Zuza i Noddy Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Wiem, że będzie Mateusz, a kto się jeszcze wybiera? Quote
marymek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja :) Gr. starsza, z bernardynką krótkowłosą. Quote
Love-Wab Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ja będę albo z sznaucerem albo z cavaierkiem :) Quote
Guest Reyes Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Mł. 1. Martyna Nowak +zw. dnia Str. 1. Ala Nowak 2. Mateusz Legieta 3.? 4.) Paweł Rapacz Dalej nie pamiętam. Ja pokazu na jh nie dałam ;-P ale poza tym jestem zadowolona. Po raz pierwszy, wyłączając debiut i mój drugi w życiu start, byłam z moją dalmatynką :-) To jednak zupełnie co innego gdy jest się z własnym psem, którego ma się na co dzień i dzieli łóżko :P i mimo przegranej jestem z niej dumna :-) To był jej pierwszy start od Światówki w Poznaniu. Niestety też w najbliższym czasie mój ostatni z nią, bo chcieć nie chcieć, jeśli się lata wystawiać obce psy to muszę cały czas myśleć kto ją pilnuje i rozdwajać się. (jestem wolny strzelec :evil_lol:, niema mi kto pilnować rzeczy a co dopiero psa :evil_lol: ) . Wszystkim zwycięzcom serdecznie gratuluje! Ps. A krówcia zmęczona śpi XD Quote
marymek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Gratulacje dla Martynki i Ali! :) A jak reszcie poszło na finale? My z Franką dzisiaj nie poszalałyśmy, ale upał dawał się we znaki. Danka - jak na tak długą przerwę w wystawianiu to Hercia super się zachowywała :) Quote
Guest Reyes Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='marymek'] Danka - jak na tak długą przerwę w wystawianiu to Hercia super się zachowywała :) Za to pańci słoneczko przygrzało i sobie pobiegła nie w tą stronę co trzeba. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale szczerze, bardzo żałuje że nie mogę z moją gwiazdką częściej startować. :loveu: My z Franką dzisiaj nie poszalałyśmy, ale upał dawał się we znaki. "Zawsze jest następna wystawa"... Dla mnie za tydzień, potem na szczęście urlop! :P Quote
marymek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Reyes napisał(a):Za to pańci słoneczko przygrzało i sobie pobiegła nie w tą stronę co trzeba. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale szczerze, bardzo żałuje że nie mogę z moją gwiazdką częściej startować. :loveu: No ale co stoi na przeszkodzie? Poszukaj kogoś kto Ci psa będzie pilnował od 10 aż do MP i luz ;-) Quote
Guest Reyes Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 o ale co stoi na przeszkodzie? Poszukaj kogoś kto Ci psa będzie pilnował od 10 aż do MP i luz ;-)Krówcia ma niestety obiekcje, min. podobno prawie wyrwała namiot pod którym ją zostawiłam z koleżanką. Zresztą ja też się stresuje bez niej, co tam się z nią dzieje, ona też... Ale może, może... Bo naprawdę nie ma porównania, z obcym którego Ci potem właściciel zabierze, a swoim którego sobie możesz w domu wycałować za to że był grzeczny, twój własny i kochany :-) . Ok idę z sieci bo za sprawą dzisiejszego, złośliwego słoneczka się robię tkliwa XD Spokojnie, przejdzie mi, wróci do Was cyniczna Danka ]:-> i to niebawem. Quote
marymek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Reyes']Krówcia ma niestety obiekcje, min. podobno prawie wyrwała namiot pod którym ją zostawiłam z koleżanką. Zresztą ja też się stresuje bez niej, co tam się z nią dzieje, ona też... Ale może, może... Bo naprawdę nie ma porównania, z obcym którego Ci potem właściciel zabierze, a swoim którego sobie możesz w domu wycałować za to że był grzeczny, twój własny i kochany :-) . Ok idę z sieci bo za sprawą dzisiejszego, złośliwego słoneczka się robię tkliwa XD Spokojnie, przejdzie mi, wróci do Was cyniczna Danka ]:-> i to niebawem. No ja ze swoim nie miałam i nie bede mieć okazji wziąć udziału w MP, chociaż bardzo bym chciała, na pewno jest to nieporównywalne uczucie :) Ale Franka prawie "moja" (Kasia nie czytaj tego :evil_lol:), także też się cieszę z każdego startu z nią :) Haha, zanim uciekniesz odwiedź galerię krówci, masz niespodziankę :) "Zawsze jest następna wystawa"... Dla mnie za tydzień, potem na szczęście urlop! :P Dla mnie kolejna dopiero we wrześniu, pora dać France odpocząć :p Powoli zbaczamy z tematu, więc jeśli ktoś będzie miał szczegółowe wyniki i fotki to poproszę :) Quote
Guest Reyes Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Haha, zanim uciekniesz odwiedź galerię krówci, masz niespodziankę :smile:Już byłam, kocham Cie :loveu: Sorry z off. Ty z Katowic prawda? Co powiesz na spacer na stawiki? Quote
marymek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Reyes']Już byłam, kocham Cie :loveu: Ehhh, troszkę Krówci po sterylce przybyło ciałka pod kropeczkami...:oops: Ale spokojnie, sytuacja niebawem zostanie opanowana... Sorry z off. Ty z Katowic prawda? Co powiesz na spacer na stawiki? :loveu: Ja nie z Katowic, ale mam nadzieję że wiesz gdzie są Tychy? Tam sobie mieszkamy :) Mateusz, Paweł - również gratuluję :) Czyżby na III lokacie była Tereska? :) Quote
AlaNowak Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Impresja- ja mam mnóstwo fot,a le to w przyszłym tyg. wstawie:P Quote
Clover Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='MateUsz']ja w starszej II :) a forumowy Lacoste IV GRATKI!!!;) Quote
Agasia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 No prosze - uczen przerosl mistrza - brawo Ala i Martynka! :) Quote
Recommended Posts