Kaya93 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cześć :loveu: http://img205.imageshack.us/img205/8561/s5001341.jpg :evil_lol: genialne! Quote
łamAga Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dziekujemy za walentynkę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sunshine Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 http://img9.imageshack.us/img9/2528/s5001345.jpg Te zdjęcie jest boskie:D Mała ruda torpeda :D Kocham takie ruchliwe zdjęcia :D Quote
Cavalierkaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Hey. Co tam!? Za 20 minutek bedzie wasze zamówienie :D Quote
Sallcia Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='CaneSs']Hey. Co tam!? Za 20 minutek bedzie wasze zamówienie :D Ciągle myślimy nad talerzykami :razz: http://www.daktari.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=24&category_id=52&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=29 kusi mnie, żeby już zamówić, no ale wolę zacząć, jak bedzie czas i ładna pogoda- czyli tak dopiero kwiecień/ maj? :cool3: Po za tym trzeba uzgodnić trochę z mamą, niestety nie bardzo lubi, gdy wymyślam jakieś kolejne sprawy z przelewami i zamówieniami , lataniem na pocztę, etc. :roll: No ale mam nadzieje, że na to, że jak oddam jej wszystko w gotóweczce [ łącznie z przesyłką ] może złagodzi jej niechęć. :cool3: Quote
Kama & Diana Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Słodziak.:loveu::loveu::loveu: Pozdrowienia. Quote
Bartiśkowa_ Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 witamy! Super fotki latającego Boofiego Quote
Daga&Maks Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Sallcia']Ciągle myślimy nad talerzykami :razz: http://www.daktari.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=24&category_id=52&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=29 kusi mnie, żeby już zamówić, no ale wolę zacząć, jak bedzie czas i ładna pogoda- czyli tak dopiero kwiecień/ maj? :cool3: Po za tym trzeba uzgodnić trochę z mamą, niestety nie bardzo lubi, gdy wymyślam jakieś kolejne sprawy z przelewami i zamówieniami , lataniem na pocztę, etc. :roll: No ale mam nadzieje, że na to, że jak oddam jej wszystko w gotóweczce [ łącznie z przesyłką ] może złagodzi jej niechęć. :cool3: psa można już zacząć nakręcać na talerzyk i na wiosnę będzie można frisbować na całego Quote
Sallcia Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']witamy! :hand: kiedy wasz banner będzie działał? :D trzeba szukać was po fotoblogach, no :mad: [quote name='Daga & Maks']psa można już zacząć nakręcać na talerzyk i na wiosnę będzie można frisbować na całego nie chcemy zaczynać w zimę, nie mam cierpliwości- śnieg po kostki, marznące lapki { nie tylko psie! } i ograniczone spacerki [ a oprócz zabawy chcemy też sobie popracować nad komendami , gdyż iż ponieważ kundel ma problemy z zapamiętywaniem i ekscytacją :razz: ] dziękujemy wam za odwiedziny!:loveu: lada moment 100 stronka! tak, żeby zapełnić miejsce 99 stronki to; :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 jak jest za dużo śniegu to czasem i w domu z psem się bawię frisbee. Oczywiście nie rzucanie tylko przeciąganie i rollery :D Quote
łamAga Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ooooooo to niedługo , w sumie już za chwilę świętowanie 100tnej stronki :lol: Quote
wiki4 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 http://img220.imageshack.us/img220/821/s5001348.jpg Krejzol :evil_lol: Doberek :p Quote
Marta_Ares Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 hejka robisz swietne fotki :) fajnie ze chcesz z dyskami sprobowac, ja zaczynalam od 2, a teraz mamy 8 :D swietna zabawa, polecam!!! Quote
Sallcia Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Marta_Ares']hejka robisz swietne fotki :) fajnie ze chcesz z dyskami sprobowac, ja zaczynalam od 2, a teraz mamy 8 :D swietna zabawa, polecam!!! a od jakich zaczynałaś?:D softy? ;) zastanawiam się nad średnicą, bo 23 cm, to chyba ok? :) strasznie się stresuje, co do zamówienia i próbowania, że cos nie wyjdzie, zniechęcę psa, czy coś.. Quote
Sallcia Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 NASZE PIERWSZE DWA ZERA! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Daga&Maks Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ja mam na razie 5 dysków, ale chyba dokupię jeszcze ze dwa, bo dla Maksa to prawie że nic :D gratuluję setnej stronki :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Gratulacje! Mam nadzieję że jeszcze szybciej dobijecie do 200 a poźniej do 1000 stronki! I będziecie wstawiać dużo więcej zdjęć!:D:D:D Quote
Marta_Ares Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 super karteczka, gratulacjeee My zaczynalismy od Competition standard- ale szybko sie niszcza, potem zamowilam Hero Air 235- te mi sie poodbają, dobrze latają, wydaje mi sie ze mniej sie niszczą od Csow najbardziej zadowolona jestem z Sonic Xtra 215- sa wlasnie takie fajne jakby gumowane, bo csy twarde byly strasnzie Quote
iwcza Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Gratulujemy 100 stronki ;) http://img205.imageshack.us/img205/8561/s5001341.jpg to zdjęcie jest genialne <3 co do frisbee, my właśnie zaczynamy z gumowym talerzykiem z trixie :lol: Quote
Sallcia Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 [quote name='Daga & Maks']ja mam na razie 5 dysków, ale chyba dokupię jeszcze ze dwa, bo dla Maksa to prawie że nic :D gratuluję setnej stronki :) a jakie masz talerzyki? :) Maks nigdy nie miał problemów z braniem do pyszczka różnych zabawek/ przedmiotów? jesteś zadowolona?:cool3: [quote name='Marta_Ares']super karteczka, gratulacjeee My zaczynalismy od Competition standard- ale szybko sie niszcza, potem zamowilam Hero Air 235- te mi sie poodbają, dobrze latają, wydaje mi sie ze mniej sie niszczą od Csow najbardziej zadowolona jestem z Sonic Xtra 215- sa wlasnie takie fajne jakby gumowane, bo csy twarde byly strasnzie zaczeliście od razu od cs? psiaki się nie zraziły? :cool3: miały kiedykolwiek jakąś nie chęc do tych twardszych? :razz: [quote name='iwcza']Gratulujemy 100 stronki ;) http://img205.imageshack.us/img205/8561/s5001341.jpg to zdjęcie jest genialne <3 co do frisbee, my właśnie zaczynamy z gumowym talerzykiem z trixie :lol: kolejny młody frizbowiec :multi: chwalcie się, jak wam idzie? :cool3: Quote
Daga&Maks Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Sallcia napisał(a):a jakie masz talerzyki? :) Maks nigdy nie miał problemów z braniem do pyszczka różnych zabawek/ przedmiotów? jesteś zadowolona?:cool3: na razie mam gumowego z Trixie z którym zaczynaliśmy, wham-o-fastbacki i na zimę frost bite na początku były ogromne problemy, bo Maks po drodze porzucał dyski, albo brał i szedł z nimi do domu, bo twierdził, że miejsce zabawek jest w domu. Ale jakoś poszło. powiem szczerze że ten gumowy jest beznadziejny, kiepsko lata nadaje się tylko do przeciągania. Ogólnie frisbee to fajny sposób żeby szybko wybiegać psa. Jak Maks widzi że biorę dysk to aż świruje z radości Quote
Ciapkowa. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 My też kupujemy w maju frisbee :) Tylko niestety nie wiem jakie dla Ciapka, tanie, bo nie wiem czy sie nakręci xd. Quote
Recommended Posts