten czas szybko leci) puchu napisał(a):Twoja książeczka leży w baraczku, w siatce. Okay, dzięki wielkie. :loveu: Crazy Lab napisał(a):nie oglądam tamtego filmiku. a stwierdziłam, że filmików w galerii nigdy za wiele:razz: Dlatego czekam na filmiki z innych przebiegów, może Magda od Lokiego ma coś jeszcze. Bo rozumiem, że twoje filmikowe zasoby weniaka wyczerpane? :diabloti: Quote
Crazy Lab Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Inkaa napisał(a):Dlatego czekam na filmiki z innych przebiegów, może Magda od Lokiego ma coś jeszcze. Bo rozumiem, że twoje filmikowe zasoby weniaka wyczerpane? :diabloti: no niestety tak. jakoś jak biegałyście to akurat nie miałam aparatu pod ręką, poprawię się jak spotkamy się na jakiś zawodach.;) Quote
Bonsai Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Chyba duże skupisko cavanowców tutaj, więc zapytam Was: czy zajęcia są tylko w weekendy, kiedy rusza grupa początkująca i czy nie będziemy dyskryminowani, jeśli będziemy biegać wolno i robić w gruncie rzeczy małe postępy (chcę żeby pies nabrał pewności siebie, zbyt wysoko postawiona poprzeczka spowoduje jego wycofanie się)? Quote
Bzikowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ale Was obfocili na tych zawodach! Super ;) Bonsai - wysłałam Ci PW ;) Quote
Russellka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ale super :loveu: ślicznie Wenka biega, a i myślałam, że tylko ja tak wrzeszcze :evil_lol: Quote
Inkaa Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Bzikowa napisał(a):Ale Was obfocili na tych zawodach! Super ;) Bonsai - wysłałam Ci PW ;) Cóż, mamy do tej pory 11 zdjęć! (+ 2 filmiki tego samego przebiegu) :multi: Russellka napisał(a):Ale super :loveu: ślicznie Wenka biega, a i myślałam, że tylko ja tak wrzeszcze :evil_lol: To jest ostatni niedzielny przebieg, więc pies był ciut zmęczony co odbiło się na naszej prędkości. Nie wrzeszczysz tylko motywujesz. :cool3: Bonsai napisał(a):Chyba duże skupisko cavanowców tutaj, więc zapytam Was: czy zajęcia są tylko w weekendy, kiedy rusza grupa początkująca i czy nie będziemy dyskryminowani, jeśli będziemy biegać wolno i robić w gruncie rzeczy małe postępy (chcę żeby pies nabrał pewności siebie, zbyt wysoko postawiona poprzeczka spowoduje jego wycofanie się)? Skoro Ania wysłała Ci PW, to w sumie nie ma sensu się powtarzać. ;) Quote
*Monia* Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ujawnię się :razz:. Gratuluję wam zawodów :multi:. Zdjęcia i filmiki obejrzałam już wcześniej. Quote
kaskaSz Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Świetne filmiki i zdjęcia. To były Wasze pierwsze zawody? Zajęłyście jakieś miejsce? Quote
Inkaa Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 *Monia* napisał(a):Ujawnię się :razz:. Gratuluję wam zawodów :multi:. Zdjęcia i filmiki obejrzałam już wcześniej. Witamy. ;) kaskaSz napisał(a):Świetne filmiki i zdjęcia. To były Wasze pierwsze zawody? Zajęłyście jakieś miejsce? Tak, to były nasze pierwsze zawody. Zajęłyśmy II i III m. w niedzielnych jumpingach i IV m. w agility. Quote
kaskaSz Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ooo to gratuluje tych miejsc. Jak za pierwsze zawody to dobrze. :) Będą jakiej nowe fotki? Quote
Inkaa Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 kaskaSz napisał(a):Ooo to gratuluje tych miejsc. Jak za pierwsze zawody to dobrze. :) Będą jakiej nowe fotki? Jak nam ktoś zrobi, to będą. :lol: A póki co, jutro i w niedzielę mamy trening. Jejku, jak my już dawno nie biegałyśmy (od czasu zawodów, czyli 2 tygodnie) :lol: Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Hej hej ! my sie meldujemy zrewizyta :) Gratuluje wynikow :) Quote
