M&T Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Sallcia']jaki to skrót? tzn. od jakiej rasy?:oops: Nova Scotia Duck Tolling Retriever :) tak wygląda ta rasa: Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 oooo czerwony nos jak u Pittbulka:loveu: Quote
Pandisia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='M&T']Nova Scotia Duck Tolling Retriever :) tak wygląda ta rasa: To zdjęcie jest własnością Toller i przedstawia nieżyjącego już Foxika:-( Quote
M&T Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Pandisia']To zdjęcie jest własnością Toller i przedstawia nieżyjącego już Foxika:-( ojej, przykro mi :-( Quote
Sallcia Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 No moze z pyszczka coś jets , hihi :) ale moze komentujcie mojego psa , a płakać na TM :-(:diabloti: Quote
M&T Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Sallcia napisał(a):No moze z pyszczka coś jets , hihi :) ale moze komentujcie mojego psa , a płakać na TM :-(:diabloti: aleś ty nieczuła :eviltong::eviltong: Quote
Pandisia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Sallcia napisał(a):No moze z pyszczka coś jets , hihi :) ale moze komentujcie mojego psa , a płakać na TM :-(:diabloti: Nie o płacz tutaj chodzi, uczulam aby nie wstawiać cudzych zdjęć bez pozwolenia albo bez podania skąd się je wzięło. Psa masz fajnego już to pisałam :eviltong: Quote
M&T Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 sorrki Pandisia, ale ja po prostu weszłam w google i wzięłam pierwsze lepsze foto :oops: ale rzeczywiście, mogłam chociaż napisać skąd mam to foto, sorry :oops: Quote
Pandisia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='M&T']sorrki Pandisia, ale ja po prostu weszłam w google i wzięłam pierwsze lepsze foto :oops: ale rzeczywiście, mogłam chociaż napisać skąd mam to foto, sorry :oops: ;) ja tylko grzecznie zwracam uwagę, nie moje zdjęcie i nie mam prawa się czepiać :evil_lol: Sallcia jeżeli Boofi jest szczęśliwy jak jest zmęczony, lubi pracować, pływać itd to też cecha charakterystyczna Tollerów ;) ale chyba i Spanielków także :multi: Quote
Olusia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Cześć ;) Fajne fotki z zabawy z kolegą :loveu: Racja, Boofy jest podobny do tollerów ;) Quote
Sallcia Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Sallcia jeżeli Boofi jest szczęśliwy jak jest zmęczony, lubi pracować, pływać itd to też cecha charakterystyczna Tollerów ;-) ale chyba i Spanielków także :multi: Na widok wody ciągnie jak wariat , utrzymac sie nie da. [ ale to oczywiscie cecha tez Spanieli ;) ] A Pracować , jako ze mną , to tak raczej nie.:shake: Dziękujemy kochani za komentarzyki:loveu: Quote
LadyK Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Witanko spanielkowe :multi: Moja Neska też prawie spaniel,a za wodą nie przepada jak narazie. Wejść wejdzie,ale nic poza tym ;) Quote
Cosmo Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 cieszę się, że Boofek już zdrów jest :p słodki jest :loveu: Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 witam:) slicznego masz psiaka:D bede wpadac czesciej:) Quote
Sallcia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Zdjęcia moze dziś lub jutro.:diabloti: Quote
LadyK Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Sallcia napisał(a):Zdjęcia moze dziś lub jutro.:diabloti: To chcemy dziś :diabloti: Quote
Sallcia Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Dzisiejsze fotki nie zależą odemneie , moja przyjaciolka robila na komórce zdjęcia , ale do tej pory nie była na GG i nie przesłała zdjęć. Jak dzisiaj nie prześle , jutro biore aparat ze sobą .. :diabloti: Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 no to niech się szybko na tym gg pojawi :mad: :evil_lol: Quote
LadyK Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 M&T napisał(a):no to niech się szybko na tym gg pojawi :mad: :evil_lol: Dokładnie :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 WITAMY!! [quote name='Sallcia'] To się nazywa szczęśliwy pies:lol:. [quote name='M&T']Nova Scotia Duck Tolling Retriever :) ło matko, brzmi jak przydomek hodowlany,a nie jak nazwa rasy.... a skąd taka się wzięła? Quote
M&T Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 sleepingbyday napisał(a): ło matko, brzmi jak przydomek hodowlany,a nie jak nazwa rasy.... a skąd taka się wzięła? no trochę długa nazwa :evil_lol: ale inaczej mówi się na nie "tollery" :) a pochodzą podajże z Kanady :) Quote
Recommended Posts