Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):
Łaaaaał, zdjęęęęęcia. :lol:
Ale , że tylko dwa, żesz. :mad:

Asiaczek napisał(a):
Aleś Ty oszczędna się zrobiłaś w tym Roku! Dwie fotki...:mad:

Pzdr.

Jedną z moich postanowień noworocznych jest oszczędność. ;)
Ale zaraz (ZNOWU! szalejemy :)) wybieramy się na działkę, może zrobię parę zdjęć.
Pozdrawiam.

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
Jedną z moich postanowień noworocznych jest oszczędność. ;)
Ale zaraz (ZNOWU! szalejemy :)) wybieramy się na działkę, może zrobię parę zdjęć.
Pozdrawiam.

I jak z tym szaleństwem działkowym?

Pzdr.

Posted

Mam zamiar zgłosić się na IABC. Teraz tylko wypadało by zapisać się do ZKwPl.
Jeszcze z ważniejszych wiadomości ... zdecydowałam się na sterylizację Weny. Najbardziej dogodny dla nas termin to marzec i pewnie w tym czasie wybierzemy się na sterylkę.

Buziaki.

Posted

jaki nietoperek na drugim zdjęciu :evil_lol:

Kinga&Wenka napisał(a):

Mam zamiar zgłosić się na IABC. Teraz tylko wypadało by zapisać się do ZKwPl.

Hohoho :razz:
Ale wiesz, że masz mało czasu?Jest limit do 350 psów , już jest 111 zawodników, a od rozpoczęcia zgłoszeń minęło niecałe 5 dni. Także ruszaj tyłek do Związku!

Posted

Bzikowa napisał(a):
Hohoho :razz:
Ale wiesz, że masz mało czasu?Jest limit do 350 psów , już jest 111 zawodników, a od rozpoczęcia zgłoszeń minęło niecałe 5 dni. Także ruszaj tyłek do Związku!

Zamierzam zapisać się do związku jakoś w lutym, ale zgłoszę się jutro (gadałam z Magdą, numer legitymacji etc. mogę dosłać potem)
Tylko nie wiem jak z dojazdem. Może zabrałabym się z kimś z klubu (dojazd do W-wy to pikuś) albo zmusiłabym kogoś z rodziny do spędzenia długiego weekendu w towarzystwie psów.

Aniu, zamawiałaś zdjęcia z tych zawodów? ;-)

Posted

Co do dojazdu to jakoś się ustali, ale to już dużo później, zawsze jakoś się w obrębie klubu pakujemy. :wink:

Tak, oczywiście , że zamawiałam zdjęcia!
Będą świetni fotografowie :lol:

Ale tania impreza to to nie będzie, zwłaszcza, że zgłosiłam kurdupla na wszystkie 4 dni :cool3:

Posted

Bzikowa napisał(a):

Ale tania impreza to to nie będzie, zwłaszcza, że zgłosiłam kurdupla na wszystkie 4 dni :cool3:

Ja też zgłosiłam Wenę na 4 dni :oops:

Russellka napisał(a):
Jaki uśmiechnięty Weniak :loveu::loveu::loveu::diabloti:

Weniak uśmiechnięty bo jest zimnoo! W przeciwieństwie do mnie woli zerowe lub minusowe temperatury.

Kinia napisał(a):
http://img110.imageshack.us/img110/8697/dsc06652hq9.jpg
Mamy taką samą piłeczke na sznurku:)
Miłego wieczoru

Nasza piłeczka na sznurku jest trochę ... eee ... nie żywa ...

Posted

Kinia napisał(a):
Nasza też kończy żywot:diabloti:

A ja miałam gumowe kiełbaski dla mojej Miśki i w końcu został z nich tylko sznurek, na którym były powieszone:diabloti: W końcu zakupiliśmy nowe...

Posted

Nie gniewaj się , że tutaj piszę, ale to bardzo ważne, najlepiej przekazujcie dalej!

Uwaga Warszawa! Trutka na Kabatach (Natolin), śmiertelne zagrożenie!!!
Chciałam ostrzec wszytkich właścicieli spacerujacych po Warszawskich Kabatach (dokładnie Natolin ). Uważajcie na swoje psiaki, ostrzegajcie innych, ktos wysypał trucizne, nie wiadomo dokładnie co to za świństwo, wiadomo, że jest poważnym zagrożeniem dla życia psów... niestety są już ofiary śmiertelne!
Pierwsze objawy to wymioty i zle samopoczucie, nic nie wskazuje na tak poważną sprawę, po jakimś czasie nastepuje poprawa, później pies zaczyna się dusić, ma problemy z utrzymaniem równowagi.
Prosze przekazujcie tą informacje dalej!!!

Kolejny psychol, uważajcie! :roll:

Posted

Russelka, pies mojej siostry jeszcze przed Bożym Narodzeniem musiał zjeść trutkę (stwierdzenie weta) zjadł trutkę, ledwo go uratowano (potrzebne były kroplówki, przetaczanie krwi ..) Objawy - niemal identyczne jak te przedstawione w twoim poście.

• 2 weeks later...