Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja was za bardzo dopieszczam i za dużo fotek wklejam :-x

no, ale tym, że mam normalne zwierzęta pochwalic się musze. :D

no i tymi dwoma fotkami zakańczam dopieszczanie was :D

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypadkowo trafiłam na Waszą galerię i historia Boofiego, a raczej sposób, w jaki się u Was znalazł bardzo mnie wzruszył. Od niedawna wiem też, że jest coś takiego, jak zakochanie się w danym psie od pierwszego wejrzenia i te psiury okazują się bardzo wdzięczne, grzeczne, kochane. Boofi jest ogromnym szczęściarzem, a Tobie gratuluję podejścia do perspektywy posiadania psa. ;) Będę zaglądać, mimo iż krążę raczej w 'psach do adopcji' i photoblogi nie są działem najczęściej przeze mnie odwiedzanym.
Pozdrawiam. ;)

Posted

Mada, to bardzo miłe słowa, przez takie opinie człowiek jest pewniejszy w tym co robi.. :)
dziękuje i bedziemy bardzo szczęśliwy, jeżeli będziecie zagladać :loveu:

chcę już obejrzeć Alicję :loveu:!

Posted

witamy :) ja już kilka razy na Twojej galerii byłam i widziałam jakie świetne zdjęcia cykasz! a jak przeczytałam, że masz kompakt to mi normalnie szczęka opadła. Bardzo podobają mi się Twoje prace, osobiście uwielbiam taki rodzaj fotografii :)

Posted

Znalazlam was przez watek o spacerach w chorzowie. ;d jestem zachwycona Boofim ;] jest cudniasty ;D przypomina mi troszke mojego rudzielca.. ;D
chyba szykuje sie spacerek w sobote ;D jak bede cos wiedziec dokladniej dam wam znac bo chetnie was poznam ;]