Guest Karmel Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA GRATULACJE:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Martynaaaa Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 gratki![SIZE=4]również dla Loczków za udany debiut z moim nowym ulubieńcem:evil_lol: Quote
Daniel ED Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Karmel']DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA GRATULACJE:cool3::cool3::cool3::cool3: Dziękuj ,dziękuj:evil_lol: ale sie kurna ciesze:cool3: Powodzenia dalej,tak trzymaj,Eskimoski Domek rządzi:eviltong: Quote
Daniel ED Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Marysia B. napisał(a):Gratuluję :cool3: Z tego, co widzę Eskimoskie Domki biorą wszystko, więc żadna nowość hehe :eviltong::shiny: No w sumie to żadna ostatnio nowość:evil_lol: Dziękuję za komentarz:eviltong: Quote
LOCZEK Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Martynaaaa']gratki![SIZE=4]również dla Loczków za udany debiut z moim nowym ulubieńcem:evil_lol: .......dzięki skarbeczku!Nie stety James też bez włoska..........ale opis piękny................... Ogromne BRAWA dla Kamila i jego suczek,bo naprawde pieknie sie pokazały! Gratki dla wszystkich wystawiających! Quote
Daniel ED Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Martynaaaa']gratki![SIZE=4]również dla Loczków za udany debiut z moim nowym ulubieńcem:evil_lol: Brawo ,brawo!!!! Z cichacza ale do przodu-tak trzymać,pełne rozkręcenie nastąpi niebawem-tak czuje,powodzonka!!!!!! Oj ,jak ja nie lubie z Wami konkurować,uwielbiam Was po prostu i tego Twojego handlera Beatko,ale sie Daras wyrobił,górna półka ;) ;););) Quote
LOCZEK Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Daniel ED']Brawo ,brawo!!!! Z cichacza ale do przodu-tak trzymać,pełne rozkręcenie nastąpi niebawem-tak czuje,powodzonka!!!!!! Oj ,jak ja nie lubie z Wami konkurować,uwielbiam Was po prostu i tego Twojego handlera Beatko,ale sie Daras wyrobił,górna półka ;) ;););) .......oooooooooo-to było miłe-ha aha ha ha aha- ja też Go uwielbiam! A tak naprawde to myślałam ,że monopol na wygrywanie nie jest osiągalny,a tu prosze Eskimoski Domek go wykupił-GRATKI!!! Quote
efra-husky Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Gratulacje dla Kamila :multi: Może teraz częściej będziesz wystawiał swoje panienki :razz: :loveu: Gratulacje również dla pozostałych walczących :klacz: Quote
guina Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Nieee nooo Kamil [SIZE=4]SZACUNECZEK:multi::multi::multi: Gratulacje dla wszystkich walczących w Radomiu :D Loczki, napewno macie fotki, pokazcie Boskiego Jamesa i inne śliczności :razz: Quote
Kida Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Brawa !!! :multi: Dla Kamila, Loczków no i Dotyku Północy. Ubik zawalczył ;) [quote name='guina'] Loczki, napewno macie fotki, pokazcie Boskiego Jamesa i inne śliczności :razz: Zgadzam się :lol: Bardzo prosimy o zdjęcia !!! :loveu::loveu: Quote
ar2r Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 to pozwólcie, że ja pokaże ... boskiego James'a ;-) * Quote
Cyraneczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='ar2r']to pozwólcie, że ja pokaże ... boskiego James'a ;-) * Jest prześliczny!!! Taki subtelny. Już się nie mogę doczekać, żeby go na żywo zobaczyć :loveu::multi::loveu:. Gratki za udany debiut!!! Quote
Martynaaaa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Cyraneczka']Jest prześliczny!!! Taki subtelny. [SIZE=2]a jak biega :loveu: Quote
Cyraneczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Martynaaaa'][SIZE=2]a jak biega :loveu: No, ja myślę!! Ruch i prawidłowa budowa to największe atuty psów z tej linii ;-) Quote
Guest Karmel Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 To i ja wstawie kilka fotek autorstwa beatki::cool3::cool3::cool3: NON-STOP PARTY Eskimoski Domek Quote
Guest Karmel Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 CAYENNE Sonic Kennel i NON-STOP PARTY ED OKSANA Srebro Północy Quote
Daniel ED Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Karmel']To i ja wstawie kilka fotek autorstwa beatki::cool3::cool3::cool3: NON-STOP PARTY Eskimoski Domek Co za wykrok i akcja kończyn:-) No no Kamil oby tak dalej :mad: Quote
flashka-g Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ale Kamil sie odstawiles no no:cool3: James ma przesliczny ten bialy froncik:loveu: Quote
_Rózowy Nosek_ Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ogromne Gratulacje Dla Wszystkich!!! Potem powklejam troche fotek ale wpierw musze dojsc jak to sie robi:diabloti: Quote
J.J.K. Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='LOCZEK'] A tak naprawde to myślałam ,że monopol na wygrywanie nie jest osiągalny,a tu prosze Eskimoski Domek go wykupił-GRATKI!!! hehe i kto to mowi...:):eviltong:? też macie swój udział w tym monopolu :lol: pozdrawiamy wszystkich walczących na ringach! Gratulujemy zwycięzcom! Fotki SUPER :loveu: Quote
Recommended Posts