MateUsz Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Z www oddziału Nowy Sącz Młody prezenter ! 13-18 lat. 1.Magdalena Andrusiewicz – MARGRABIA Sasquehanna – chiński grzywacz 2. Łukasz Majchrzyk – MALAIKA Mops 3.Katarzyna Mółka – NANCY NOIRE Megi York Yorkshire Terrier 4.Katarzyna Jasińska Arktogea QUEEN OF NIGHT Siberian Husky 5.Agnieszka Seweryn NOWALIJKA Arlet Jamnik szorstkowłosy miniaturowy 6. Alicja Nowak BI BAHATIKA Loango, basenji 7.Lenka Tomeckova DUG ze Smizanskej Mase – Berneński Pies Pasterski 8.Ewelina Lichoń NORBI Srebro Północy – Siberian Husky 9. Katarzyna Porębska ANGEL’S FADO Nayuki 10.Mateusz Legieta X-DUSTIN Złota Magnolia – Yorkshire Terier 11.Katarzyna Bartusiak BIMOTA Mały Smok – Dog niemiecki 12.Paweł Rapacz Hau-Beauty ZUCCHERO- Bearded Collie 13.Paulina Motak ALAMO Huk Amarok 14.Regina Szwajnoch RONIN ZET The Best of Gajowy-Roj- Border Collie 15.Kamila Buryn KENTUCKY JACK z Grabskiego – American Staffordshire Terier 9-12 lat 1.Błażej Korpacki – gr. 9-12 ASTI Coda – Z Rudy Mops 2.Martyna Nowak BI BAHATIKA Loango, basenji 3.Anna Sadowska DIAMANTIA Eluda – cocker spaniel angielski 4.Weronika Szalbirok BEZA Biała Oaza – maltańczyk 5.Andrzej Kornaś BIES Dziecko Szatana - bullterier Jak na krajówkę to dużo osób :):razz::razz::razz::razz: Quote
MateUsz Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Gr.Młodsza: 1.Martynka Nowak z Basenji Gr.Starsza: 1.Mateusz Legieta (ja) z Yorkshire Terrierem + Zw.Dnia 2.Ala Nowak z Seterem Irlandzkim 3.Agnieszka Seweryn z jamnikem (?) szorstkowłosym Quote
Diablica Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Gratulacje dla wszytskich:evil_lol:dzis pierwszy raz ogladałam MP:cool3: Quote
Clover Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Agasia napisał(a):Brawo Mateusz! :) BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO :lol::multi: Quote
Zuza i Noddy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ja już gratulowałam, ale pogratuluje jeszcze raz;) Quote
MateUsz Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Dzięki wszystkim :* Danusiu ....czy ja Cię z aparatem nie widziałem na JH??:> dawaj foty!!!! Quote
Guest Reyes Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 MateUsz napisał(a):?:> dawaj foty!!!! Poproś :evil_lol: Nie no żartuje, jutro wstawię. Byłam odcięta od komputera parę dni... Quote
Recommended Posts