Vectra Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 zatkało mnie :( Goniu , trzymaj się , wiem , że to trudne ... musisz byc silna , dla Filona ... teraz jesteś mu potrzeba jak nigdy dotąd ....... trzymaj się , mimo że taki ból trwa .... wspominaj dobre chwile , tul Filona , zamknij oczy ... i oglądaj wspólne chwile które spędziliście razem ..... [`][`][`] Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [FONT=Arial]:-(:-(:-(Gosieńko ..........zabrakło mi słów ..........:glaszcze: Azulko......łaciatko kochana...... [/FONT] Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Goniu...to co napisałaś jest piękne...:-( wszyscy tutaj przeżywamy ten ból razem z Tobą,chociaż Ty przezywasz to tysiąc razy mocniej.... Obiecuję sobie, że teraz będę miała Brutusa zawsze na oku... Azulek :-( opiekuj się z góry Gonią i Filonem... Quote
g_o_n_i_a Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Dziękuję za Wasze wsparcie Dziś jak byłam z Filonem przyszły dzieciaki sąsiadów. Najwyraźniej sąsiedzi byli poruszeni tym zdarzeniem, bo rozmawali o tym w domu - dzieciaki powtarzały to co mowila babcia, dziadek, wujek... Najbliższa okolica również wie, że naszej Kropy nie ma. Sąsiad, który w czwartek przyszedł powiedzieć mi o wypadku, miał kawałek zderzaka tego samochodu, a że jest mechanikiem, to powiedział, że to było duże auto dostawcze.. A kierowca najwyraźniej miał coś na sumieniu - duża prędkość, a być może, że i alkohol, bo zwiał, a przecież mógł od nas żądać odszkodawania za uszkodzenie samochodu przez naszego psa. Przykre to wszystko, że tacy ludzie siedzą za kółkiem. Kto wie, teraz był pies, a gdyby tam było człowiek? Na asfalcie nie ma nawet śladu hamowania, tylko na poboczu jeszcze wczoraj była ugniecona trawa po kołach.. Moja Dama z Bąbelkiem :-( Od dwóch dni zamykam szczelnie każde drzwi, a zanim wyjdziemy na podworko, nawet jeśli dwie godziny temu zamykałam brame, Filon jest na smyczy. Obiecuje, że nie zawiodę Filona, obiecuje Ci Aza... <'> Ciężko wrócić do rzeczywistości, w której nie ma mojej Łaciatej Damy, Dziewczyny moich marzeń jak często mówłam.. :( Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Dzień wstał jak co dzień powietrze aż lśniło, tylko ta wielka cisza, to straszne milczenie i to puste miejsce... Ciebie Azulko już nie było... [']:-(:-(:-( Quote
ewelinabuck Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 ".Zanim minie noc zanim przyjdzie dzień Chciałbym jeszcze raz móc przytulić cię Spojrzeć w oczy Twe i nie mówić nic Moje serce drży żal mi tamtych chwil. Jeszcze pare chwil zegar mierzy czas I niedługo już los rozdzieli nas Mam nadzieje że nie zapomnisz mnie Wizerunek Twój jest w pamięci mej." fragment piosenki Toples-"czas rozstania" Malgosiu nie wiedzialam bo dawno nie wchodzilam do twojej galerii tak mi przykro nie wiem co napisac:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Frytela Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Bardzo mi przykro, wiem co znaczy stracić ukochanego zwierzaczka... Dla Cibie Azulko [*] [*] [*] [*] :(:(:(:(:(:(:( Quote
Dominika1987 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Goniu, kochana... tak mi przykro... Poprostu jestem w szoku! Mogę się tylko domyślać co czujesz. Razem z Azulką tworzyłyście wspaniały zespół wszechczasów. Najważniejsze, że nie cierpiała. W Twoim sercu pozostanie na zawsze i wiem że kiedyś znowu się spotkacie, a wtedy Aza spojrzy Ci głęboko w oczy i podziękuje za pamięć o niej. Trzymaj się Słonko! Dla Auni którą tak bardzo chciałam kiedyś poznać [*] Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [FONT=Arial]Goniaczku ...czytam po raz kolejny ...ja stara baba ...siedze i płaczę ..... AZULKO biegaj z Harley'kiem po zielonych łąkach TM [/FONT] Quote
Sara_Bora Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Strasznie mi perzykro...:(;( Jak się to czyta, to łzy do oczu nachodzą:(;( Quote
DogMaster Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Czytałem wszystko co ci się przytrafiło i współczuje ci z całego serca szkoda Azy :shake::shake::shake: Quote
dadiii Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 i jeszcze raz naprawde ci wspolczuje :(:(:( (*)(*)(*)dla Azuni (*)(*)(*) Quote
g_o_n_i_a Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [CENTER]Przyszliśmy z Filusiem zapalić świecuszke dla Ciebie, Azunia. Bardzo tęsknimy za Tobą. Tak pusto w domu bez Ciebie.. :([/CENTER] [CENTER][IMG]http://i38.tinypic.com/2m2tdmh.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
supergoga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Goniu, kochanie moje maleńkie - jesteśmy z Tobą. Wiem co czujesz, ale nie obwiniaj siebie. Aza miałą gdzieś inna rolę do odegrania. Tobie został ból, który nie minie,wiem, bo odejście Maxi ponad 6lat temu boli nadal. Musisz przejść przez wszystko - masz jeszcze towarzysza, który potrzebuje teraz sporo uwagi i miłości. Przytulam Cie mocno. Trzymaj się wspaniałą dziewczyno! ['] ['] ['] Quote
g_o_n_i_a Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Azuś, Słonko... Jest ciężko, staram się jakoś trzymać, nawet uśmiechać się czasem, ale wtedy czuje się jak oszustka. Najgorsze są wieczory, takie samotne i puste, chociaz Filon w ogole nie daje o sobie zapomnieć. Mimo to chciałabym żebyś tu była, znów położyła swój łepek na moje kolana i popatrzyła głęboko w oczy. Bardzo mi Ciebie brakuje... To wszystko stało się zbyt szybko i nadal nie umiem tego zrozumieć. Dziś mija dokładnie 2 miesiące odkąd Filoś jest z nami. I dziś mija tydzień od Twojej śmierci. <'><'> Tęsknie, bez Ciebie wszystko jest inne, czuje się taka bezradna. :-( Quote
Vectra Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Goniu , mam nadzieje , że teraz już się troszkę pouśmiechasz :buzi: Azunia , na pewno będzie szczęśliwsza jak zobaczy Twój uśmiechnięty buziak. Quote
Recommended Posts