ocelot Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Dollarku może to jej głupie fanaberie? Może trzeba by z rodzicami porozmawiać? Będzie kopała w ogródko jeśli jest znudzona, jak będzie wybiegana to ogródek mniej ją będzie interesował Quote
Dollarek Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 No może... |Porozmawiam z jej mamą, bo z jej tatą nie mam zbyt dobrych kontaktów... Quote
Dollarek Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Posłuchajcie dziewczyna chcę ponownie oddać Colię. Colia będzie miała szczeniaczki (prawdopopodobnie) Quote
Cekinka13* Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Będzie miała szczeniaki?! W takim razie trzeba przeprowadzić sterylkę aborcyjną! :shake: Quote
Cekinka13* Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Co z suńką? Jest kasa na sterylkę aborcyjną? Quote
GrubbaRybba Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Co z sunią? Czekamy na zdjęcia? Czy zbieracie kasę na sterylkę aborcyjną? Quote
ZUZANNA11 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ja nic nie wiem co z Colią. Zaczyna się rok szkolny, napewno "przemagluję" Kingę i wszystkiego się dowiem. O zdjęcia musi zadbać Dollarek. To w końcu jej wątek...:roll: Quote
Dollarek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Nie wiem czy Kinga bedzie chciala oddać Colie... Quote
Dollarek Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Dzwoniłam.... Kinga już nie oddaje Coli. Dlatego zmieniam wątek.. Czy mam prowadzić go dalej aktualne zdjęcia i wiadomości ? Quote
GrubbaRybba Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Dollarek napisał(a):Dzwoniłam.... Kinga już nie oddaje Coli. Dlatego zmieniam wątek.. Czy mam prowadzić go dalej aktualne zdjęcia i wiadomości ? Jasne, że tak. :) Nadal czekamy na zdjęcia. I na wiadomość, co z ciążą, sterylką, itd. No i skąd ta nagła zmiana decyzji? Quote
Dollarek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Jasne, że tak. :) Nadal czekamy na zdjęcia. I na wiadomość, co z ciążą, sterylką, itd. No i skąd ta nagła zmiana decyzji? Niewiadomo Kinga mówi że zostaje. Szczeniaczki bedzie miała napewno. A zdjęcia niewiadomo kiedy..;) Quote
Cekinka13* Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Nie da się jej jakoś namówić na sterylkę aborcyjną? :roll: Quote
Dollarek Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 YYyy raczej nie... Ona juz wie i wszystkich sie pyta ''Nie chcesz szczeniaczka'' Quote
Recommended Posts