Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Nareszcie udało mi się coś pstryknąć Toffikowi!! I to dużo pstryknąć.
Tylko mam mały problem. Coś nie mogę i wstawić. Postaram się podyskutować na ten temat z bratem i mam nadzieję że za niedługo odkryjecie Toffika w całkiem nowej wersji :)

Posted

Witam wszystkich toffiko-kundelko maniaków!! Fafu w dzisiejszej odsłonie jest zatytułowany, Powrót do natury":P:p. Chciałabym zaznaczyć, że toffi był bez smyczy co jest szczytem wysiłku dla mnie bo trudno go sfotografować ze smyczą, a co dopiero bez :)Było to dopiero możliwe po ustawieniu w aparacie funkcji robieniu 17 ZDJEĆ na raz :P Ale co tak bedę pisała lepiej dam waszym stesknionym oczom obejrzeć Toffika, jadynego władcy łąk ,,garażowych" :P:evil_lol:

Posted

Wybacz Rottie że śmiałam o tobie zapomnieć :)) ale ty mi też nie mówiłaś o Sheili sama się domyśliłam :) więc jesteśmy kwita :) Talia Tobie tez dziękuje za wpadnięcie :P Trzeba jeszcze zawołac Dadii i ekipa w komplecie :)

• 1 month later...
Posted

No więc aby odświeżyć galeryje idę w sobotę do parku i porobię Toffikowi kilka zdjęć w żółtych liściach :)Jednak jest mi smutno, że do Toffika tak mało osób zagląda i komentuje. Zrehabilitujcie sie i wpadajcie jak najczęściej:)

Posted

Witajcie.
A co tu tak cicho? :shake: Przyszliśmy z Tofikiem w odwiedziny :razz: Fajnego masz włochacza, ale nie lepsze byłoby imię przez jedno "f"? Na początku mój Tofik też był przez dwa "f" ale mi to przeszkadzało, chociaż w ksiażeczce zdrowia ma przez dwa "f"napisane imię :lol:

Troche nawet podobny ten Twój włochacz do mojego brzdąca :loveu:

Posted

Dzięki ze przyszliście. Mam już zdjęcia zrobione, ale muszę je jeszcze pomniejszyć no i podlinkować wiec chyba jednak na jutro będą gotowe. Wydaje mi się , że fajnie wyszły:) wiec zagladnijcie jutro, albo może, moze dzisiaj:)

Posted

Cavy- mi jakoś te dwa ,,f" w Toffiku nie przeszkadzają. W sumie nie wiem jak by mi mogły przeszkadzać...:):oops: Chyba tylko kiedy bym pisała, ale już się przyzwyczaiłam, w końcu te 3 lata......