wind34 Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 Niestety nie będę mógł być na wystawie w Koszalinie 18-stego (mam dziecko na kolonii w Sopocie i mi płacze :-? , że chce do domu więc muszę je odwiedzić, a odwiedziny są w niedzielę). Mam nadzieję, że ktoś z naszego forum będzie na wystawie, zrobi parę zdjątek i zda obszerną relację :D . Quote
lapis Posted July 14, 2004 Posted July 14, 2004 My oczywiście będziemy. Będzie też nasz hodowca p.Ewa Tokoń z 3 suniami :jumpie: :jumpie: :jumpie: (z czego bardzo się cieszymy :lol: :lol: :lol: , bo fachowo nas „zjedzie” :evilbat: jeśli dopatrzy się jakiś naszych błędów w wychowaniu Lapidła – no ale przecież do tego są doświadczeni hodowcy by nas uświadamiać. Chwała Wam!!! :beerchug: :BIG: :beerchug: ). A wracając do tematu byliśmy wczoraj w ZK, podobno staftików jest ok. 10, ale za to stawka astów imponująca – ponad 60. Będzie wesoło. Obiecujemy zdjęcia teraz już na pewno. Jak mój Jarek nie da rady wstawić to prześlemy np. do Tufi :biggrina: :biggrina: :biggrina: , bo ona chyba lubi wstawiać zdjęcia. Nie wiem czy uda nam się zrobić coś bulikom, bo są na innym ringu, ale będziemy się starać. Zresztą może ktoś jeszcze będzie :question: :question: :question: Quote
tufi Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Jak mój Jarek nie da rady wstawić to prześlemy np. do Tufi :biggrina: :biggrina: :biggrina: , bo ona chyba lubi wstawiać zdjęcia. Lubi, lubi :evilbat: 8) Do Koszalina nie da rady, bede na klubowce w Glogowie i mooooooooze w Sopocie 8) Quote
aga 2 Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Tufi, jeżeli tylko masz ochotę przyjechac do Sopotu, to zapraszam, dostaniesz nawet w razie czego lóżeczko i sniadanko... :lol: A jakby co, to namiot w ogródku mozna postawić :angel: Quote
tufi Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 No ja sie wlasnie tak wpraszam :oops: a rotfajlery mnie nie zjedza? :lol: Na razie nie moge nic obiecac - moze sie na GG wyzale... Quote
aga 2 Posted July 16, 2004 Posted July 16, 2004 Jasne, że zjedzą :evilbat: Jeszcze je przegłodzę nieco :wink: Quote
lapis Posted July 17, 2004 Posted July 17, 2004 Jak mój Jarek nie da rady wstawić to prześlemy np. do Tufi :biggrina: :biggrina: :biggrina: , bo ona chyba lubi wstawiać zdjęcia. Lubi, lubi :evilbat: 8) Z góry dzięki bo w końcu chciałabym pokazać jak Lapidło wygląda, a tu jakoś nie wychodzi Quote
wind34 Posted July 17, 2004 Author Posted July 17, 2004 Jak mój Jarek nie da rady wstawić to prześlemy np. do Tufi :biggrina: :biggrina: :biggrina: , bo ona chyba lubi wstawiać zdjęcia. Lubi, lubi :evilbat: 8) Do Koszalina nie da rady, bede na klubowce w Glogowie i mooooooooze w Sopocie 8) Kiedy jest wystawa klubowa w Głogowie? Będę w okolicach między 28 lipca, a 16 sierpnia. Quote
tufi Posted July 18, 2004 Posted July 18, 2004 Kiedy jest wystawa klubowa w Głogowie? Będę w okolicach między 28 lipca, a 16 sierpnia. 31 lipca - Hala Widowiskowo-Sportowa, Głogów, ul. Wita Stwosza Quote
lapis Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Co do wyników to wczoraj miałam kłopoty z internetem, więc dopiero dzisiaj podam wyniki, ale dopiero po pracy. Quote
lapis Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Kiedy jest wystawa klubowa w Głogowie? Będę w okolicach między 28 lipca, a 16 sierpnia. 31 lipca - Hala Widowiskowo-Sportowa, Głogów, ul. Wita Stwosza A na spisie wystaw podano, że wystawa jest w Legnicy - nie rozumiem :confused: Quote
Marek z Gromem Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Bo to oddział LEGNICA organizuje ale sama wystawa jest w głogowie :) Może tam mniej kosztuje wynajem miejsca na wystawe albo co .... Quote
