Talia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 dadiii napisał(a):no i co?? gdzie fotki?? bo ja niewidze!! :D Oszukuje nas :angryy: Quote
Martyna&Zara Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Przepraszam, że nie dodawałam ale miałam jakieś problemy. Ale spokojnie teraz już dodam. , Reszta w następnym poście. Mam jeszcze kilka, ale coś sie nie chciały dodać. Quote
Martyna&Zara Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 no i kolejny Toffi. przepraszam, że to ostatnie takie nie wyraźne, ale trudno jest uchwycić Toffika w locie :) Quote
dadiii Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 no nareszcie moglam zobaczyc tego pięknisia :loveu: i chce wiecej!! Quote
Talia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dadiii napisał(a):i chce wiecej!! Nie bądź taka zachłanna:diabloti: Quote
Stefan_Batory Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 tez popieram przedmówczynie! więcej prosimy ;) Quote
Martyna&Zara Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Chcecie więcej to Toffika poproście bo on nie lubi pozować,ale może a nuż szampon mu do głowy strzeli i będzie chciał ??? Posaram się mu pstryknąć. Quote
Martyna&Zara Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Nareszcie udało mi się coś pstryknąć Toffikowi!! I to dużo pstryknąć. Tylko mam mały problem. Coś nie mogę i wstawić. Postaram się podyskutować na ten temat z bratem i mam nadzieję że za niedługo odkryjecie Toffika w całkiem nowej wersji :) Quote
Martyna&Zara Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Witam wszystkich toffiko-kundelko maniaków!! Fafu w dzisiejszej odsłonie jest zatytułowany, Powrót do natury":P:p. Chciałabym zaznaczyć, że toffi był bez smyczy co jest szczytem wysiłku dla mnie bo trudno go sfotografować ze smyczą, a co dopiero bez :)Było to dopiero możliwe po ustawieniu w aparacie funkcji robieniu 17 ZDJEĆ na raz :P Ale co tak bedę pisała lepiej dam waszym stesknionym oczom obejrzeć Toffika, jadynego władcy łąk ,,garażowych" :P:evil_lol: Quote
Martyna&Zara Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 To koniec zdjęć. Cieszcie się z toffika !!!:) Quote
Martyna&Zara Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 No nie Toffik się chyba musi na was obrazić :P Tyle fotencji i tak cicho ??? Mam nadzieje, że Toffika maniacy się zreflektują i na nabazgrolą coś w jego galerii :) Quote
Rottie Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Teraz już cicho nie będzie :lol: Czemu nic nie mówisz, że Toff ma już swoją galerię?! :razz: :mad: Quote
Talia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=P8300692.JPG :loveu::loveu::loveu: Śliczne Quote
Martyna&Zara Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Wybacz Rottie że śmiałam o tobie zapomnieć :)) ale ty mi też nie mówiłaś o Sheili sama się domyśliłam :) więc jesteśmy kwita :) Talia Tobie tez dziękuje za wpadnięcie :P Trzeba jeszcze zawołac Dadii i ekipa w komplecie :) Quote
Martyna&Zara Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 No więc aby odświeżyć galeryje idę w sobotę do parku i porobię Toffikowi kilka zdjęć w żółtych liściach :)Jednak jest mi smutno, że do Toffika tak mało osób zagląda i komentuje. Zrehabilitujcie sie i wpadajcie jak najczęściej:) Quote
Cavy Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witajcie. A co tu tak cicho? :shake: Przyszliśmy z Tofikiem w odwiedziny :razz: Fajnego masz włochacza, ale nie lepsze byłoby imię przez jedno "f"? Na początku mój Tofik też był przez dwa "f" ale mi to przeszkadzało, chociaż w ksiażeczce zdrowia ma przez dwa "f"napisane imię :lol: Troche nawet podobny ten Twój włochacz do mojego brzdąca :loveu: Quote
Pimpek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Cześć ^.^ Na samym początku, z avatara inaczej sobie trochę wyobrażałam Toffika - nie jako prawie jamnika, ale to nic nie szkodzi, On jest po prostu boski, a te czekoladowe podpalane umaszczenie, mmm :loveu: http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=P8300692.JPG Słodko tu wyszedł ;) Quote
Martyna&Zara Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Dzięki ze przyszliście. Mam już zdjęcia zrobione, ale muszę je jeszcze pomniejszyć no i podlinkować wiec chyba jednak na jutro będą gotowe. Wydaje mi się , że fajnie wyszły:) wiec zagladnijcie jutro, albo może, moze dzisiaj:) Quote
Martyna&Zara Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Cavy- mi jakoś te dwa ,,f" w Toffiku nie przeszkadzają. W sumie nie wiem jak by mi mogły przeszkadzać...:):oops: Chyba tylko kiedy bym pisała, ale już się przyzwyczaiłam, w końcu te 3 lata...... Quote
Recommended Posts