Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aksio przeżyl noc ! Robi ciemną żadką koope , sika pod siebie. W slinie są klaczki krwi. W nocy mial podaną kroplowkę i zasnął. On ma bardzo wystraszone oczy, boi się , czuje ból, popalone jelita krwawią.
Za co ten pies tak cierpi ? On kocha wszystkoch i wszystko, rozdaje buziakii dookkola a teraz lezy bez życia.
Dziewczyny z Zabrza , gdy już sprawa sie wyjasni z checią skontaktuje Was z moja corką ona tam nikogo nie zna.
Majga płaczę nad tekstem.
Kasiu , zdjecia chorego Akselka Justyna Ci wysle. dziekujemy !

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia0607 napisał(a):
(...) W slinie są klaczki krwi. (...)Za co ten pies tak cierpi ? (...0 Majga płaczę nad tekstem. (...)

Kłaczki krwi w ślinie to efekt, najprawdopodobniej, potrzaskanych naczyniek skutkiem wysiłku, jaki wkładała bida by zwymiotować.
Ten i inne psy cierpią z powodu bezmyślności, znieczulicy lub ewidentnego okrucieństwa ludzi.
Basiek, nie płacz nad tekstem ;) tylko nad stworzeniem. Zbieraj się w kupkę i walcz o malca!!! 3mam mocno kciuki by jego organizm podołał.

Posted

rozumiem ze ma on jechac do Teodorowskich do lecznicy, czy oni juz na niego czekają? czy odezwał sie ktos z transportem? hmm ciezko by mi było ale jak nie ma wyjscia to moze moglabym pomoc... czy ktos sie wybiera z Axelem do mikolowa czy samemu 3ba jechac i organizowac? znam sie dobrze z lekarzami z mikołowa wiec jak cos dawajcie do mnie znac najlepiej telefonicznie 600414656

Posted

Stan jest b. cięzki , bez zmian. Krwawi, wychodzą robale. Wiem , ze klinika w Mikolawie czeka.Ale jest jeden problem. Z tego co mówia weci Aksel jest dobrze leczony. Nowa klinika mówi, że koszty bedą duże, mogą dojść do 2000 zl.Już wydalismy ok. 1000zl. Jeżeli leczenie jest dobre , po co zmieniac klinike. Aga i Theta ma wszystkie wyniki i podane leki ktorymi Aksio jest leczony. Aga ma to podać p. wetce z Mikolowa.Jezeli zakwestionuje leczenie bedziemy do niej przewozic psa.

Posted

Czyli na tę bidę padło, co tylko mogło. Istotnie, jeśli tamci weci nie będą mieć uwag, co do sposobu leczenia, to mija się z celem mnożyć koszty,
poza tym transportować tak osłabionego psa.

Posted

majqa napisał(a):
Czyli na tę bidę padło, co tylko mogło. Istotnie, jeśli tamci weci nie będą mieć uwag, co do sposobu leczenia, to mija się z celem mnożyć koszty,
poza tym transportować tak osłabionego psa.

Tak Majga ! masz racje. Aga i Theta wyslala wyniki i przebieg leczenia do Mikołowa ale obecnie trwa zabieg , po godz. 20 mają zapoznać się ze sprawą Aksia.
Dzwonila wetka z Katowic. Aksio ma zle wyniki trzustki. Oni sugerują silne zatrucie. Inni sugerują parwo , kogo słuchać ?, kogo wybrać ? , kazdy radzi , kazdy chce najlepiej !