Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agaciaaa napisał(a):
Oglądając filmik zastanawiałam się, czy się gdzieś w końcu nie potkniesz, bo tak biegłaś odwracając się tyłem.. no i się potknęłaś :lol: Ale biegłyście super :)

http://img141.imageshack.us/img141/2315/82178743.jpg i fotki bardzo fajne :loveu:

NiE potknęłam się, tylko poślizgnęłam. :cool1: Muszę do czasu IABC zainwestować w korki. (jej, to już niedługo, jak ten czas szybko leci)

puchu napisał(a):
Twoja książeczka leży w baraczku, w siatce.

Okay, dzięki wielkie. :loveu:

Crazy Lab napisał(a):
nie oglądam tamtego filmiku. a stwierdziłam, że filmików w galerii nigdy za wiele:razz:

Dlatego czekam na filmiki z innych przebiegów, może Magda od Lokiego ma coś jeszcze. Bo rozumiem, że twoje filmikowe zasoby weniaka wyczerpane? :diabloti:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inkaa napisał(a):
Dlatego czekam na filmiki z innych przebiegów, może Magda od Lokiego ma coś jeszcze. Bo rozumiem, że twoje filmikowe zasoby weniaka wyczerpane? :diabloti:

no niestety tak. jakoś jak biegałyście to akurat nie miałam aparatu pod ręką, poprawię się jak spotkamy się na jakiś zawodach.;)

Posted

Chyba duże skupisko cavanowców tutaj, więc zapytam Was: czy zajęcia są tylko w weekendy, kiedy rusza grupa początkująca i czy nie będziemy dyskryminowani, jeśli będziemy biegać wolno i robić w gruncie rzeczy małe postępy (chcę żeby pies nabrał pewności siebie, zbyt wysoko postawiona poprzeczka spowoduje jego wycofanie się)?

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ale Was obfocili na tych zawodach! Super ;)

Bonsai - wysłałam Ci PW ;)

Cóż, mamy do tej pory 11 zdjęć! (+ 2 filmiki tego samego
przebiegu) :multi:

Russellka napisał(a):
Ale super :loveu: ślicznie Wenka biega, a i myślałam, że tylko ja tak wrzeszcze :evil_lol:

To jest ostatni niedzielny przebieg, więc pies był ciut zmęczony co odbiło się na naszej prędkości.
Nie wrzeszczysz tylko motywujesz. :cool3:

Bonsai napisał(a):
Chyba duże skupisko cavanowców tutaj, więc zapytam Was: czy zajęcia są tylko w weekendy, kiedy rusza grupa początkująca i czy nie będziemy dyskryminowani, jeśli będziemy biegać wolno i robić w gruncie rzeczy małe postępy (chcę żeby pies nabrał pewności siebie, zbyt wysoko postawiona poprzeczka spowoduje jego wycofanie się)?

Skoro Ania wysłała Ci PW, to w sumie nie ma sensu się
powtarzać. ;)

Posted

*Monia* napisał(a):
Ujawnię się :razz:. Gratuluję wam zawodów :multi:. Zdjęcia i filmiki obejrzałam już wcześniej.

Witamy. ;)

kaskaSz napisał(a):
Świetne filmiki i zdjęcia. To były Wasze pierwsze zawody? Zajęłyście jakieś miejsce?

Tak, to były nasze pierwsze zawody.
Zajęłyśmy II i III m. w niedzielnych jumpingach i IV m. w agility.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ooo to gratuluje tych miejsc. Jak za pierwsze zawody to dobrze. :) Będą jakiej nowe fotki?

Jak nam ktoś zrobi, to będą. :lol:
A póki co, jutro i w niedzielę mamy trening. Jejku, jak my już dawno nie biegałyśmy (od czasu zawodów, czyli 2 tygodnie) :lol:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Ja również gratuluję i zycze powodzenia przy następnych zawodach:lol:

haha a my wlasnie cala galerie ogladamy, trzeba namierzyc konkurencje - ta sama klasa wzrostowa i poziom ten sam. :)

wiec pewnie na jakis zawodach porywalizujemy razem :evil_lol:

Posted

Szkoda, że dzisiejsze treningi nie doszły do skutku.
Ale jutro już pogoda MUSI być ok, także widzimy się :cool3: bo planuję zostać do końca żeby zobaczyć Wenkę jak biegacie teraz.

Posted

Dziwne, przez jakiś czas nikt tutaj nie zajrzał, a teraz, nagle - tłumy osób. :lol:

Kinia napisał(a):
Gratuluję wyników
Miłego treningu!

fuksowata napisał(a):
Hej hej ! my sie meldujemy zrewizyta :) Gratuluje wynikow :)

Dynamique napisał(a):
Gratulacje ;)

Pieseczkowo napisał(a):
Ja również gratuluję i zycze powodzenia przy następnych zawodach:lol:

Dziękuje bardzo, strasznie mi miło :loveu:

Pieseczkowo napisał(a):
Znaczy mówisz,ze z kinga gdzies sie spotkacie?;)
EDIT:Posty skacza

Miałyśmy się widzieć na treningu, ale nawałnice ciut pokrzyżowały mi plany. :cool1:

fuksowata napisał(a):
haha a my wlasnie cala galerie ogladamy, trzeba namierzyc konkurencje - ta sama klasa wzrostowa i poziom ten sam. :)

wiec pewnie na jakis zawodach porywalizujemy razem :evil_lol:

Szacunek, że chce Ci się przeglądać całą galerię. :cool1:
Na pewno - tylko na jakich?

Olusia napisał(a):
Spóźnione gratulacje :D W takim razie pojawiacie się w Kozienicach? :p

Oczywiście.

Bzikowa napisał(a):
Szkoda, że dzisiejsze treningi nie doszły do skutku.
Ale jutro już pogoda MUSI być ok, także widzimy się :cool3: bo planuję zostać do końca żeby zobaczyć Wenkę jak biegacie teraz.

Za tydzień zobaczysz nas w akcji na zywo (bo filmiki widziałaś przecież) ;)

Russellka napisał(a):
Cześć We(ł)niaki :loveu:

Hello!

agaciaaa napisał(a):
Ok ok, takich szczegółów na filmiku nie widać :lol:

http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/DSC_0029.jpg fajna ta fotka- mała Wena i wielka przeszkoda :lol:

Nie tłumacz się. :eviltong:

Z palisadą mamy małe problemy, bo pies nieraz się zapomina, i chce wchodzić na nią bez rozbiegu, co kończy się tym, że traci czas wdrapując się, a nie elegancko wbiegając. :roll:

Posted

Ostatnio przeprowadziłam mały eksperyment, biegalam z nia na dzialce mini torek (2 hopki, tunel w litere U i dwie hopki) 3 razy - za kazdym razem nakrecalam ja przed biegiem na inny motywator (frisbee, piłka i smaczek)
Na frisbee było 5 s, na piłkę 5.4s. na smaka 5.8 s Jest różnica, prawda? (a biegałam z nią tylko 5 przeszkód)
Z jednej strony chciałabym utrzymać prędkość frisbową na torze, ale z drugiej - nie chce łączyć jednego sportu (nawet w bardzo amatorskim wydaniu) z drugim. :roll:
Jakiś pomysł?