Russellka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Pokaż fotki po trymowaniu :loveu::evil_lol: Quote
Inkaa Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 A my właśnie wróciłyśmy z treningu agility. Napisałabym coś więcej, ale zupełnie nie mam siły, w ten weekend byliśmy w Łodzi, w Lublinie, i w Warszawie. Padam. :lol: Quote
Bonsai Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):A my właśnie wróciłyśmy z treningu agility. Napisałabym coś więcej, ale zupełnie nie mam siły, w ten weekend byliśmy w Łodzi, w Lublinie, i w Warszawie. Padam. :lol: A co Ty tak podróżowałaś? ;) Quote
Illusion Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):A my właśnie wróciłyśmy z treningu agility. Napisałabym coś więcej, ale zupełnie nie mam siły, w ten weekend byliśmy w Łodzi, w Lublinie, i w Warszawie. Padam. :lol: Oj, widzę, że kondycja nie najlepsza :eviltong: Quote
Bzikowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Pisz jak było na treningu! My nie dotarliśmy na nasz, się zatrułam czymś na tym cholernym obiadku rodzinnym... :shake: Quote
Inkaa Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 (Brak multi cytatu doprowadza mnie do szału) Bonsai, Asiaczek - byłam na cmentarzu pod Łodzią i pod Lublinem. A Warszawę odwiedziliśmy (w drodze powrotnej z resztą) w celach treningowych. Malina - żebyś wiedziała, ja nawet po kilku przebiegach z Weną ledwo dyszę. Bzikowa - ciesz się, że akurat byłam z rodzicami, inaczej bym zabłądziła i zapewne nie dotarłabym na czas na dworzec (o ile w ogóle bym dotarła...) Wyzdrowiej szybko! ;) Sprawozdanie z treningu jest na naszym blogu. ;) Quote
Bzikowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 To Ty bloga prowadzisz? Nie wiedziałam , adres proszę ;) Jakbyś nie jechała z rodzicami to bym Ci wszystko napisała smsem/zadzwoniła i wyjaśniła, spoko! Ale uwierz, że nie mogłam jechać, nie doszłabym nawet do przystanku... :shake: Quote
Inkaa Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Bzikowa - owszem prowadzimy bloga, adres wysłałam na PW. Nie tłumacz mi się, rozumiem. ;) Bonsai, ewelinka_m - niestety zdjęć z ostatniego treningu nie mam. ogólnie nie mam żadnych zdjęć. [SIZE="1"]Właśnie się uczę. Znaczy - próbuje uczyć, bo wiecznie coś mi przeszkadza i nie mogę się skupić. Potrzebuje motywacji. I jeszcze jedno. Chce do Australii albo USA. :cool1: Quote
Kinia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A czemu akurat tam? Chodzi o Australie i USA? Quote
Inkaa Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Miałam wkleić nowe zdjęcia, ale jestem strasznie zmęczona (taniec wykańcza ludzi) ;) Quote
kaskaSz Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Hej! Jak tam weekend mija? Pewniejak zwykle pracowicie :evil_lol: Czemu akurat do Australii i USA? Podasz adres bloga i dla mnie? Quote
Inkaa Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Miło, że ktoś do nas zajrzał. ;) [quote name='kaskaSz']Hej! Jak tam weekend mija? Pewniejak zwykle pracowicie :evil_lol: [/QUOTE] Jak nam mija weekend? Codziennie, przez cztery dni jeździłyśmy na działki, a co za tym idzie m.in agilitowałyśmy się. Robiłyśmy slalom tunelowy, dłuższe torki (ćwiczę swoją pamięć). Poza tym jak zwykle ćwiczyłyśmy sztuczki i posłuszeństwo (Białej nagle wyleciało z głowy na jaką komende ma mnie obiec) I oczywiście frisbowałyśmy się. :multi: Muszę się pochwalić się, że Weniaczka ładnie wybija się do dysku (że go nie łapie to szczegół) [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img388.imageshack.us/img388/7822/obozik036ld4.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img388.imageshack.us/img388/2482/obozik037qq9.jpg[/IMG][/URL] Fotki z obozu autorstwa Ewy od Hakera. :loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ojejku, a ta przeszkoda nie za duża dla takich małych łap??:cool3::lol: Quote
Bzikowa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 No nareszcie jakieś zdjęcia z obozu! :cool1: Fruwająca Wenka :loveu: Quote
Inkaa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Od-Nowa - coś ty. ;) W sobotę wybieramy się na trening. I jeśli nocleg w siostry wypali, to zaliczymy również niedzielny trening. :lol: Quote
Asiaczek Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Widać zaangażowanie w oczach Białej!:lol: Pzdr. Quote
Bonsai Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Asiaczek napisał(a):Widać zaangażowanie w oczach Białej!:lol: Pzdr. Tak - widać, że jej się to podoba! Quote
agaciaaa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Witamy :) http://img388.imageshack.us/img388/2482/obozik037qq9.jpg fakt, widać zaangażowanie! ;) Quote
Inkaa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Agaciaaa, Asiaczek, Bonsai - jasne, my obie się nieźle wkręciłyśmy w agility, nawet poświęcamy się i dojeżdżamy co tydzień/dwa tygodnie te 50 km. do Warszawy do klubu. ;) A w sobotę mamy kolejny trening. :loveu: Tak sobie ukradkiem myślę, co by tu kupić Weniakowi na gwiazdkę. Pewnie zdecyduje się na dwa nowe ID, koga, pastę po konga i jakieś zabawki (na oku mam Zabawka pluszowa Truskawka Trixie Ogon pluszowy Trixie Piłka gumowa miękka Piłka gumowa miękka na lince linka Trixie Sznur treningowy z ringiem ) Myślalam o obrożach, ale narazie się powstrzymuje. Na dniach powinna dojść do nas czerwona Flexi Long. Quote
Bzikowa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ta ostatnia zabawka jest super, polecam, my mamy prawie taką samą (o taka to jest:http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/bezik4.jpg) i bezik za nią szaleje! :) fajnie, że będziecie w sobotę, i to na dodatek mamy trening razem. :cool3: (a ja jeszcze z dwoma piesami...) Quote
kaskaSz Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A ja się wyleczyłam z obrożoholizmu :multi: Nad tym ogonem pluszowym ja też sie zastanawiałam kiedyś, ale jakoś tak wyszło, że nie kupiłam. A ta ostatnia zabawka, może być fajna jak psiak lubi się przeciągać, ja mam takie kiełbaski, ale Foxi się chyba ich boi... Quote
Bonsai Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ja bym chciała mu kupić wygodne posłanie, ale zobaczymy czy zarobię na to. :eviltong: Quote
Recommended Posts