halgre Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Sallcia']M&T , zapytaj chocby dla nas.:diabloti: szkoda .. No to mamy 3 osoby do zlociku.. Ale wyczaiłam tu kogoś z Katowic , więc moze sie powiększy grono.:loveu: Czy to mnie wyczaiłaś ? :evil_lol::evil_lol: Ja tylko nie wiem, o którym parku ty myślisz ... My chodzimy do parku Kościuszki :lol: A ty przypadkiem nie myślisz o parku chorzowskim ? Quote
halgre Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Sallcia']No dokładnie ... szczegolnie na jeden dzien , tyle kasy na pilet wydawać..:diabloti: A my tu mamy park Chorzowski , więc moze byś ty .. :evil_lol: No, to już wszystko wiem ... chodzi o park chorzowski, a ja jestem konkretnie z Katowic-Brynowa - przy parku Kościuszki ... http://images28.fotosik.pl/264/0ede71fda3800925.jpg - Ładne zdjęcie, śliczny psiurek ! Quote
Sallcia Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 O rany , to szkoda .. z Darii chodzimy tak codziennie na te Pola i zadnego psa prawie. Wczoraj tylko jeden Labek był. i Tyle.:-( Quote
Sallcia Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 No u nas też. Chociaz teraz przestało , jutro ma sie przejaśnić. Pies dziś tylko jeden spacer miał dłuzszy ..:roll: a Jutro robimy 3 godzinną wyprawę do parku , czy ktos przyjcie lub będzie? Typu Diabelkowa etc.?:diabloti: Quote
furciaczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ja bym przyszla ale mam ciut za daleko:evil_lol: wiec bede czekac na fotki:diabloti: Quote
Sallcia Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 No kolezanka lekko zwleka z zgraniem zdjeć z komórki..:shake: Quote
Sallcia Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 furciaczek aa daleko , przesadzasz , z Londynu Do Katowic to na rzut beretem..:lol: No to mamy zdjecia. Dzisiaj nastepnych juz nie będzie dopiero jutro będzie wyprawa 3 godzinna bo dziś pogoda raczej nie dopisuje.:diabloti: Quote
psiulka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Hej hej :lol: Witamy się u Was w galeryji :loveu: Boofy cudny, bardzo dobry wybór, że wzięłaś go ze schroniska :multi: Quote
Asia & Ginger Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Hej! Właśnie przejrzałam całę galeryjkę. :cool3: Boffy jest cudowny. :loveu: :loveu: :loveu: Super, że wziełaś go ze schroniska. :multi: Nawet nie wiedziałam, że w tamtym schronie jest akurat jakiś spanielek. :oops: Jak dla mnie Boofy zdecydowanie jest spanielkowy, tylko uszka ma ciutkę krótsze jak tollerki. ;) A tak to wykapany spanielek. :p Quote
Sallcia Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Asiu nie uwierzysz , ale wlasnie przeglądałam twoją galerię , kiedy zobaczyłam ze mam komentarz , patrze a tu wy nas odwiedziliscie.:cool3: No spaniel i z wyglądu i charakteru!:loveu: Kompletny swir na punkcie wody , piłki i zabawy. Uwielba haszcze , zarolsa i bieganie wsaor dwysokiej trawy.:loveu: Ale marzy mi sie Czarnuch do towarzystwa.. szczegolnie , ze uwielbiam spaniele. W tym schronisku jest jeszcze TAKI SAM jak Buufol Czarny .. ale ma póltorej roku.:shake::-( psiulka podaj link do waszej galerii to sie odwiedzieczymy .. ]:-> Quote
dadiii Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 zrobilam tylko ze nie wyszlo :( :( mowilam juz ze talentu nie mam Quote
Sallcia Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Jak nie wyszlo , sliczne jest , juz zmieniam!:multi::multi: Quote
Illusion Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witamy! :multi: Boofy na tym zdjęciu wyszedł, jakby miał z 60cm w kłębie :-o http://images40.fotosik.pl/1/11b52263101b8d25.jpg Quote
psiulka Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Tu jest moja galeryja :) A kiedy będą nowe zdjęcia? Bo coś malutko :mad: Nie nadążam już na tej dogomanii :evil_lol: Quote
Sallcia Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Malina a ma mniej troszke nic 50.:diabloti: psiulka- :evil_lol: nowe zdjecia jutro po 19:00 , zapraszamy! :D Quote
Pandisia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Jak dla mnie Boofy zdecydowanie jest spanielkowy, tylko uszka ma ciutkę krótsze jak tollerki. ;) A tak to wykapany spanielek. :p Dla mnie też zdecydowanie spanielkowy :multi:, bardzo słodki zresztą :loveu: Quote
Alicja Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Pandisia']Dla mnie też zdecydowanie spanielkowy :multi:, bardzo słodki zresztą :loveu: wyścigowy spanielek ;)bo pewnie też ciągnie jak dzikun na smyczy :multi::evil_lol:znam ten ból ;) Quote
Sallcia Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Gorzej niz dzikun , jak psychopata.:diabloti: Quote
Berneska Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Przystojny facet :loveu: Ileż to pięknych psów w schroniskach siedzi :-( Miał szczęście ż trafił do ciebie ;) Quote
Recommended Posts