Pieseczkowo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja również gratuluję i zycze powodzenia przy następnych zawodach:lol: Quote
Pieseczkowo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Znaczy mówisz,ze z kinga gdzies sie spotkacie?;) EDIT:Posty skacza Quote
fuksowata Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Pieseczkowo napisał(a):Ja również gratuluję i zycze powodzenia przy następnych zawodach:lol: haha a my wlasnie cala galerie ogladamy, trzeba namierzyc konkurencje - ta sama klasa wzrostowa i poziom ten sam. :) wiec pewnie na jakis zawodach porywalizujemy razem :evil_lol: Quote
Olusia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Spóźnione gratulacje :D W takim razie pojawiacie się w Kozienicach? :p Quote
Bzikowa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Szkoda, że dzisiejsze treningi nie doszły do skutku. Ale jutro już pogoda MUSI być ok, także widzimy się :cool3: bo planuję zostać do końca żeby zobaczyć Wenkę jak biegacie teraz. Quote
agaciaaa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='Inkaa']NiE potknęłam się, tylko poślizgnęłam. :cool1: Ok ok, takich szczegółów na filmiku nie widać :lol: http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/DSC_0029.jpg fajna ta fotka- mała Wena i wielka przeszkoda :lol: Quote
Inkaa Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Dziwne, przez jakiś czas nikt tutaj nie zajrzał, a teraz, nagle - tłumy osób. :lol: Kinia napisał(a):Gratuluję wyników Miłego treningu! fuksowata napisał(a):Hej hej ! my sie meldujemy zrewizyta :) Gratuluje wynikow :) Dynamique napisał(a):Gratulacje ;) Pieseczkowo napisał(a):Ja również gratuluję i zycze powodzenia przy następnych zawodach:lol: Dziękuje bardzo, strasznie mi miło :loveu: Pieseczkowo napisał(a):Znaczy mówisz,ze z kinga gdzies sie spotkacie?;) EDIT:Posty skacza Miałyśmy się widzieć na treningu, ale nawałnice ciut pokrzyżowały mi plany. :cool1: fuksowata napisał(a):haha a my wlasnie cala galerie ogladamy, trzeba namierzyc konkurencje - ta sama klasa wzrostowa i poziom ten sam. :) wiec pewnie na jakis zawodach porywalizujemy razem :evil_lol: Szacunek, że chce Ci się przeglądać całą galerię. :cool1: Na pewno - tylko na jakich? Olusia napisał(a):Spóźnione gratulacje :D W takim razie pojawiacie się w Kozienicach? :p Oczywiście. Bzikowa napisał(a):Szkoda, że dzisiejsze treningi nie doszły do skutku. Ale jutro już pogoda MUSI być ok, także widzimy się :cool3: bo planuję zostać do końca żeby zobaczyć Wenkę jak biegacie teraz. Za tydzień zobaczysz nas w akcji na zywo (bo filmiki widziałaś przecież) ;) Russellka napisał(a):Cześć We(ł)niaki :loveu: Hello! agaciaaa napisał(a):Ok ok, takich szczegółów na filmiku nie widać :lol: http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/DSC_0029.jpg fajna ta fotka- mała Wena i wielka przeszkoda :lol: Nie tłumacz się. :eviltong: Z palisadą mamy małe problemy, bo pies nieraz się zapomina, i chce wchodzić na nią bez rozbiegu, co kończy się tym, że traci czas wdrapując się, a nie elegancko wbiegając. :roll: Quote
Inkaa Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Ostatnio przeprowadziłam mały eksperyment, biegalam z nia na dzialce mini torek (2 hopki, tunel w litere U i dwie hopki) 3 razy - za kazdym razem nakrecalam ja przed biegiem na inny motywator (frisbee, piłka i smaczek) Na frisbee było 5 s, na piłkę 5.4s. na smaka 5.8 s Jest różnica, prawda? (a biegałam z nią tylko 5 przeszkód) Z jednej strony chciałabym utrzymać prędkość frisbową na torze, ale z drugiej - nie chce łączyć jednego sportu (nawet w bardzo amatorskim wydaniu) z drugim. :roll: Jakiś pomysł? Quote
Recommended Posts