Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tannu (właściwie Tannu - Oła z Eskimo River) to wilczasto-biały Husky,oczy ma w 2 kolorach, krepy i miskowaty.
Całe życie spędził w rodzinie moich dobrych znajomych, a było to życie długie i dobre, Tannu ma już 9 lat.
Pechowo rodzina od długiego już czasu uczula sie na niego coraz bardziej i teraz, jako ze jada za granice na stale, nie zdecydowali sie go zabrać ze sobą.
Nie mogą nawet jechać z nim w 1 aucie.

Potrzebny jest dla niego nowy dom! Był regularnie wybiegany przy rowerze, w świetnej kondycji. Jest rasowym Husky z rodowodem.
Co najważniejsze ma wspaniały charakter. Wychował sie z 3 dzieci, zniesie wszystko ;) Bardzo przyjacielski, ufny i pieszczoch.
Jako młody samiec trochę świrował, zdarzyły mu sie ze 2-3 ucieczki czy bójki. Ma tez na sumieniu parę kotów.
Teraz jednak jest spokojnym dojrzałym gościem. Nie jest kłopotliwy, umie zostawać nawet dłużej sam. Nic nie niszczy.

Tymczasowo jest u mnie, ale nie mogę sobie pozwolić na jego długie trzymanie - mama by mnie wyrzuciła z domu :nonono2: . Nie chcemy, by wylądował w schronisku!
Pomóżcie, może znacie kogoś, kto może przygarnąć Tannu..

Kontakt ze mną ( tel. 784090808 ), z Elą-Ori ( tel. 502390630) lub na forum ( LINK )

Posted

Zakochałam się! :diabloti: :multi: Jest pięęekny.
Prosze opowiedz więcej. Czy zgadza się z sukami? I jak długo może zostawać sam w domu?

Posted

Hala napisał(a):
Zakochałam się! :diabloti: :multi: Jest pięęekny.
Prosze opowiedz więcej. Czy zgadza się z sukami? I jak długo może zostawać sam w domu?

Hala bierzesz go?? :cool3:

przy okazji podnoszę :p

Posted

Hala napisał(a):
Ale dwa haszczaki w mieszkaniu, jak idę do pracy, to chyba jak podłożona bomba co nie? :cool3:

Jak je czymś zajmiesz i zmęczysz to chyba nie :cool3:

Posted

Hala napisał(a):
Ciekawe czym ja je zmęczę jak o 6 wychodze na tramwaj do pracy. :cool1:
Dowcipna się odezwała. :cool3:

Przywieziesz je do mnie na weekendzik ;) Pogadaj lepiej z TZ-em co na to :cool3:

Posted

klaudia.1 napisał(a):
Teraz jednak jest spokojnym dojrzałym gościem. Nie jest kłopotliwy, umie zostawać nawet dłużej sam. Nic nie niszczy.

:cool3:

kazdy chodzic musi do pracy bo kto by tyle gab wykramil :evil_lol:

Posted

Wybaczcie, że ni odpowiadałam...

Mały zostaje sam po kilka godzin, z sukami w większości dobrze - chyba, że to ona nie chce pogłębiać znajomości..:evil_lol: Nie był kastrowany.