pinczerka_i_Gizmo Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Widziałam zdjęcia - ależ on ma piękne futerko! A jak wygląda przez ten balkon...! Super! :loveu: Quote
Sallcia Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Dziękujemy kochani:loveu: a Rudy wygląda , bo pani zawsze wygląda i stoi tam. On chce zawsze robić to co pani!:roll: I dobra nowinka- Wraz z kotkiem powachali się , takie małe Noski Noski! Przesłodka rzecz. Czekamy az sie zaprzyjaźnią.:cool3: Quote
Alicja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://images33.fotosik.pl/324/1d4ea5edcd4cdaeb.jpg ślicznie Wam razem :loveu: sama miałam 14 lat sunię spanielkę Kamcię Cudnie ze Booffy trafił do tak kochającego domeczku :loveu::loveu: a z koteczkiem na pewno z czasem się zaprzyjaźnią :multi: Quote
Bullila.nl Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://images23.fotosik.pl/261/79c7f3a06e402fa3med.jpg slodzinka z niego:loveu: Pozdrawiamy L&B Quote
Onomato-Peja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 sweety doggie uwielbiam spanielkowate psioki , (i swinki tez ) Quote
pusia2405 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Witam się po raz pierwszy! Śliczny jest Boofy:loveu:! Ja też się wychowywałam z cocker-spanielką Afrą. Świetna sprawa! Cieszę się, że Boofy trafił na tak wspaniałą osobę;). Quote
taxelina Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Na razie sie wpisuje zeby nie zginal watek a zaraz przejrze :D Quote
Sallcia Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Witam wszystkich nowych i starych TU. zapraszam was tutaj częsciej.:diabloti: Mam az dwie dobre wiadomości- Boofiemu odpadł caly STRUP! co znaczy ze mozemy o wykąpać , nie musi mieć kolnieza i jest całkowicie zdrowiutki!:cool3::cool3: a druga-za 30 minut idziemy na spacer i bierzemy aparat, zdaje sie.:loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Aparat jeszcze spaceruje???:diabloti:Czy poprostu sobie nie wrocil?:cool3: Quote
Sallcia Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Ludzie kochani , fatum jakieś. Aparat w łapke- rozładowana bateria.:roll: ale jutro zdjecia ze spacerku słonecznego będą napewno bo kumpela komórkę bierze bo nocuje u mnie , a zdjecia robi super [ komórka.] wiec zrobimy pare:diabloti: jakie pare- kilkanasicie:loveu: Quote
Sallcia Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 wam wynagrodze , ze bedziecie oglądali i ogladali .:diabloti: o 15:00 spacerkowe zdjecia , potem domkowe , potem spiochowe i w poniedzialek zdjecia jak talala.:loveu: Przepraszam, ze bedziecie czekali do poniedzialku .. ale przyjaciolka musi zgrac jakw roci do domu.:p Quote
Onomato-Peja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 heh u m,nie az do wtorku !!! bo dopiero we wto ide na spacer z kumpela i jej piesosem... Quote
agaciaaa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Poczekamy ;) na takie śliczności warto poczekać :loveu: ;) Quote
Sallcia Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 alez ja jestem cudna. Pomyslalam o was , spragnionych rudej mordy , pocpykalam kilka fot i prosze bardzo. Macie tu bodajze 7 zdjęć. Kazda osobna czesc ciała Rudasa.:diabloti: Poduszeczki. i tu tez. Uszo wonsy Królikowa Całość Arabska Całość. Całuski- Sally&Rudek :loveu: Quote
Recommended Posts