Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Oki - czy ktos ma kontakt z karolcia by uzyskac info czy jest ten DT z opcja DS? Ja moga odebrac psiunkie w soboet o kazdej godzinie i zawiesc do miejsc pobytu - Kolia? Quote
Kolia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Jeśli chodzi o mnie to ja jestem cały czas w domu, więc nie ma problemu kiedy i o której godzinie. Poczekajmy jednak na ostateczną wypowiedź Karolci - lepiej byłby dla sunci, aby nie tułała się z miejsca na miejsce... Co do zastrzyków - ich zrobienie nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Quote
Ulka18 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Rozmawialam z Lucynka, podobno tymczas dla tej suni jest zalatwiony. Temat ma pilotowac Zurdo. Tyle wiem, bo nie moglam rozmawiac dluzej, bo wszedl szef. Quote
Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 zurdo napisał(a):Marzenko, my Ci pomożemy finansowo, przecież gdyby nie Twoja propozycja - i tak byśmy zabrali sunię do płatnego hotelu. Informacje o stanie zdrowia przekaże Ci na pewno jayo, ale zdaje się, że sunia nie będzie już groźna dla Silana. Hej, pls o info jak wyglada tymczas u Karolci dla colie. Quote
maggie1971 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 To wspaniała wiadomość:loveu:, mam nadzieję ze sunia znajdzie kochający domek taki , który jej nie uśpi jak się znudzi. Quote
Kolia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja z niecierpliwością czekam na ostateczne ustalenia :) Quote
zurdo Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Rozmawiałam z Karoliną - rodzice zgadzają się wziąć sunię na tymczas. Może na miesiąc, może na dłużej. Już ja wiem, jak się kończą tymczasy collaków ;) Karolina najchętniej odebrałaby sunię w piątek, ale to jest już do ustalenia między nią a Jayo - więc przekazałam jej telefon do Jayo. Dziękuję wszystkim, którzy nie pozwolili na to bestialstwo, dziękuję Pani Doktor. Dobrze, że są jeszcze lekarze z zasadami. I przepraszam, jeśli narobiłam jakiegoś smrodu swoim rannym telefonem do lecznicy. Quote
Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 zurdo napisał(a):Rozmawiałam z Karoliną - rodzice zgadzają się wziąć sunię na tymczas. Może na miesiąc, może na dłużej. Już ja wiem, jak się kończą tymczasy collaków ;) Karolina najchętniej odebrałaby sunię w piątek, ale to jest już do ustalenia między nią a Jayo - więc przekazałam jej telefon do Jayo. Dziękuję wszystkim, którzy nie pozwolili na to bestialstwo, dziękuję Pani Doktor. Dobrze, że są jeszcze lekarze z zasadami. I przepraszam, jeśli narobiłam jakiegoś smrodu swoim rannym telefonem do lecznicy. jezeli Karolcia potrzebuje transportu miedzy lecznica a jej domem to ja nadal oferuje sswoj samochodzik :) Quote
Kolia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Bardzo się cieszę - mam nadzieję, że sunieczka się spodoba i już tam zostanie :) Marta jeśli masz jakiegoś psiaka, któremu mój tymczas by pomógł to mów - nie ukrywam, że postaram sie go rozciągnać na dłużej niż ten "regulaminowy" tydzień. Zasada jest tylko jedna, psiak nie może być wrogo nastawiony do innych psów... Aktualnie do adopcji jest chyba 11 collaków :( Quote
Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kolia napisał(a):Bardzo się cieszę - mam nadzieję, że sunieczka się spodoba i już tam zostanie :) Marta jeśli masz jakiegoś psiaka, któremu mój tymczas by pomógł to mów - nie ukrywam, że postaram sie go rozciągnać na dłużej niż ten "regulaminowy" tydzień. Zasada jest tylko jedna, psiak nie może być wrogo nastawiony do innych psów... Aktualnie do adopcji jest chyba 11 collaków :( no to nadal macie w weekendy transport na trasie Warszawa-Łódź :) Quote
