Bartiśkowa_ Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wszystkiego najlepszego :loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 la la la :siara: Obroże,smycz ROGZ dla psa i kota,bazarek do 15.01 :diabloti: Quote
Sallcia Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 nie ma pogody- nie ma zdjeć. :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Sallcia napisał(a):nie ma pogody- nie ma zdjeć. :eviltong: Za fotki domowe też się nie obrażę. :cool3: :eviltong: :p Quote
Kasia&Rika Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Za fotki domowe też się nie obrażę. :cool3: :eviltong: :p ani ja:eviltong: Quote
Katarama Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Puk puk :> W takim razie ja prosze o szybkie zamówienie wiosmy, długiej i stosunkowo ciepłej i wtedy duużo fot poprosze :) Quote
Sallcia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 I zyczenie sie spełniło , śnieg poszedl w dal i jets stousnkowo ładnie.. tyle że ja jestem okropnie wsciekla na psa. Zrobił sie strasznie agresywny.. Szczeka na kazdego psa który koło niego przechodzi. Moze to ja popełniłam błąd ... radzicie jak to zmienic? chodze teraz z nim tylko na smyczy ... :roll: Teraz macie GO.. [wrrrr.] zdjecia komórkowe , wiec słabe , ale cóz.. Quote
Pestka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ostatni śmieszne, struś - głowa w piasek, Boofy - głowa w śnieg :lol: Wreszcie jakies fotki, do nas też zapraszamy bo nowe zdjęcia są a Was coś ostatnio mało :cool3: Quote
LadyK Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 http://images32.fotosik.pl/444/474ee6fccfb33ba4.jpg szalony zając :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia&Rika Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 moja szczeka na inne - czasami wręcz agresywnie - jak nie pozwolę jej do pieska podejść,a tylko jak podejdzie zaraz robi się najmilszym pieskiem na świecie:roll: Quote
Asia & Ginger Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://images33.fotosik.pl/450/c36000f1c25ff54c.jpg Śniegowy Boofy. :loveu: :loveu: :loveu: Jeśli chodzi o tą agresją do psów, to czy napinałaś smycz, gdy przechodziliście obok innych psów? Napięcie smyczy sygnalizuje psu, że coś jest nie tak. Ona najprawdopodobniej Cię broni. Zachowuje się tak tylko na smyczy, czy bez smyczy też? Weź smaczki lub ulubioną zabawkę do kieszeni i ćwiczcie, przechodźcie koło psów, odwracaj uwagę psa smaczkami/zabawką. Nagradzaj i chwal za niezwracanie uwagi na inne psy. ;) Zajrzyj też do działu Wychowanie -> Agresja, tam znajdziesz więcej rad. ;) Quote
Sallcia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 ogółem to w zimne dni spacerujemy bez smyczy po polankach.. i właśnie dlatego tak sie zaczełam bać- kilka razy zobaczył psa i jak oszalały do niego pobiegł.Pierwsze dwa razy sie nie bałam , bo zawsze zaczepiał do zabaw. Ale on zaczał obszczekiwać te psy. Jak pobiegłam i byłam blizej on przyblizał sie blizej tych psów... Od tej pory chodze tylko na ouszczone planki. :-( Quote
Asia & Ginger Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Sallcia']ogółem to w zimne dni spacerujemy bez smyczy po polankach.. i właśnie dlatego tak sie zaczełam bać- kilka razy zobaczył psa i jak oszalały do niego pobiegł.Pierwsze dwa razy sie nie bałam , bo zawsze zaczepiał do zabaw. Ale on zaczał obszczekiwać te psy. Jak pobiegłam i byłam blizej on przyblizał sie blizej tych psów... Od tej pory chodze tylko na ouszczone planki. :-([/quote] I dlatego też zamiast podchodzić bliżej, może spróbuj uciekać w drugą stronę i wołać psa, jak przybiegnie do Ciebie pochwal go wylewnie i daj smaczka. ;) Quote
Sallcia Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 a może to i dobry pomysł!:crazyeye: Znowu komórkowe , bo teraz , gdy trenujemy przychodzenie na kazde zawołanie , spokojne przechodzenie koło psów- aparat odpada.. Zabawa z panem batonem.. :multi: + BONUS moje dwa najukochańsze :loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://images43.fotosik.pl/57/d195cb2a5de82068.jpg słodko :loveu: Quote
Kasia&Rika Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 śliczny:loveu: wymiziaj potworka:eviltong: Quote
LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [CENTER]Jak się ładnie bawi :diabloti:[/CENTER] Quote
Recommended Posts