Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamila_s']dzieki Renatce miala szanse by przezyc cos wspanialego i odeszla niesamotna....chociaz to jest pocieszajace............
Miała kurki i kózki za koleżanki i kota co z nią spał i jaskółeczki ją wiosną budziły i nad główką latały...a ilu miała narzeczonych psich:razz:,wszystkie psiaki kochała co były u mnie.W ogóle Sati była dziwnym psem-takim innym niż inne,takim,że aż brak mi słów żeby to określić:roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
.... Sati była dziwnym psem-takim innym niż inne,takim,że aż brak mi słów żeby to określić:roll:

Gosia zawsze mówiła, że Sati jest jak nie z tego świata........

Posted

anett napisał(a):
Gosia zawsze mówiła, że Sati jest jak nie z tego świata........

Dokładnie...Ona już za życie była Aniołem w psiej skórze..

Śpij Aniołku...:-(

• 2 weeks later...
Posted

anett napisał(a):

[FONT=Comic Sans MS]Biegaj Satinko wolna i szczęśliwa...[/FONT]

Jezu.......ja dopiero sie dowiedziałam..przekopalam poł dogomanii...napisalam do moda..ale udalo mi sie znaleźć wątek..nie wiem jak to sie stało, ze nei mam w subskrypcji..zagladalam tu...nie pisalam ale bylam...to Sati mnie przyprowadzila na dogomanie po tym jak znalalalam Ja na Allegro i kupilam cegiełki...to bylo rok temu..a teraz...zobaczylam Sati na wątku psow za TM i o mało nie umarłam..siedze zryczana i zasmarkana....Malutka Nasza......nie wiedzialam...przepraszam....śpij Sloneczko...dobrze, ze chociaz ostatni rok miałaś suniu szczesliwy..tak mi przykro i smutno....mam nadzieje ze odnalazłaś już Moją Ciapulinke i Sarunie..i wszystkie nasze pożegnane pieski....bądź szczęśliwa i czekaj na nas...kiedyś sie spotkamy na pewno.....Satuniu....

• .....

• Posted

Jutro miną 3 tygodnie:-(...niby tyle jest psiaków u mnie,a jednak jakoś pusto...nie mam już za kim latać z aparatem,bo Satka zawsze spindalała jak mnie zobaczyła,że chcę fotki strzelić...

Posted

Satunia byla naj wyjatkowym psiulkiem...
    byla nasza partyzantka....
    te swoje oczydla zagladaly w dusze i ktos kto raz ja zobaczyl musial juz po prostu zostac.........
    kochana nasza...................

Posted

[quote name='wiq']ciekawe, co powiedzą weci..

ja jestem niestety za jej uśpieniem...[/QUOTE]

:crazyeye: :roll: - ciekawe, czy za eutanazją także ?? :-o NADZIEJA umiera ostatnia :cool3:
    4U:Dog_run::candle: :-(

Posted

[quote name='malicja']Satka byla jednym z 1 psow, na ktorych watek trafilam po zalozeniu konta na dogo. nigdy nie zapomne jej wzroku na zdjeciach z 1 strony:candle: :-([/QUOTE]
    To dokladnie tak samo jak ja.....:-(:-(:-(

Posted

sciagnela wiele serc i dobrych dusz....bedzie zyla w naszych wspomnieniach i dzieki niej wlasnie zaczely dzialac na dogo nowe ciotki...
    BYLA JEDYNA W SWOIM RODZAJU..................................[******]

Posted

Gdybyś żyła dzisiaj minąłby rok Twojego pobytu u nas...nie doczekałaś dzielna,kochana kobietko:-(
    Uratowałaś wiele istnień psich,bo tak jak Kamilka napisała,dzięki Tobie weszło tu wiele nowych osób na maxa zaangażowanych w pomoc psom...
    Dziękuję

Posted

na moim profilku na n-k Sati jest na zdjeciu glownym i zawsze tam bedzie....
    kochana nasza..........................................pewnie smiga gdzies tam teraz po trawach i czaruje tymi swoimi oczyma inne aniolki........

Posted

Satuniu, opiekuj się tam moja Klareczką. Odeszła miesiąc po Tobie :placz: Nie spodziewałam się tego, niby było wszystko dobrze aż tu nagle przestałaś jeść, zaczęłaś się przewracać... Diagnoza okrutna: Nerki nie pracują :-( Kroplówki, lekarstwa, wszystko na nic, nic nie pomagało, było coraz gorzej. Wymioty, biegunka, nie potrafiłam jej pomóc w inny sposób, tak bardzo cierpiała :placz: Podjęłam tą strasznie trudną decyzję. Odeszła tak jak Ty Sateńko. Tak bardzo kochana i idealna :placz: opiekuj się nią i powiedz jej że bardzo mi jej brakuje i że zawsze będę ją kochać. To jest takie trudne :placz:

• 5 weeks later...
    Posted

Już ponad 2 miesiące nie ma Satki...:-(
    Mam Jej ostatnie zdjęcia jak byłyśmy na kroplówkach:-(
    W samochodzie...spójrzcie na Jej oczy.Mimo,że była słabiutka,to oczka pozostały do końca błyszczące i bystre.I niezwykle mądre...

Przed gabinetem wetki...

Ciałko było już chudziutkie,ale Satka wciąż pełna zainteresowania światem i zapachami...:-(

Spij Aniołku...