Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Infortune. napisał(a):
Spóźnione życzenia wszystkiego dobrego :cool3:

ewelinka_m napisał(a):
wczoraj mi dogo padło :mad:

Kinga wszystkiego najlepszego, sukcesów na torze z Wenką,
sukcesów w szkole :razz:
spełnienia marzeń i wszystkiego naj:buzi:

:drink1::drinking:

Dziękuje bardzo za życzenia. :loveu:

Posted

Witam! :multi: Ja tu po raz pierwszy i mam nadzieję, że zawitam na dłużej... ;)
Agnieszka mam na imię. ;) A moja suńka, to Ganja. Bardzo spodobała mi się wasza galeria. Bardzo ładne zdjęcia, a Gwiazda jeszcze ładniejsza. :cool3:

http://img528.imageshack.us/img528/2483/dsc06848tl9.jpg
słodziutkie zdjęcie :loveu:

Pozdrawiamy gorąco i zapraszamy do naszej galerii. Nowa Mega Dostawa Zdjęć! :cool3::loveu:

Posted

Zabije tego psa, wrrr.
Mój głupkowaty łestik nie miał wielkiej ochoty na bieganie i w efekcie człapał sobie między hopkami, jedynym plusem jest to, że Wełenka nakręcała się na piłkę.
I fotki nam zrobiono. :loveu:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Jak to? Nakręcał się ale człapał ? Wdech wydech :razz:
Fotki widziałam ale wklei i tu!

Nakręcała się, ale nie biegałam z nią na zabawkę (no, może na początku ze 2 lub 3 razy). Potem biegałyśmy na smakołyk, ale kochana psinka człapała sobie bardzoooo woooooolno. Cóż, bywa.
okay.

Posted

[quote name='ewelinka_m']śliczne te fotki :loveu:
zwłaszcza 1 ma fajne kolorki :razz:
a na 2 ładnie wyglądacie razem ii wreszcie wiem jak wyglądasz :evil_lol:
http://wd9.photoblog.pl/p2/4F/AD/30270778.jpg
Niestety nie mam większej ilości moich zdjęć, ponieważ jestem w Warszawie bez dostępu do mojego komputera. ;)

[quote name='Kinia']Nareszcie jakieś agilitowe fotki:multi:
Może miała gorszy dzień?
Mam nadzieje, że do jutra jej przejdzie. :lol:

Posted

Przez skaczące posty nie zauważyłam tej wiadomości.

Bzikowa napisał(a):
pytanie: dlaczego? :cool3:

Bo chce ją stopniowo coraz bardziej nakręcać? Bo nie dałaby rady biegać cały trening na zabawkę? Bo znudziłoby się jej po 5 przebiegach i zaczęłaby patrzeć na nią z coraz mniejszym zainteresowaniem? Ale 3/4 przebiegi na piłkę to narazie odpowiednia ilość. :eviltong: Reszta niestety musi być na smaczki, na które nie biega generalnie tak wolno jak dzisiaj. Ostatnio ma jakieś gorsze dni, to naprawdę humorzasty i wybredny pies - po błocie nie biega, po śniegu też nie ... :roll:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):

Bo chce ją stopniowo coraz bardziej nakręcać? Bo nie dałaby rady biegać cały trening na zabawkę? Bo znudziłoby się jej po 5 przebiegach i zaczęłaby patrzeć na nią z coraz mniejszym zainteresowaniem? Ale 3/4 przebiegi na piłkę to narazie odpowiednia ilość. :eviltong: Reszta niestety musi być na smaczki, na które nie biega generalnie tak wolno jak dzisiaj. Ostatnio ma jakieś gorsze dni, to naprawdę humorzasty i wybredny pies - po błocie nie biega, po śniegu też nie ... :roll:

Może dlatego, że biega od niedawna? Hmm nie wiem.
Bezik też jest humorzasty, w grudniu i na początku stycznia biegał super ekstra , całe treningi na piłkę i nic a nic mu się nie nudziła... A potem nagle stwierdził, że hellooo ? na to już biegałem, to już nie jest takie fajne! :evil_lol: Także nie przejmuj się, trzeba się chyba z taką naturą pogodzić :roll:

A jak dzisiejszy trening moje panie? :)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Może dlatego, że biega od niedawna? Hmm nie wiem.
Bezik też jest humorzasty, w grudniu i na początku stycznia biegał super ekstra , całe treningi na piłkę i nic a nic mu się nie nudziła... A potem nagle stwierdził, że hellooo ? na to już biegałem, to już nie jest takie fajne! :evil_lol: Także nie przejmuj się, trzeba się chyba z taką naturą pogodzić :roll:

A jak dzisiejszy trening moje panie? :)

Z tymi terrierami to nigdy nic nie wiadomo. :cool1:
Już sobie wyobrażam, że na jakiś zawodach (np. IABC), przed przebiegiem Wełenka dojdzie do wniosku, że piłka nie jest fajna ("pańcia, po co machasz mi tym przed nosem?) . :cool1:

Dzisiaj było lepieeej, o wiele lepiej! 1/2 treningu na piłkę, w co prawda nie najlepszym tempie, ale i tak 200% lepiej niz wczoraj Nawet nam coś wychodziło. (nie licząc dzisiejszego ostatniego ćwiczenia :cool1:)

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
Z tymi terrierami to nigdy nic nie wiadomo. :cool1:
Już sobie wyobrażam, że na jakiś zawodach (np. IABC), przed przebiegiem Wełenka dojdzie do wniosku, że piłka nie jest fajna ("pańcia, po co machasz mi tym przed nosem?) . :cool1:

Piłkę na zawodach możesz mieć tylko w zerówkach i to nie zawsze. :wink:

Dzisiaj było lepieeej, o wiele lepiej! 1/2 treningu na piłkę, w co prawda nie najlepszym tempie, ale i tak 200% lepiej niz wczoraj Nawet nam coś wychodziło. (nie licząc dzisiejszego ostatniego ćwiczenia :cool1:)

Cieszę się, że było lepiej :)
Trenujcie, trenujcie. I zgłoście się na jakieś zawody przed Pucharem Ras!!! Masz sporo do wyboru: Łąck, Bytom, Białystok... :razz:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Piłkę na zawodach możesz mieć tylko w zerówkach i to nie zawsze. :wink:

Cieszę się, że było lepiej :)
Trenujcie, trenujcie. I zgłoście się na jakieś zawody przed Pucharem Ras!!! Masz sporo do wyboru: Łąck, Bytom, Białystok... :razz:

Ja narazie planuje tylko zerówki :cool1: A1 i wyżej jeszcze przez dłuuuuugi czas będzie nieosiągalne, wiec wiesz.

Przezd Pucharem Ras najbardziej prawdopodobna jest Łódź (bo najbliżej) chociaż i do Białegostoku chciałabym pojechać, chociaż to niezbyt realne ze względu na nasz marny poziom zaawansowania (Białystok jest najwcześniej. :cool1:)

Posted

Wchodzenie tyłem na ścianę wychodzi nam już prawie bardzo dobrze. Po głębszym zastanowieniu się, to ćwiczenia na świadomość zadu nie są takie złe ... :cool1:
Aktualnie staram się wytłumaczyć Weniakowi na czym polega slalom i ósemka tyłem.