Lionees Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Spadł pierwszy śnieg...Satka nie lubiła śniegu,nie chciała za bardzo wychodzić na dwór:-( Quote
Kamila_s Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Renatko...ja tak sobie mysle,ze w niebie nie ma sniegu jak ktos go nie lubi.... Satka pewnie lezy kolo cieplego kominka ,przy przepieknej choince....tak sobie wlasnie ja wyobrazam teraz.... Quote
katik Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Kamila_s napisał(a):Renatko...ja tak sobie mysle,ze w niebie nie ma sniegu jak ktos go nie lubi.... Satka pewnie lezy kolo cieplego kominka ,przy przepieknej choince....tak sobie wlasnie ja wyobrazam teraz.... dokładnie, w niebie są tylko dobre rzeczy... :) dla Sati ['] Quote
Kamila_s Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Satko kochana....sle wielkie serducho dla Ciebie ..do nieba na Nowy Rok.............................. Quote
nescca Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Tu na ziemi śniegi...mrozy.... a Ty maleńka leżysz sobie przy Boskim kominku i choince.... Odpoczywaj Satuniu.(*)(*)(*) Quote
Lionees Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Satinko,opiekuj sie teraz biednym Antosiem...dołączył wczoraj do Ciebie...:-(:-(:-( Dla Was kochane psinki...:-( http://www.youtube.com/watch?v=JmTGTfm2UrM&feature=email Quote
Kamila_s Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 na pewno sie Sati nim zaopiekuje!!! niedawno odszeld tez Aronek...mam nadzieje,ze sa razem.................:-( Quote
Lionees Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Satinko,opiekujesz sie Antosiem,zaopiekuj sie tez maleńkim Moruskiem,który kilka dni temu umarł mi na rękach:-(Był stareńki,miał 19 latek,prawie rok był u mnie...śpi sobie teraz wiecznym snem obok Ciebie i Antoniuszka...:-( Dla Was moje psinki... Quote
gonia66 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Pamiętam Satuniu....To Ciebie znalazłam na Allegro...to TY mnie tu przywiodłaś a za Tobą kilka innych psiaków...częśc z Nich jest już z Tobą za TM... Wierzę, że jestes szczesliwa i ze kiedys się spotkamy maleńka Dziewczynko...:(:( Quote
nescca Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 (*)(*)(*) Pamiętam Satinko..... Wierzę ,że jesteś szczęsliwa i ,że już nic Cię nie boli..... Quote
Recommended Posts