Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko...co to się działo - tyle cierpienia, łez...a ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam, ze beidny Axiu był chory:-(

a co do domku...to przecież Basia na jego 1 wątku pisała...ze on jest jej córci:razz: czy ja coś żle zrozumiałam?:cool3:

ogromne buziaczki dla stworzonek - chorych, upartych i obrażalskich i ślepych:loveu::loveu::loveu::loveu: i dla was dziewczyny za walkę o ich zdrowie!:loveu:

Posted

[quote name='andzia69']o matko...co to się działo - tyle cierpienia, łez...a ja dopiero dzisiaj się dowiedziałam, ze beidny Axiu był chory:-(

Ja też dopiero teraz się dowiedziałam... :-(

Posted

andzia69 napisał(a):
(...)ogromne buziaczki dla stworzonek - chorych, upartych i obrażalskich i ślepych:loveu::loveu::loveu::loveu: i dla was dziewczyny za walkę o ich zdrowie!:loveu:

Podciągnij mnie pod wszystkie poza obrażalskimi! ;)

Posted

Hej....cioteczki. Dzis w nocy nasz kawaler poodgryzał dwa wejscia w venflonie....te przez które podaje się leki. W związku z tym doatał zastrzyki podskórnie;) larmo było straszne....piski i zawodzenie. Ale sam na to zapracował. A po za tym.... sił mi brak. Remont w domu...mnóstwo zwierzyny..... a do tego 1000 innych spraw. Powoli wysiadam. Pozdrawiam:loveu:

Posted

U mnie kiedyś zimowała wiewiórka przez przypadek. Wróciła do parku na wiosnę. Zostały po niej poprzegryzane poduszki, wąż gumowy do podlewania ogrodu zamieniony na podłużny zraszacz i dziurawe kieszenie w marynarkach mojego ojca, bo w nich sypiała.
Bardzo się cieszę, że Akselek wraca do zdrowia!

Posted

Jest lepiej..... Ax chodzi juz na spacerki (dłuższe)... ma wilczy apetyt...i przejawia chęci do zabawy. Myśle ,że już mozemy cieszyć sie pełną gębą. I cieszymy się......i DZIĘKUJEMY..... że byłyście z nami,że wspierałyście nas na każdym kroku..... Bo to pomogło nam przetrwać te smtne...pełne napięcia dni.

Posted

Aksio wrócil do Zabrza. Po chorobie pozostało mu wychudzone ciało i miejmy nadzieję , że tylko tyle. On przeżyl tylko dlatego, że Niesska wziela go do siebie. Zachowala zimną krew, podawala leki i razem z Justyną czuwaly. Justyna swoimi krzykami, że pies nie oddycha doprowadzala nas do palpitacji serca. Aksio przyjmuje leki na regeneracje wątroby, ma specjalistyczna karmę i to tyle z zaleceń lekarzy.
Dziwczyny z Zabrza mogą ich odwiedzić !
Dziękujemy wszystkim ludziom dobrego serca , że byli razem z nami, wspierali nas , pocieszali ![SIZE=1] byli też przeciwnicy , ale na nich szkoda mojej klawiatury. Są be...

Posted

DZIĘKUJEMY......[SIZE=4]
Dzięki Wam Wszystkim (- 1) udało się.... nasza wdzięczność jest ogromna. Axel już u siebie. U mnie została tylko
[SIZE=4](do wyrzucenia) [SIZE=4]kupka kocyków...prześcieradełek ... i opakowań po kroplówkach Ale juz oddycham :) Już żyję jak człowiek :)