Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie dziewczyny!
Widzę, że czekacie na zdjecia Wenosławy w rogzach. Widać wieści szybko sie rozchodzą - owszem, dotarły do nas szeleczki rogzette i obroża planet (która świetnie wygląda na białym psie).
Chciałam zrobić normalne zdjęcia na działce (a nie byliśmy na niej od dawna ze względu na pogodę), ale się nie dało. Mój pies kóry przez dwa dni nie zaliczył długiego spaceru jest tak nakręcony na wszystko co się rusza, że nie sposób zrobić mu portretu.
Nadrobiliśmy dziś zaległości - zaliczyliśmy trzygodzinny wypad do lasu + trening agility na którym przećwiczyliśmy takie ćwiczenia
http://kafort.pl/obrazki/cwiczenia/1.gif (c,d,e) + poćwiczylyśmy sztuczki.

W szelkach rogzette (oczywiście musi doprowadzać mnie do szału swoim szczekaniem ...)

Zbliżenie na planet rogza

Nie zwracajcie na zdjęciach uwagi na moją piękną trawę na działce - kret wkroczył do akcji i oczywiście efekty widać.

Posted

Bzikowa napisał(a):
No właśnie :lol:
Na przykład taki - że samiec nie może chodzić w różu ; my to przełamujemy bo Bzowi jest w różu do pyszczka, o! A Weniaczkowi pewnie jeszcze lepiej więc luz, Kinga :lol:

my też stareotyp łamiemy ! Spaikuś ma śliczną różowiutką smyczkę :diabloti::loveu:
Kinga&Wenka napisał(a):

Bo różowy jest ulubionym kolorem słitaśnych osób pokroju lalek barbie z cziłałakami pod ręką. Dlatego.

idę powtórzę tej wredocie spaikusiowej :evilbat:

a nowe rogzy, świetnie na wence wyglądają, zwłaszcza róż :diabloti:

Posted

Olusia napisał(a):
Ale jej ślicznie :loveu: Ten nowy wzorek jest bardzo fajny i superowo wygląda na białym psie :loveu:;)

Juszes napisał(a):
Wence ślicznie w nowych szeleczkach :)

Dziękuje bardzo.

Bzikowa napisał(a):
ślicznie jej , zwłaszcza w różu! :loveu:
buu a my nie mamy lasu w bliskiej okolicy :roll: oprócz jednego, do którego boję się chodzić...

Thank you!
Boisz się chodzić do lasu? Strzelam, że bywają tam pijacy/agresywne psy bez
smyczy/ ewentualnie duchy. Zgadłam? :lol:

RCookie napisał(a):
Super Wenka wygląda w rogzach :loveu:.
Też byłam dzisiaj w lesie, ale nie mogę dać zdjęć, bo mój młodszy brat bawił się kablem USB, który gdzieś wcięło :angryy:.

Dzięki!
Ja mam młodszą siostrę, więc nie musisz mi mówić jak to jet gdy rodzeństwo rusza twoje rzeczy bez pytania.

ewelinka_m napisał(a):
my też stareotyp łamiemy ! Spaikuś ma śliczną różowiutką smyczkę :diabloti::loveu:

idę powtórzę tej wredocie spaikusiowej :evilbat:

a nowe rogzy, świetnie na wence wyglądają, zwłaszcza róż :diabloti:

Pozdrów różowego Spaikusia (ech, ciekawe co jego psi koledzy powiedzą na nowe ubranko, chyba o homoseksualizm go nie posądzą? bo wtych czasach wszystkiego można się spodziewać ...) ;)

Od-Nowa napisał(a):
potwierdzam - w różu super!
dzięki tym ciemniejszym wstawkom nie jest taki ... landrynkowy :cool3:
tylko czy oddaje ten róż charakterek :cool3: :evil_lol::diabloti:

Wiesz, ja odrazu gdy przyszły do nas te szelki pomyślałam, że ich kolor zupełnie gryzie się z jej charakterem. :lol:

Posted

ee tam kolegi mu zazdraszają :eviltong:
ale za to jakie ludzie są zmieszane na ulicy :diabloti:
zadowoleni podchodzą i pytają, czy to sunia, albo słyszę jak się ktoś za nami drze zobacz jaka śliczna biała sunia :evil_lol: wtedy grzecznie mówię, że to pies jest :cool1: widok ich miny bezcenny :cool3:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):

Boisz się chodzić do lasu? Strzelam, że bywają tam pijacy/agresywne psy bez
smyczy/ ewentualnie duchy.

