Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie mam do was takie nietypowe pytanie.Czy kiedys może rzuciło wam sie przed oczami jakiś west z przydomkiem Axem?Bo szukam sióstr mojego psa.Będę wdzięczna za odpowiedź.Jak możecie to podawajcie ta wiadomość dalej,może coś wsolnymi siłami uda mi się zdziałać z waszą pomocą;).

Posted

Enchantress'ka;10736685 napisał(a):

To, moja droga jest zakupoholizm. Zauważyłam, że sporo dogomaniaków dotkniętych jest tą chorobą (ja też :diabloti:)
Zazdraszczam bywania na wystawach - tam pewnie masz wielki wybór psich dodatków. I pewnie widziałaś limitowaną edycje rogza? :diabloti:

Ja nie uzywam Rogz'ów...
Jakoś nie mogę przekonać się do tej firmy od czasu jak kilka obróżek pod rząd pękło mi w trakcie spacerów...:mad:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja nie uzywam Rogz'ów...
Jakoś nie mogę przekonać się do tej firmy od czasu jak kilka obróżek pod rząd pękło mi w trakcie spacerów...:mad:
Pzdr.

Rogz? O kurcze, to chyba miałaś jakies felerne przypadki, bo każdemu trzymają zapięcia i chwalą tą firmę. W sumie to mi się blokada popsuła w obroży, ale ona była z odzysku, więc może już się wyrobiła. Może kiedyś się pokuszę na tą firmę, ale fajne jest też Red Dingo.

Posted

agaciaaa napisał(a):

Waxy napisał(a):

Russellka napisał(a):
Ale biały kłaczek :loveu: Jest śliiiiczna :razz:

madziamn napisał(a):
młodziutka jeszcze ale sliczna jest:loveu:

Szarik napisał(a):

Juszes napisał(a):

Jaki słoooooodki uśmiech! ;***

Dobcia napisał(a):
Ostanie najlepsze:loveu: próbowałam kiedyś dobka nauczyć tak prosić, ale on nie umie utrzymać pionu;)

Duże psy również można nauczyć tej sztuczki, jednak trzeba więcej czasu poświęcić na nauczenie go utrzymania równowagi. ;)

Pieseczkowo napisał(a):
Słuchajcie mam do was takie nietypowe pytanie.Czy kiedys może rzuciło wam sie przed oczami jakiś west z przydomkiem Axem?Bo szukam sióstr mojego psa.Będę wdzięczna za odpowiedź.Jak możecie to podawajcie ta wiadomość dalej,może coś wsolnymi siłami uda mi się zdziałać z waszą pomocą;).

Nie, ja niestety nie widziałam westa z takim przydomkiem - gdyby startował w zawodach agility, to oczywiście wiedziałabym wszystko o nim, ale tak to, niestety nie. :roll:

Asiaczek napisał(a):
Ja nie uzywam Rogz'ów...
Pzdr.

Moze trafiłaś na bardzo felerne sztuczki? Bo ani ja, ani obrożoholicy niegdy nie narzekali na jakość, wytrzymałość i wykonanie Rogzów.

kaskaSz napisał(a):
Rogz? O kurcze, to chyba miałaś jakies felerne przypadki, bo każdemu trzymają zapięcia i chwalą tą firmę. W sumie to mi się blokada popsuła w obroży, ale ona była z odzysku, więc może już się wyrobiła. Może kiedyś się pokuszę na tą firmę, ale fajne jest też Red Dingo.
Red Dingo również jest jedną z moich ulubionych marek obróż.
Marzy mi się błękitny i czerwony odblask.

Asiaczek napisał(a):
Red Dingo - OK! I Lupine! To moje ulubione firmy obróżkowe...:lol:
Pzdr.
Ja do tego dodałabym jeszcze Rogza - i wyjdą moje ulubione marki obróż.

kaskaSz napisał(a):
Lupine jeszcze nie miałam, ale wzory mi się podobają. Mam nadzieję, że coś ''upoluję'' na wystawie :evil_lol:

Na wystawach zwykle są dosyć zawyżone ceny ...

Posted

(już prawie złapałam, aaa!)

(czyżby zmeczony Weniaczek? nie, ona tylko chwilowo regeneruje siły. za 15 minut będzie jak nowo narodzona)

(dostojnie przechadzam się wzdłuż działkowego ogrodzenia w poszukiwaniu ciekawych obiektów tj. ludzi albo psów za siatką)

http://animalia.pl/produkt,2998,66,Trixie_Piłka_gumowa_miękka.html
http://animalia.pl/produkt,3085,66,Trixie_Świnka_leżaca_lateks_mała.html
A to nasze dzisiejsze zabawkowe zakupy.

Dzisiaj miałam rozpoczęcie roku, wiadomo, ten straszny dzień - 1 września.
już na samą myśl o codziennym wstawaniu o godzinie 7.00 i przychodzeniu do domu około 15.00 przeszywa mnie zimny dreszcz.
niestety będę musiała też nieco ograniczyć Wenie spacery, wypady na działkę oraz ogólnie czas spędzany ze mną na świeżym powietrzu w towarzystwie frisbee, piłek i sznurów do przeciągania (skórcenie popłudniowego wyjazdu na działkę lub wyjścia do parku z 4h na 2h) ;)

Posted

Niestety nie mam żadnych nowych zdjęć, nie mam czasu na zrobienie porządnej sesji zdjęciowej z Weniakiem w roli głównej.
Nie będę kłamała jeśli powiem, że to wszystko przez tę szkołę. Pierwszy tydzień roku szkolnego, a nauki tyle, że ho-ho!
Dlatego też nasze spacery drastycznie zmniejszyły się do 1,5h dziennie (raz 1h, dwa razy 15 min) Nie powiem, że biała jest z tego powodu zadowolona, ale musi przeżyć.

Braki spacerowo-piłeczkowe uzupełniamy sesjami klikerowymi (w planie miałam uczenie Weny dostawiania, ale zrezygnowałam) :roll:

millarca napisał(a):
sama radość wypisana na pyszczku

Owszem. ;)

Bzikowa napisał(a):
Fajny artykuł! Gratki dla autorki :cool3:

i śpiący Weniaczek :loveu:

Olusia napisał(a):
Artykuł bardzo fajny ;);)

Za komplementy dziękuje przyszła dziennikarka. :lol: