Lionees Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dzisiaj mija 6 rocznica śmierci mojego Taty :-( ,Satka odeszła dzień wcześniej :-(. Quote
Kamila_s Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Renatko tak mi jest starsznie przykro!!!:-( Quote
Lionees Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kamila_s napisał(a):Renatko tak mi jest starsznie przykro!!!:-( Dziękuję Kamilko:-( Wszystkim dziękuję za pomoc,wsparcie i otuchę dodawaną podczas choroby Satki...:-( Quote
Negri_2008 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jestem i ja. Tak mi przykro bardzo, bardzo :-(:shake: Quote
dragonlady Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Aż nie wiem co napisać... Sateńko kochana teraz już Cie nic nie boli i pewnie biegasz po zielonych łąkach. Chociaż "znałam" Cie krótko to zawsze bede o Tobie pamiętać . Quote
marysia55 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [SIZE="2"]Tak niewiele trzeba aby uszczęśliwić psa, wystarczy ciepły głos, delikatny dotyk, miłość w oczach, Renatko:loveu: Sati to wszystko od Ciebie otrzymała , dla niej byłaś Bogiem !!!!! Quote
zachary Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Tak, masz rację, niwiele trzeba, aby uszczęśliwić psa...Sati, Renatka dała Ci duuużo więcej, choć przytrafiła się dopiero na schyłek Twojego życia.Inne pieski nigdy się tej odrobiny szczęścia nie doczekają... Quote
Lionees Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='marysia55']Tak niewiele trzeba aby uszczęśliwić psa, wystarczy ciepły głos, delikatny dotyk, miłość w oczach, Renatko:loveu: Sati to wszystko od Ciebie otrzymała , dla niej byłaś Bogiem !!!!! Marysiu tak na prawdę to moja teściowa się opiekowała Satką, ja tylko pomagałam....a Bogiem byłam-przerwałam Jej życie,chociaż decyzja była słuszna,jednak trauma pozostanie:-( Quote
elmira Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Renatko trzymaj się. Tak bardzo mi przykro. Biedna, dzielna sunieczka. Quote
Lionees Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 elmira napisał(a):Renatko trzymaj się. Tak bardzo mi przykro. Biedna, dzielna sunieczka. Kilka dni temu Ją widziałaś...była w fatalnym stanie,ale dzielnie się trzymała.Niestety choroba była silniejsza...:-( Quote
elmira Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Renata5 napisał(a):Kilka dni temu Ją widziałaś...była w fatalnym stanie,ale dzielnie się trzymała.Niestety choroba była silniejsza...:-( Tak było, jednak choroba ja pokonała.:-( Quote
Isadora7 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 MAtko nie mogłam wejść na ten watek od wczoraj... odrzcałam to od siebie... Sati :-(:-(:-( Byłąs poniekąd i moja jakiś czas robiałm ci allegra... jak sie wczoraj dowiedziałąm .... zawsze jakoś mnie dołuje taka informacja o moim psiaku. Żegnaj Satuniu :-(:-(:-( Quote
Mysia_ Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Sati :-( przynajmniej w ostatnich chwilach swojego życia była kochana... Quote
Lu_Gosiak Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 zostaje jeszcze rozliczyc finanse....po zaplaceniu długu Renatce na koncie Sati pozostalo 458,88zł .....postanwilismy podzielic to na 3 psy - 2 z naszego lublinieckiego schroniska, z ktorego byla Sati Fionke http://www.dogomania.pl/forum/f28/slask-tg-fiona-mloda-piekna-idealna-dla-domatora-pilnie-szuka-ds-129203/index75.html#post13114218 Roko http://www.dogomania.pl/forum/f28/slask-roko-5-mies-szczeniak-przykuty-do-kaloryfera-juz-u-wiosny-prosi-o-deklaracje-145669/ i psa ,którego wyciagnellam z Olkusza, ktory jest u Wiosny i niestety nie ma zadnych deklaracji, bo mial byc na miejce psa, dla ktorego dom nie wypalil i tym sposobem Chojrak zostal bez zadnych pieniedzy Chojrak http://www.dogomania.pl/forum/f1160/jak-boli-w-y-r-w-n-lapa-pies-juz-u-wiosny-dziekuje-potrzebne-deklaracje-142183/index28.html mam nadzieje, ze sie zgodzicie Quote
Bjuta Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Renatko, trzymaj się dzielnie! Masz teraz psiego anioła w niebie! Quote
Lionees Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Bjuta']Renatko, trzymaj się dzielnie! Masz teraz psiego anioła w niebie! Satka jest jedną z wielu moich psich aniołków:-(,ale tylko przy Niej doświadczyłam co to jest eutanazja:-( Widzisz Satuniu,ludzie pamiętają o Tobie:loveu: Na początku Twojej historii na wątku było mnóstwo pomagających Ci osób,potem jak byłaś już bezpieczna,została tylko garstka Twoich wiernych fanów,inni poszli ratować inne bidy,bo Ty miałaś szczęście i dostałaś od dziewczyn w prezencie wspaniały domek:oops:.Teraz,gdy umarłaś okazało się,że mimo iż mało osób do Ciebie zaglądało za życia,to jednak po śmierci wszyscy Twoi dawni znajomi wracają zapalić Ci świeczuszkę:-(. Dziękuję Wam w imieniu Satki za pamięć... Quote
Monica_20 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 To takie smutne :-( cały czas płacze jak wchodzę na ten wątek, nigdy nic tu nie pisałam ale zawsze tu byłam, cieszyłam się że jest Ci dobrze. Satusiu kochana bądź szczęśliwa, niech już Cie nic nie boli, my zawsze będziemy o Tobie pamiętać i kiedyś się spotkamy. Czekaj cierpliwie [*] [*] Quote
Lionees Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Satuniu:-( już ponad tydzień minął odkąd Cię nie ma...u Ciebie [*] i u Dianusi [*] rosną chryzantemy,pięknie tam macie... Quote
Kamila_s Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 a my caly czas pamietamy o Tobie................... [*] :-(:-(:-( Quote
Lionees Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Kamila_s napisał(a):a my caly czas pamietamy o Tobie................... :-(:-(:-( Satka należy do tych psów,których nigdy,przenigdy sie nie zapomni....te Jej oczy,piękne,mądre,łagodne oczy...:-( Quote
Kamila_s Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 tak Renatko to prawda....ja pamietam jak zobaczylam pierwszy raz zdjecie Satuni to tak mi mocno zapadla w serce...kochana nasza partyzantka:-(:-( Quote
Isadora7 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kamila_s napisał(a):tak Renatko to prawda....ja pamietam jak zobaczylam pierwszy raz zdjecie Satuni to tak mi mocno zapadla w serce...kochana nasza partyzantka:-(:-( Dokładnie, jej oczy mówiły wszystko Quote
Recommended Posts