Ogólnie menelstwo się schodzi :cool1: i zdziczałe psy czasem widuję.
Więc wolę łazić po łąkach, przynajmniej mam lepszy widok na okolicę i więcej czasu na ewentualną ucieczkę :evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ogólnie menelstwo się schodzi :cool1: i zdziczałe psy czasem widuję.
Więc wolę łazić po łąkach, przynajmniej mam lepszy widok na okolicę i więcej czasu na ewentualną ucieczkę :evil_lol:

U nas lasy są pozbawione wszelkiego menelstwa/zdziczałych psów/duchow/śmieci. Aż miło do nich chodzić (natura na 5+)
Łaki w okolicy lasu też mamy. I wodę. Fajną okolice mojej działki mam.
Tylko niestety, żeby do niej dotrzeć to muszę przejść około 4/5 km (ewentualnie rowerek czy autobusik)

kaskaSz napisał(a):
Szelki i obroża super wyglądają na Wenie, choć szelki mi się bardziej podobają. :cool3: W różu westy bardzo ładnie wyglądają.
Mnie natomiast bardziej podoba się obroża niż szelki. Wyróżnia się na białej sierści. Choć róż też niczego sobie (tylko do charakteru mojej Weniaczki mało pasuje, ale to pomińmy) :lol:

ewelinka_m napisał(a):
ee tam kolegi mu zazdraszają :eviltong:
ale za to jakie ludzie są zmieszane na ulicy :diabloti:
zadowoleni podchodzą i pytają, czy to sunia, albo słyszę jak się ktoś za nami drze zobacz jaka śliczna biała sunia :evil_lol: wtedy grzecznie mówię, że to pies jest :cool1: widok ich miny bezcenny :cool3:

Szelki - 30 zł. Przesyłka - 8 zł. Widok min ludzi widzących samca w różu - bezcenny. Za wszystko inne zapłacisz kartą masterCard :evil_lol:

Zabije Natalie. Uduszę. Ukatrupie. Jak się okaże, że tylko coś nie pójdzie po mojej myśli. :lol:

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):

Szelki - 30 zł. Przesyłka - 8 zł. Widok min ludzi widzących samca w różu - bezcenny. Za wszystko inne zapłacisz kartą masterCard :evil_lol:

my mamy smyczkę :eviltong:
a dokładniej flexi summertime różooową oczywiście :loveu:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
my mamy smyczkę :eviltong:
a dokładniej flexi summertime różooową oczywiście :loveu:

Co to za różnica, szelki czy smycz - prawie jedno i to samo. :diabloti:
My też mamy flexi summertime, ale w ogóle z niej nie korzystamy, zastanawiałam się, czy ją sprzedać, ale może kiedyś nam się przyda ...

Posted

[quote name='łapeczek']czesc wam ;]
co tam slychac?
Planowałam spotkać się jutro z Natalią i Tosią w celach agilitowo-szkoleniowo-frisbowym. A za dwa tygodnie wybieram się z Weniakiem na zawody agility w Warszawie (ale my tylko w roli widza)
Potem, może zaczniemy treningi agi w Cavano (na kursie albo i nie ....) ;)

[quote name='Likaa']hej;)

http://img509.imageshack.us/img509/1952/dsc05473gg7.jpg
ulala do twarzy jej w różowym !:loveu:
Hej!
Białemu psu we wszystkim jest do twarzy. :cool3: