Illusion Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 http://img23.imageshack.us/img23/9498/dsc07071.jpg Zawodowy piłkołapacz w akcji :cool3:. Pokazałabyś jakiś filmik z włażeniem na ścianę :razz:, ja próbuję pokazać Tosi, że ma zadek, ale jakoś nie bardzo mi to wychodzi :lol:. Quote
Klaudia i Bravo Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kinga&Wenka napisał(a): Wchodzenie tyłem na ścianę wychodzi nam już prawie bardzo dobrze. Gratulacje. :cool3: Quote
Bzikowa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Co tam u Was ? Czekam na film :cool1: Foto fajne, widzę pokrewieństwo dusz Bzika i Weny. ;) Quote
Inkaa Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='kaskaSz']A do Białegostoku jedziesz na te kwietniowe zawody? Jako zawodnicy na pewno nie, ale może pojawimy się w roli widzów? [quote name='RCookie']http://img23.imageshack.us/img23/9498/dsc07071.jpg Zawodowy piłkołapacz w akcji :cool3:. Pokazałabyś jakiś filmik z włażeniem na ścianę :razz:, ja próbuję pokazać Tosi, że ma zadek, ale jakoś nie bardzo mi to wychodzi :lol:. Niestety (narazie) nie pokaże wam filmików, ponieważ nie dziala mi żaden problem do przeróbki video. Miałam zamiar ściągnąć coś nowego, ale narazie nie mam nastroju, żeby się za to zabrać. :cool1: U nas początki też nie były łatwe, ale to głównie przezemnie. Strasznie nie lubiłam ćwiczeń na świadomość zadu, ale przeszło mi. :cool1: [quote name='Klaudia i Bravo']Gratulacje. :cool3: Dziękuje bardzo. Quote
Inkaa Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='Bzikowa']Co tam u Was ? Czekam na film :cool1: Foto fajne, widzę pokrewieństwo dusz Bzika i Weny. ;) Weekend spędzilyśmy dość aktywnie, zarówno w sobotę jak i w niedzielę byłyśmy na kilkugodzinnym męczącym spacerze (działka, las), oczywiście w połączeniu z frisbowaniem (Wełenka wyskakuje w powietrze, a 2/10 razy łapie z wyskoku) :multi: Z serii piłeczkowanie Quote
Zuza i Noddy Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Super fotki, Wencia świetnie skacze :lol: Quote
Pieseczkowo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Oh widze,ze zielone pileczki pyszczki nie tylko u mnie sa bardzo dobrymi przyjaciólmi mojego domu:eviltong:Kleks za nii wprost szaleje,jedna juz wyladowola w koszu,bo zostala doszczetnie zmaltretowana. Mam nadzieje,ze niedziela waypali:lol: Quote
Pomarancza Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Łaaał,zazdroszczę tak skocznego psa i "latającej" piłeczki :cool3:. Oraz wspaniałych fotografii,bo ja to jestem jeszcze na poziomie podstawowym i takiego zdjęcia w szybkim ruchu nie potrafiłabym zrobić:D. Quote
Kisses Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ImageShack - Image Hosting :: dsc07067.jpg Oddaj mi to :evil_lol: śliczne skaczecie :loveu: Quote
Russellka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Widzę, że Wena też jest tak zarośnięta jak Koda :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Inkaa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Russellka napisał(a):Widzę, że Wena też jest tak zarośnięta jak Koda :evil_lol::evil_lol::loveu: Taa, Wełniak zarośnięty jet bardzo. ;) Trzeba się wybrać na trymowanie ALBO samemu ją skubnąć (raz mi się niezbyt udało, ale .. eee ... do 2 razy sztuka? :diabloti:) Pomarancza napisał(a):Łaaał,zazdroszczę tak skocznego psa i "latającej" piłeczki :cool3:. Oraz wspaniałych fotografii,bo ja to jestem jeszcze na poziomie podstawowym i takiego zdjęcia w szybkim ruchu nie potrafiłabym zrobić:D. Nie ma czego zazdrościć, pies jak pies. Albo dobra, zmieniam zdanie. Jest czego zazdrościć. :loveu: :evil_lol: Ja i wspaniałe zdjęcia? oszlałaś? Zwykłe zdjęcia robione zwykłym kompaktem. :cool3: Kisses_xox napisał(a):Oddaj mi to :evil_lol: śliczne skaczecie :loveu: Dzięki. Quote
Zuza i Noddy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Super zdjęcia, ale ona ma paszcze :lol: Quote
kaskaSz Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/6899/dsc07098k.jpg Dawaj piłkę! :evil_lol: Kiedy macie sterylkę? Pzdr. Quote
kajkoowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Hejciowo! Śliczniaste zdjęcia, superowa modeleczka Całujemy:loveu: Quote
Inkaa Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 kaskaSz napisał(a): Kiedy macie sterylkę? Pzdr. W poniedziałek. :roll: I dziękujemy za wszystkie ochy i achy :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Bede trzymac kciuki zeby wszytsko poszlo gladko.W galerii Kleksa sa zdjecia z dzisiejszego treningu z Bialym,beda tez filmy,ale najpierw musze do youtube wcisnac.:lol: Quote
Inkaa Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Dzięki! Wiesz, w sumie im bliżej do sterylki tym mniej się boję. :lol: My dzisiaj też się treningowałyśmy, muszę powiedzieć, że jestem z łestika bardzo zadowolona. :multi: Niemal cały trening biegałyśmy na zabawkę! Ale jestem straaasznie zmęczona, brak kondycji się kłania. :lol: Zdjęcia oglądałam - teraz czekam na filmiki! Quote
Bzikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 W poniedziałek?! O rany, no to powodzenia, a kto ciąć będzie ? Quote
Inkaa Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Bzikowa napisał(a):W poniedziałek?! O rany, no to powodzenia, a kto ciąć będzie ? Dzięki! W końcu zdecydowałam się na sterylziacje u mojego weta u mnie w miescie. ;) Quote
Recommended Posts