panienkabubu Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Krajowa Wystawa Psów Grupy : I, III, V F.C.I. Łódź 20 września 2008 Teren wystawy Stadion KS "START" OPŁATY ZA UCZESTNICTWO Za pierwszego psa (z katalogiem) 80 PLN / * 65 PLN Za każdego następnego psa 70 PLN / * 60 PLN Za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 40 PLN / * 30 PLN Za psa w klasie Weteranów (bez katalogu) bezpłatnie (pod warunkiem doprowadzenia psa na Wystawę) Para Hodowlana 35 PLN Grupa Hodowlana 35 PLN * cena obowiązująca przy jednoczesnym zgłoszeniu psa na dwie Wystawy Opłata za wcześniej zgłoszonego psa wniesiona na Wystawie 150 PLN Termin pryzjmowania zgłoszeń: 31 sierpnia 2008 Obsada sędziowska: http://www.fcg.com.pl/zkwp/images/pliki/wystawa%20krajowe%20135%202008%20kk.pdf Quote
Iwa-R Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Czy mógłby mi ktoś podać sędziego na Chowy? Ile razy próbuję wejść w ten link, tyle razy wyskakuje mi jakiś błąd odczytu wskazówki danych liniowych. Z góry dziękuję. Quote
CarmelChoco Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Już Ci kiedyś IWa mówiłam,kto bedzie sędziował:pChowki ocenia Zivile Povilaitiene Quote
Iwa-R Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Tak, ale coś mi się z archiwum gg porobiło i umknęła mi gdzieś ta informacja :oops: Bardzo Dziękuję! Prawdopodobnie rekreacyjnie się tam pojawimy. Quote
CarmelChoco Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Rekreacyjnie?:cool3: My z synkiem przyjdziemy na pewno.Trzeba odnowić więzy rodzinne;) Ale jeśli chodzi o show na ringu,to nie planujemy.Czekamy,aż przepiórka złapie włos hihi. Quote
Iwa-R Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No a jak można to inaczej nazwać? :eviltong: Jadę się po prostu pokazać, no i dlatego, że komuś obiecałam. Będę z całą moją bezpapierową brygadą (powrót z wakacji), mam nadzieję, że mnie wpuszczą. Quote
CarmelChoco Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wiem komu;) A ja bym raczej powiedziała,że w celach pokazowych tam będziecie.My jesteśmy rekreacyjnie:lol: Będzie nam miło,że zagościcie w progi naszej statecznej Łodzi hihi.Mam nadzieję,że będzie nieco więcej chowków niż ostatnio było na wystawach. Buziamy Esia w nos,a Ciebie pozdrawiam serdecznie-Madzik. Quote
zakla Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Na klubowke termin zgloszen bedzie taki sam? To byloby dla nas idealnie, co prawda zglaszalabym suke ostatniego dnia, ale wiedzialabym, czy mozemy juz zaczac robic doroslego Championa w posredniej, czy jednak w Bstoku nie uda nam sie skonczyc JCh...:roll: Quote
Mudik Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Dobrze rozumiem,że to 65 za pierwszego psa to za obie wystawy? czy za każdy dzień po 65? A i prosiłabym o podanie sędziego na obu wystawach na Mudi (ja nie mogę otworzyć moim kompem plików pdf :-( ) Quote
vpassione Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Mudik napisał(a):Dobrze rozumiem,że to 65 za pierwszego psa to za obie wystawy? czy za każdy dzień po 65? A i prosiłabym o podanie sędziego na obu wystawach na Mudi (ja nie mogę otworzyć moim kompem plików pdf :-( ) Jak zgłaszasz na obie wystawy to płacisz 130zł, za każdą 65zł. Na krajówce I grupy Mudi sędziuje: Anna Pulikowska-Klimonda(Polska) Na klubowej: Leooe Jancik(Czechy) My jedziemy na obie wystawy i przy okazji zaliczamy zlot belgomaniaków :p Quote
iza Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 yuli_ napisał(a): Na krajówce I grupy Mudi sędziuje: Anna Pulikowska-Klimonda(Polska) Czy PONy tez sędziuje ta sędzina ? Quote
vpassione Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='iza']Czy PONy tez sędziuje ta sędzina ? Tak. <10 znaków> Quote
pati1033 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 zastanawiam sie nad ta wystawa... jednak mam ciagle ten sam problem :angryy: moze ma ktos wolne miejsce z Warszawy dla 1 osoby i psa- amstaff? z podzialem kosztow oczywiscie :) Quote
Ventora Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Czy ktoś wie czy będzie przedłużany termin zgłoszeń??? Quote
M&S Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 z tego co pamiętam to Łódź z reguły nie przedłuża.... Quote
Itske Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 pati1033 napisał(a):zastanawiam sie nad ta wystawa... jednak mam ciagle ten sam problem :angryy: moze ma ktos wolne miejsce z Warszawy dla 1 osoby i psa- amstaff? z podzialem kosztow oczywiscie :) Pati - jadę do Łodzi - możesz sie zabrać z nami (jesli Tój zwierz akceptuje inne (mam sukę) - tylko my robimy opłaty wczesniej i nie gnamy świtem na samiutką godzinę otwarcia -jesli Ci pasuje pisz na pw Quote
RudaPaskuda Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 a nasza to bedzie pierwsza wystawa w zyciu(BC klasa baby) i mam pytanie.Na którą tam trzeba być?I kiedy się dostaje jakies potwierdzenie czy coś?(zgłoszenie wysłane, kasa przelana)I co ja musze zalatwic z kwesti formalnych juz na wystawie przed dojsciem do ringu? Quote
Patka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 RudaPaskuda zadzwoń do oddziału po 14 :) i powodzenia w debiucie :) Ja też sie wybieram i też szukam transportu Toruń - ŁÓdź :cool3: Quote
ewaf Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Maks i Spark napisał(a):z tego co pamiętam to Łódź z reguły nie przedłuża.... A jednak przedłużyli na obie wystawy do 05.09. Jest też zmiana sędziego w krajowej. Ruda rozumiem że zgłosiłaś w baby na klubową nie krajową ? Quote
Frytela Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 czy moze ktos mi powiedziec, kto sędziuje corgi i westy? bo u mnie sie nie otwiera pdf, znaczy pokazuje mi tylko ta "kartke" początkową, a dalej sie zacina i blad wyskakuje... Quote
Iwa-R Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Jeśli ma ktoś może wolne miejsce, z lub przez Poznań, dla 1 osoby + pies, proszę o informację. Quote
Teeyko Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ooo, ja będę ;) 20 i 21, oczywiście ;) Niestety bez psa. Quote
RudaPaskuda Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 tak ewaf na klubową na baby...(z drugiej strony jakie BABY jak to CHŁOP pełną para :D ) Quote
Recommended Posts