zurdo Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Angie:) Karolcia jest zmotoryzowana :lol: ale transport pewnie będzie jeszcze nie raz potrzebny. Więc wielkie dzięki za ofertę :Rose: A w Toruniu bywasz od czasu do czasu? Kolia, tymczas pewnie najbardziej by się przydał staruszkowi z Elbląga, tylko daleko i co później? Wstrzymajmy się - są cholerne wakacje i sama widzisz - co kilka dni jakaś nowa bida. I pewnie któraś z kolejnych znowu będzie miała nóż na gardle - zachowajmy może Twoją ofertę dla niej :roll: Quote
Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 zurdo napisał(a):Angie:) Karolcia jest zmotoryzowana :lol: ale transport pewnie będzie jeszcze nie raz potrzebny. Więc wielkie dzięki za ofertę :Rose: A w Toruniu bywasz od czasu do czasu? Kolia, tymczas pewnie najbardziej by się przydał staruszkowi z Elbląga, tylko daleko i co później? Wstrzymajmy się - są cholerne wakacje i sama widzisz - co kilka dni jakaś nowa bida. I pewnie któraś z kolejnych znowu będzie miała nóż na gardle - zachowajmy może Twoją ofertę dla niej :roll: W Toruniu studjuje moja siostra - obie dzialamy pod jednym nikiem - by bylo latwiej i szybcie - polaczenie Aga i Angela :) Quote
Kolia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dobrze Martuś, ja się poprostu ucieszyłam, że wreszcie będę mogła coś zrobić, a nie tylko gadać... Trzymam kciuki za śniadaskę :D Quote
nika28 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Jak ja się cieszę że nie daliście jej uśpić :multi: Quote
Ulka18 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Kolia napisał(a):Dobrze Martuś, ja się poprostu ucieszyłam, że wreszcie będę mogła coś zrobić, a nie tylko gadać... Trzymam kciuki za śniadaskę :D Kolia nie dyskredytuj swoich dzialan na rzecz kolakow, bo jestes bardzo aktywna, gdyby wiecej bylo takich osób, to nie byloby zatorow w adopcjach i braku srodkow na ratowanie kolakow. Quote
zurdo Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dobrze, że mnie ktoś poparł :lol: Poza tym - niewykluczone, ze sunia z Olkusza bedzie potrzebowała tymczasu. Angie, szkoda, bo potrzebny nam transport Toruń - Warszawa lub Touń - Białystok. Quote
Ulka18 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 zurdo napisał(a):Dobrze, że mnie ktoś poparł :lol: Poza tym - niewykluczone, ze sunia z Olkusza bedzie potrzebowała tymczasu. O tymczas dla sunie olkuskiej stara sie Irenkaka z Krakowa. Ale to nie wyklucza szukania innych tymczasow :wink: Quote
Angie :) Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 zurdo napisał(a):Dobrze, że mnie ktoś poparł :lol: Poza tym - niewykluczone, ze sunia z Olkusza bedzie potrzebowała tymczasu. Angie, szkoda, bo potrzebny nam transport Toruń - Warszawa lub Touń - Białystok. Torun Warszawa to byloby mysle mozliwe - w przyszly weekend? A kto jest do przewiezenia - pls o link :lol: Quote
zurdo Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Troszkę się OT zrobił...:oops: Do przyszłego tygodnia pewnie już się uda coś zorganizować, a chodzi o: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10515455&postcount=1183 Quote
Angie :) Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 zurdo napisał(a):Troszkę się OT zrobił...:oops: Do przyszłego tygodnia pewnie już się uda coś zorganizować, a chodzi o: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10515455&postcount=1183 co to jest "OT"? Quote
Kolia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Angie :) napisał(a):co to jest "OT"? Off Topic ;) Quote
Angie :) Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Kolia napisał(a): Off Topic ;) dzieki :lol: czy jest jakis slownik najpoluraniejszych zwrotow na forum ? Quote
Kolia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ja np. nie rozumiem co to znaczy: na cito :shake: Quote
ewajanka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Kolia napisał(a):Ja np. nie rozumiem co to znaczy: na cito :shake: Na cito znaczy- na szybko;) Quote
Recommended Posts