LadyK Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witanko :multi: To czekam na rysunek ;);) Quote
M&T Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 masz tu kilka fotek, które mogą się nadawać :) Quote
Sallcia Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Neska bardzo mi sie nie udała.:-( Narysowałam ją ze złęgo zdjecia- pół profilu i wyszło profil i pół profil przez co nie wygląda to naturalnie.:shake: Neske narysuje znowu po wszystkich zamówieniach , a ty Kochana Katii mozesz wtedy zrobi jakies ładne zdjecie profilu swojej Neski. Przepraszam.:placz: Quote
Sallcia Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 M&T dziękuje.:roll::loveu: Kati- ale mi sie nie podoba wogole :< obiecuje kolejną Nesunie! ;) Boje sie ze wyjdzie to samo co z Neską , bo nie masz zdjęcia zupełnie z profilu.. moglabys cos cpyknąć?:roll::eviltong: Quote
Sallcia Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Ktoś chce darmowe próbki kosmetyków za darmo co miesiąc?:razz: szczegóły na PW! :loveu: Quote
Pestka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Widze że przygarnęłaś Boofiego 16 lipca? Mamy coś wspolnego bo ja mojego Benka wzięłam 22 lipca :lol: Boffy jest prześliczny, nie wiem jak takie cudo moglobyć w schronisku. Quote
Sallcia Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 15 lipca dokladnie.:razz: a jaki pieszczoch.:loveu: codziennie przychodzi sie wtula do nas , tęskni jak wychodzimy , przychdozi z nami spac pokolei.. :loveu: nie wiem kto go wyrzucil ale jak spotkam to nie dośc ze nie oddam.. :mad: Quote
Pestka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Sallcia napisał(a):15 lipca dokladnie.:razz: a jaki pieszczoch.:loveu: codziennie przychodzi sie wtula do nas , tęskni jak wychodzimy , przychdozi z nami spac pokolei.. :loveu: nie wiem kto go wyrzucil ale jak spotkam to nie dośc ze nie oddam.. :mad: Skąd ja to znam :lol: Mały sam podkłada czasami łepek po rękę, albo wskawuje na kanape i się przytula :loveu: Ale najbardziej lubię jak nie chce się z nim bawić, to naznosi zabawek i się patrzy :cool1: Ja podejrzewam że mojego malego mogli wyrzucić bo nie jest 'tym yoriem miniaturką' którego kupili :shake: Quote
Asia & Ginger Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Sallcia napisał(a):Ktoś chce darmowe próbki kosmetyków za darmo co miesiąc?:razz: szczegóły na PW! :loveu: Czy to ma związek z NK i Maybelline? :cool3: Quote
Bonsai Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Sallcia napisał(a):Ktoś chce darmowe próbki kosmetyków za darmo co miesiąc?:razz: szczegóły na PW! :loveu: KOsmetyków nigdy nie za dużo. :evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Sallcia napisał(a):Ktoś chce darmowe próbki kosmetyków za darmo co miesiąc?:razz: szczegóły na PW! :loveu:? Weź mi napisz na PW o co kaman, bo chętnie bym chciała :D Quote
LadyK Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 crazydaisy napisał(a):Hmm, a kto rozdaje kosmetyki?? Maybelline,czy jak to się tam pisze ;) Quote
crazydaisy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 W takim razie ja poproszę o namiary :) ich nigdy za wiele ;) Quote
Marta_Ares Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 to ja rowniez bym poprosila:lol: Quote
M&T Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a jak tam idzie rysunek Mickiego? :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 To ja też poproszę o więcej info. :cool3: Gdzieś mi się coś obiło o uszy, ale nie znam szczegółów. :roll: Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 http://images27.fotosik.pl/274/7a3ca42d2e89c8ee.jpg śliczny śpioch :loveu: Quote
Recommended Posts