Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Krajowa Wystawa
Psów Grupy : I, III, V F.C.I.
Łódź
20 września 2008
Teren wystawy Stadion KS "START"
OPŁATY ZA UCZESTNICTWO
Za pierwszego psa (z katalogiem) 80 PLN / * 65 PLN
Za każdego następnego psa 70 PLN / * 60 PLN
Za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 40 PLN / * 30 PLN
Za psa w klasie Weteranów (bez katalogu) bezpłatnie (pod warunkiem doprowadzenia psa na Wystawę)
Para Hodowlana 35 PLN
Grupa Hodowlana 35 PLN
* cena obowiązująca przy jednoczesnym zgłoszeniu psa na dwie Wystawy
Opłata za wcześniej zgłoszonego psa wniesiona
na Wystawie 150 PLN

Termin pryzjmowania zgłoszeń: 31 sierpnia 2008

Obsada sędziowska: http://www.fcg.com.pl/zkwp/images/pliki/wystawa%20krajowe%20135%202008%20kk.pdf

• 3 weeks later...
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy mógłby mi ktoś podać sędziego na Chowy?
Ile razy próbuję wejść w ten link, tyle razy wyskakuje mi jakiś błąd odczytu wskazówki danych liniowych.

Z góry dziękuję.

Posted

Tak, ale coś mi się z archiwum gg porobiło i umknęła mi gdzieś ta informacja :oops:
Bardzo Dziękuję!
Prawdopodobnie rekreacyjnie się tam pojawimy.

Posted

No a jak można to inaczej nazwać? :eviltong: Jadę się po prostu pokazać, no i dlatego, że komuś obiecałam. Będę z całą moją bezpapierową brygadą (powrót z wakacji), mam nadzieję, że mnie wpuszczą.

Posted

Wiem komu;) A ja bym raczej powiedziała,że w celach pokazowych tam będziecie.My jesteśmy rekreacyjnie:lol: Będzie nam miło,że zagościcie w progi naszej statecznej Łodzi hihi.Mam nadzieję,że będzie nieco więcej chowków niż ostatnio było na wystawach.
Buziamy Esia w nos,a Ciebie pozdrawiam serdecznie-Madzik.

Posted

Na klubowke termin zgloszen bedzie taki sam? To byloby dla nas idealnie, co prawda zglaszalabym suke ostatniego dnia, ale wiedzialabym, czy mozemy juz zaczac robic doroslego Championa w posredniej, czy jednak w Bstoku nie uda nam sie skonczyc JCh...:roll:

Posted

Dobrze rozumiem,że to 65 za pierwszego psa to za obie wystawy? czy za każdy dzień po 65?
A i prosiłabym o podanie sędziego na obu wystawach na Mudi (ja nie mogę otworzyć moim kompem plików pdf :-( )

Posted

Mudik napisał(a):
Dobrze rozumiem,że to 65 za pierwszego psa to za obie wystawy? czy za każdy dzień po 65?
A i prosiłabym o podanie sędziego na obu wystawach na Mudi (ja nie mogę otworzyć moim kompem plików pdf :-( )
Jak zgłaszasz na obie wystawy to płacisz 130zł, za każdą 65zł.

Na krajówce I grupy Mudi sędziuje: Anna Pulikowska-Klimonda(Polska)
Na klubowej: Leooe Jancik(Czechy)

My jedziemy na obie wystawy i przy okazji zaliczamy zlot belgomaniaków :p

• 2 weeks later...
Posted

zastanawiam sie nad ta wystawa... jednak mam ciagle ten sam problem :angryy:

moze ma ktos wolne miejsce z Warszawy dla 1 osoby i psa- amstaff?
z podzialem kosztow oczywiscie :)

Posted

pati1033 napisał(a):
zastanawiam sie nad ta wystawa... jednak mam ciagle ten sam problem :angryy:

moze ma ktos wolne miejsce z Warszawy dla 1 osoby i psa- amstaff?
z podzialem kosztow oczywiscie :)

Pati - jadę do Łodzi - możesz sie zabrać z nami (jesli Tój zwierz akceptuje inne (mam sukę) - tylko my robimy opłaty wczesniej i nie gnamy świtem na samiutką godzinę otwarcia -jesli Ci pasuje pisz na pw

Posted

a nasza to bedzie pierwsza wystawa w zyciu(BC klasa baby) i mam pytanie.Na którą tam trzeba być?I kiedy się dostaje jakies potwierdzenie czy coś?(zgłoszenie wysłane, kasa przelana)I co ja musze zalatwic z kwesti formalnych juz na wystawie przed dojsciem do ringu?

Posted

Maks i Spark napisał(a):
z tego co pamiętam to Łódź z reguły nie przedłuża....

A jednak przedłużyli na obie wystawy do 05.09. Jest też zmiana sędziego w krajowej.
Ruda rozumiem że zgłosiłaś w baby na klubową nie krajową ?

Posted

czy moze ktos mi powiedziec, kto sędziuje corgi i westy? bo u mnie sie nie otwiera pdf, znaczy pokazuje mi tylko ta "kartke" początkową, a dalej sie zacina i blad wyskakuje...