lapis Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Wyniki staffików - zgłoszono 10, było 8 psy (zgłoszono po jednym) - szczeniaki - Lapis wybitnie obiecujący najpiękniejszy pies i zwycięzca rasy - MAD Bynastia Bulli (B.Różański) sunie: młodzież - Lamia-Yield Buldożer (E.Tokoń) pośrednia I - B.Bardot Buldożer (E.Tokoń) - najpiękniejsza suka II - Fuksja Mar-Jak (M.J.Tubliccy) Otwarta - Zeba Kabri (R.Nowak) championy I- Xsara Dynastia Bulli (B.Różański) II - Rotary Ray Buldożer (E.Tokoń) Quote
lapis Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Amstafy - jeżeli coś pomyliłam to sory psy młodzież I - UNIQUE BLACK DIAMOND z Samotni Christa (K.B.Pomierni) II - AGENT Florida (A.Garboś) III - IRON MEN'S Fifth Element (A.Kalacińska) pośrednia: I - SUNSHINE REGGE Pentagon (R.Wasiak) II - BALTO Gold Bonzo (A.Łagodzki) III - SENATOR Elita Farm (T.Łuniewski) otwarta: I - BIG Duma Ewy (D.Dendewicz II - CZEK Interkot (B.Litwin) III - EPD GOLDEN BOY Lesoto (A.Popow) chempion: I - GULCZS Atletico (M.Smura) II - CERBER Ptasia Farma (M.Cholewska) III - KUBA ROZPRÓWACZ Gold Bonzo(K.Janicki) SUKI młodzież: I - CARESS Gold Bonzo (M.Niedzielski) II - INKOGNITA Atletico (M.Smura) III - NIGHTMARE Gang-Staff (D.Grela) pośrednia: I - BORN TO ENJOY LIFE Challenger (K.Stefaniak) II - KIARA Klan Erolla (K.Bzdek) III - PEGGY SUE Buteo (D.Dębski) otwarta I - (FCI) LOVE AT FIRST SIGHT Gand-Staff (A.Kalicińska) II - TRES Srebrny Krąg (A.Hillenberg) III - UNCJA Złoty Kanion (A.Bogajewska) champion ASTA Gold Bonzo (A.K.Janiccy) GRATULACJE Quote
wind34 Posted July 19, 2004 Author Posted July 19, 2004 W Głogowie będziemy, ale chyba tylko w roli widzów bo termin składania zgłoszeń już minął. Hala widowiskowo - sportowa to nowy obiekt. Obok trzy boiska do piłki nożnej. Parking przed mały i płatny więc polecam parkowanie na pobliskim osiedlu. Jadący od strony Poznania będą mieli okazję przejechać przez Odrę po różowym moście za mostem zamek po lewej i odbudowane stare miasto z ratuszem po prawej i trafić na jedno z największych rond w Europie z którego będą musieli dobrze zjechać by trafić na wystawę. Polecam metodę - koniec języka za przewodnika (przed rondem po prawej stacja SatOil i Mc'donalds oraz hotel Qubus - tam pytajcie w którą w prawo zjechać). Jeśli jedziecie od strony Legnicy to po prawej traficie w mieście stację BP i tam pytajcie, albo pokierują was przez rondo, albo trochę krócej i skręcicie zaraz za stacją w prawo. Po wystawie polecam spacer po starówce, są knajpki gdzie można coś zjeść i wypić piwko. Do zobaczenia na wystawie. Max będzie miał chustę zielono-czerwoną Redsa zawiązaną na szyji (no chyba, że nie wpuszczą go do hali, ale i tak będziemy stać przy staffikach) :D Quote
tufi Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 A bulle? :cry: Choc stawka... Ja sie na razie namolnie wpraszam dogomaniakom do samochodow, coby dojechac na ta klubowke 8) Quote
lapis Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Sorki, ale były na innym ringu, daleko od nas i nie mam zielonego pojęcia co i jak. Quote
Złośnica Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 z tego co Piotrek pisał, to NEO Buteo wygrał swoją klasę i jeszcze zgarnął BOBa i tytuł najładniejszego terriera typu bull :lol: Quote
tufi Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 A ma ktos katalog? Jedna malenka stroneczke ze stawka swinuff... pliiiiis tak tak - bylam dzis za dlugo na sloncu, a wszystko przez te dzieci - ała mam poparzone ramiona :( Quote
Recommended Posts