Bzikowa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Łaaaaał, zdjęęęęęcia. :lol: Ale , że tylko dwa, żesz. :mad: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Aleś Ty oszczędna się zrobiłaś w tym Roku! Dwie fotki...:mad: Pzdr. Quote
Inkaa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Bzikowa napisał(a):Łaaaaał, zdjęęęęęcia. :lol: Ale , że tylko dwa, żesz. :mad: Asiaczek napisał(a):Aleś Ty oszczędna się zrobiłaś w tym Roku! Dwie fotki...:mad: Pzdr. Jedną z moich postanowień noworocznych jest oszczędność. ;) Ale zaraz (ZNOWU! szalejemy :)) wybieramy się na działkę, może zrobię parę zdjęć. Pozdrawiam. Quote
Asiaczek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kinga&Wenka napisał(a):Jedną z moich postanowień noworocznych jest oszczędność. ;) Ale zaraz (ZNOWU! szalejemy :)) wybieramy się na działkę, może zrobię parę zdjęć. Pozdrawiam. I jak z tym szaleństwem działkowym? Pzdr. Quote
Inkaa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Mam zamiar zgłosić się na IABC. Teraz tylko wypadało by zapisać się do ZKwPl. Jeszcze z ważniejszych wiadomości ... zdecydowałam się na sterylizację Weny. Najbardziej dogodny dla nas termin to marzec i pewnie w tym czasie wybierzemy się na sterylkę. Buziaki. Quote
Bzikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jaki nietoperek na drugim zdjęciu :evil_lol: Kinga&Wenka napisał(a): Mam zamiar zgłosić się na IABC. Teraz tylko wypadało by zapisać się do ZKwPl. Hohoho :razz: Ale wiesz, że masz mało czasu?Jest limit do 350 psów , już jest 111 zawodników, a od rozpoczęcia zgłoszeń minęło niecałe 5 dni. Także ruszaj tyłek do Związku! Quote
Inkaa Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Bzikowa napisał(a): Hohoho :razz: Ale wiesz, że masz mało czasu?Jest limit do 350 psów , już jest 111 zawodników, a od rozpoczęcia zgłoszeń minęło niecałe 5 dni. Także ruszaj tyłek do Związku! Zamierzam zapisać się do związku jakoś w lutym, ale zgłoszę się jutro (gadałam z Magdą, numer legitymacji etc. mogę dosłać potem) Tylko nie wiem jak z dojazdem. Może zabrałabym się z kimś z klubu (dojazd do W-wy to pikuś) albo zmusiłabym kogoś z rodziny do spędzenia długiego weekendu w towarzystwie psów. Aniu, zamawiałaś zdjęcia z tych zawodów? ;-) Quote
Bzikowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Co do dojazdu to jakoś się ustali, ale to już dużo później, zawsze jakoś się w obrębie klubu pakujemy. :wink: Tak, oczywiście , że zamawiałam zdjęcia! Będą świetni fotografowie :lol: Ale tania impreza to to nie będzie, zwłaszcza, że zgłosiłam kurdupla na wszystkie 4 dni :cool3: Quote
Kinia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 http://img110.imageshack.us/img110/8697/dsc06652hq9.jpg Mamy taką samą piłeczke na sznurku:) Miłego wieczoru Quote
Russellka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jaki uśmiechnięty Weniak :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Inkaa Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Bzikowa napisał(a): Ale tania impreza to to nie będzie, zwłaszcza, że zgłosiłam kurdupla na wszystkie 4 dni :cool3: Ja też zgłosiłam Wenę na 4 dni :oops: Russellka napisał(a):Jaki uśmiechnięty Weniak :loveu::loveu::loveu::diabloti: Weniak uśmiechnięty bo jest zimnoo! W przeciwieństwie do mnie woli zerowe lub minusowe temperatury. Kinia napisał(a):http://img110.imageshack.us/img110/8697/dsc06652hq9.jpg Mamy taką samą piłeczke na sznurku:) Miłego wieczoru Nasza piłeczka na sznurku jest trochę ... eee ... nie żywa ... Quote
Shaunell Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://img247.imageshack.us/img247/6610/dsc06652hq9dl3.jpg <-Zabawny cud:loveu: http://img113.imageshack.us/img113/3662/164610av5.jpg <- I zimowy skarb:loveu: Wspaniały westie, Kinga:lol: Quote
Kinia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kinga&Wenka napisał(a): Nasza piłeczka na sznurku jest trochę ... eee ... nie żywa ... Nasza też kończy żywot:diabloti: Quote
Inkaa Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Klaudia witamy, witamy! border_collie&westie dziękujemy bardzo! Quote
Shaunell Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Kinia napisał(a):Nasza też kończy żywot:diabloti: A ja miałam gumowe kiełbaski dla mojej Miśki i w końcu został z nich tylko sznurek, na którym były powieszone:diabloti: W końcu zakupiliśmy nowe... Quote
Russellka Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Nie gniewaj się , że tutaj piszę, ale to bardzo ważne, najlepiej przekazujcie dalej! Uwaga Warszawa! Trutka na Kabatach (Natolin), śmiertelne zagrożenie!!! Chciałam ostrzec wszytkich właścicieli spacerujacych po Warszawskich Kabatach (dokładnie Natolin ). Uważajcie na swoje psiaki, ostrzegajcie innych, ktos wysypał trucizne, nie wiadomo dokładnie co to za świństwo, wiadomo, że jest poważnym zagrożeniem dla życia psów... niestety są już ofiary śmiertelne! Pierwsze objawy to wymioty i zle samopoczucie, nic nie wskazuje na tak poważną sprawę, po jakimś czasie nastepuje poprawa, później pies zaczyna się dusić, ma problemy z utrzymaniem równowagi. Prosze przekazujcie tą informacje dalej!!! Kolejny psychol, uważajcie! :roll: Quote
Inkaa Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Russelka, pies mojej siostry jeszcze przed Bożym Narodzeniem musiał zjeść trutkę (stwierdzenie weta) zjadł trutkę, ledwo go uratowano (potrzebne były kroplówki, przetaczanie krwi ..) Objawy - niemal identyczne jak te przedstawione w twoim poście. Quote
Inkaa Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Kinia napisał(a):Co to się dzieje w tej stolicy:roll: Akurat to zdarzyło się w Łodzi ... :roll: Quote
Inkaa Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 My aktualnie jesteśmy w Warszawie, jeździmy na Pola Mokotowskie, zrobiłam nawet trochę zdjęć. ;) Quote
Inkaa Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Jak tylko wrócimy do domu postaram się wkleić jakieś zdjecia. pozdrawiam. ;) Quote
Recommended Posts