fizia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Maluch podobno przekochany, tylko łobuz :) Nazywa się teraz Merlot (jak wino :) ) - dla przyjaciół Merlik. Quote
MARCHEWA Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 ATLANTYDA napisał(a):a co z tym drugim maluszkiem jamnisiem on ma jakiś osobny watek ? są chętni na jamnika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10537292#post10537292 Mówiłam,że wszystkie tymczasy od ciotki MARCHEWY SUPER DOMKI ZNAJDUJĄ :multi::multi::multi::multi: Ten drugi jamniś miał jechać do domku w Rybniku,ale ciotka sajnox się nie odzywa i nie nie wiemy. Fiziu,pisz jak najczęściej co u maluszka:loveu: Merlik,ślicznie się teraz nazywa;) Quote
fizia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Z przyjemnością będę pisać. Myślę, że same dobre wiadomości :loveu: Quote
fizia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 U małego wszystko w porządku, czuje się dobrze, chuligani. Kupili Mu posłanko, ale i tak śpi w łóżku :) Ostatnio 3 dni chodził ze swoim panem do pracy, miał kocyk pod biurkiem i sobie grzecznie tam siedział. Niestety nie mam narazie zdjęc, ale postaram sie załatwić :) Quote
MARCHEWA Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 A nie podgryzał panu kabelków od komputera:cool3::evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Ale chłpak wydoroślał;)piękny:loveu: Quote
fizia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 "Merlot jest pełen życia, jest kwintensencją radości i ufności, jest > przyjacielem wszystkich istot. " :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MARCHEWA Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Fiziu,życzę Tobie i rodzince Merlota: Świąt wypełnionych radością i milością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia. Quote
MARCHEWA Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Ciekawa jestem jak wygląda już dojrzały Merlocik:roll::loveu: Fiziu,masz jakieś foteczki? Quote
Recommended Posts