Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oki - czy ktos ma kontakt z karolcia by uzyskac info czy jest ten DT z opcja DS?

Ja moga odebrac psiunkie w soboet o kazdej godzinie i zawiesc do miejsc pobytu - Kolia?

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o mnie to ja jestem cały czas w domu, więc nie ma problemu kiedy i o której godzinie. Poczekajmy jednak na ostateczną wypowiedź Karolci - lepiej byłby dla sunci, aby nie tułała się z miejsca na miejsce... Co do zastrzyków - ich zrobienie nie stanowi dla mnie żadnego problemu.

Posted

zurdo napisał(a):
Marzenko, my Ci pomożemy finansowo, przecież gdyby nie Twoja propozycja - i tak byśmy zabrali sunię do płatnego hotelu. Informacje o stanie zdrowia przekaże Ci na pewno jayo, ale zdaje się, że sunia nie będzie już groźna dla Silana.

Hej,

pls o info jak wyglada tymczas u Karolci dla colie.

Posted

Rozmawiałam z Karoliną - rodzice zgadzają się wziąć sunię na tymczas. Może na miesiąc, może na dłużej. Już ja wiem, jak się kończą tymczasy collaków ;) Karolina najchętniej odebrałaby sunię w piątek, ale to jest już do ustalenia między nią a Jayo - więc przekazałam jej telefon do Jayo.
Dziękuję wszystkim, którzy nie pozwolili na to bestialstwo, dziękuję Pani Doktor. Dobrze, że są jeszcze lekarze z zasadami. I przepraszam, jeśli narobiłam jakiegoś smrodu swoim rannym telefonem do lecznicy.

Posted

zurdo napisał(a):
Rozmawiałam z Karoliną - rodzice zgadzają się wziąć sunię na tymczas. Może na miesiąc, może na dłużej. Już ja wiem, jak się kończą tymczasy collaków ;) Karolina najchętniej odebrałaby sunię w piątek, ale to jest już do ustalenia między nią a Jayo - więc przekazałam jej telefon do Jayo.
Dziękuję wszystkim, którzy nie pozwolili na to bestialstwo, dziękuję Pani Doktor. Dobrze, że są jeszcze lekarze z zasadami. I przepraszam, jeśli narobiłam jakiegoś smrodu swoim rannym telefonem do lecznicy.

jezeli Karolcia potrzebuje transportu miedzy lecznica a jej domem to ja nadal oferuje sswoj samochodzik :)

Posted

Bardzo się cieszę - mam nadzieję, że sunieczka się spodoba i już tam zostanie :)
Marta jeśli masz jakiegoś psiaka, któremu mój tymczas by pomógł to mów - nie ukrywam, że postaram sie go rozciągnać na dłużej niż ten "regulaminowy" tydzień. Zasada jest tylko jedna, psiak nie może być wrogo nastawiony do innych psów... Aktualnie do adopcji jest chyba 11 collaków :(

Posted

Kolia napisał(a):
Bardzo się cieszę - mam nadzieję, że sunieczka się spodoba i już tam zostanie :)
Marta jeśli masz jakiegoś psiaka, któremu mój tymczas by pomógł to mów - nie ukrywam, że postaram sie go rozciągnać na dłużej niż ten "regulaminowy" tydzień. Zasada jest tylko jedna, psiak nie może być wrogo nastawiony do innych psów... Aktualnie do adopcji jest chyba 11 collaków :(

no to nadal macie w weekendy transport na trasie Warszawa-Łódź :)

Posted

Angie:) Karolcia jest zmotoryzowana :lol: ale transport pewnie będzie jeszcze nie raz potrzebny. Więc wielkie dzięki za ofertę :Rose: A w Toruniu bywasz od czasu do czasu?

Kolia, tymczas pewnie najbardziej by się przydał staruszkowi z Elbląga, tylko daleko i co później? Wstrzymajmy się - są cholerne wakacje i sama widzisz - co kilka dni jakaś nowa bida. I pewnie któraś z kolejnych znowu będzie miała nóż na gardle - zachowajmy może Twoją ofertę dla niej :roll:

Posted

zurdo napisał(a):
Angie:) Karolcia jest zmotoryzowana :lol: ale transport pewnie będzie jeszcze nie raz potrzebny. Więc wielkie dzięki za ofertę :Rose: A w Toruniu bywasz od czasu do czasu?

Kolia, tymczas pewnie najbardziej by się przydał staruszkowi z Elbląga, tylko daleko i co później? Wstrzymajmy się - są cholerne wakacje i sama widzisz - co kilka dni jakaś nowa bida. I pewnie któraś z kolejnych znowu będzie miała nóż na gardle - zachowajmy może Twoją ofertę dla niej :roll:

W Toruniu studjuje moja siostra - obie dzialamy pod jednym nikiem - by bylo latwiej i szybcie - polaczenie Aga i Angela :)

Posted

Dobrze Martuś, ja się poprostu ucieszyłam, że wreszcie będę mogła coś zrobić, a nie tylko gadać... Trzymam kciuki za śniadaskę :D

Posted

Kolia napisał(a):
Dobrze Martuś, ja się poprostu ucieszyłam, że wreszcie będę mogła coś zrobić, a nie tylko gadać... Trzymam kciuki za śniadaskę :D

Kolia nie dyskredytuj swoich dzialan na rzecz kolakow, bo jestes bardzo aktywna, gdyby wiecej bylo takich osób, to nie byloby zatorow w adopcjach i braku srodkow na ratowanie kolakow.

Posted

Dobrze, że mnie ktoś poparł :lol:
Poza tym - niewykluczone, ze sunia z Olkusza bedzie potrzebowała tymczasu.

Angie, szkoda, bo potrzebny nam transport Toruń - Warszawa lub Touń - Białystok.

Posted

zurdo napisał(a):

O tymczas dla sunie olkuskiej stara sie Irenkaka z Krakowa.
Ale to nie wyklucza szukania innych tymczasow :wink:

Posted

zurdo napisał(a):

Angie, szkoda, bo potrzebny nam transport Toruń - Warszawa lub Touń - Białystok.

Torun Warszawa to byloby mysle mozliwe - w przyszly weekend? A kto jest do przewiezenia - pls o link :lol: