Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bzikowa napisał(a):

Już te wszystkie fotki widziałam, coś nowego prosimy. :lol:

Liczę, że jeszcze ktoś będzie miał nasze fotki z obozu, wtedy je tutaj przekleję. Ale narazie muszę (musicie) się zadowolić jednym agilitowym zdjęciem.

Posted

Witaj.Ja róniez jestem posiadaczką Westusia-Kleksika.I strasznie spodobały mi się zdjęcia z waszego treningu.Sama chętnie ze swoim bym chodziła,ale trenuję z seterką,ale i tak west na agility jest najpiękniejszy;)

Posted

Malina. napisał(a):
Ale ona śliczna :loveu:.
Na ilu zawodach agility już byłyście? :)

Cos ty, na zawodach agility pojawialam się co najwyżej w roli widza.
Z Wenką jeszcze nie startowalam, myśmy nawet do zerówek sie nie nadajemy. Ale zamierzamy pokazac sie kiedys na zawodach (jesień? zima?).

Pieseczkowo napisał(a):
Witaj.Ja róniez jestem posiadaczką Westusia-Kleksika.I strasznie spodobały mi się zdjęcia z waszego treningu.Sama chętnie ze swoim bym chodziła,ale trenuję z seterką,ale i tak west na agility jest najpiękniejszy;)

Tak, zgadzam się. Westik na torze wygląda pięknie. :loveu:

Posted

Waxy napisał(a):
Danio :razz: Śliczna ta twoja suczka, czekam na nowe zdjęciówki :razz:

Chcialam porobic trochę zdjęć dzisiaj, u rodziny na wsi, ale niestety nie wzięłam ze sobą aparatu. Zaawansowana skleroza. :lol:

ewelinka_m napisał(a):
proszę, proszę kto tu galerie założył :multi:
http://images24.fotosik.pl/217/6037d30d0d1b498e.jpg
jaki pyszczek uśmiechnięty :loveu:
zgadzam się westek w ruchu to jest coś :loveu:

Tak, wreszcie założylam galerie, po bardzo wielu namowach. I zobowiązałam się do regularnego wstawiania zdjęć, co w moim przypadku bedzie trudne. ;)
Wenka ma pyszczek w prawie każdej sytuacji uśmiechnięty (nieraz skupiony, nieraz zmęczony, raz rozbawiony, ale zawsze uśmiechnięty) :loveu:

Malina. napisał(a):
Enchantress'ka, naprawdę nie byłyście? No to jak już będziecie, to koniecznie podajcie mi czas i lokalizację, będę wam kibicować :cool3:.

Narazie się na to nie zanosi. Bo my tak naprawdę jesteśmy po kilku treningach w Łodzi w ForFunie, i po obozie. Nic wielkiego.
Ale na jesieni planuje kurs agility, więc nasz poziom zaawansowania trochę się poprawi. ;)

Posted

Nowy komplecik Froga dzisiaj do nas przyszedł. Pokazałabym foty, ale niestety nie mam aparatu. :roll:

Asiaczek napisał(a):
Asiaczki przydreptały i tutaj... witamy się!
Pzdr.

Olusia napisał(a):
Dzień dobry :loveu:

ewka i haker napisał(a):
witamy u was

Witajcie! :loveu:

Posted

Zaraz wstawię fotki z naszej sesji szkoleniowej. ;)

xxSweetGirl93xx napisał(a):
Witam:)
śliczny psiak:D cudna jest:loveu:

ewelinka_m napisał(a):

:loveu: latający szczęśliwy biały dywanik, ależ ona jest śliczna

Dzięki. :lol: