Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kamila_s napisał(a):
Renatko tak mi jest starsznie przykro!!!:-(

Dziękuję Kamilko:-(
Wszystkim dziękuję za pomoc,wsparcie i otuchę dodawaną podczas choroby Satki...:-(

Posted

[SIZE="2"]Tak niewiele trzeba aby uszczęśliwić psa,
wystarczy ciepły głos, delikatny dotyk, miłość w oczach,

Renatko:loveu: Sati to wszystko od Ciebie otrzymała , dla niej byłaś Bogiem !!!!!

Posted

Tak, masz rację, niwiele trzeba, aby uszczęśliwić psa...Sati, Renatka dała Ci duuużo więcej, choć przytrafiła się dopiero na schyłek Twojego życia.Inne pieski nigdy się tej odrobiny szczęścia nie doczekają...

Posted

[quote name='marysia55']

Tak niewiele trzeba aby uszczęśliwić psa,
wystarczy ciepły głos, delikatny dotyk, miłość w oczach,

Renatko:loveu: Sati to wszystko od Ciebie otrzymała , dla niej byłaś Bogiem !!!!!

Marysiu tak na prawdę to moja teściowa się opiekowała Satką, ja tylko pomagałam....a Bogiem byłam-przerwałam Jej życie,chociaż decyzja była słuszna,jednak trauma pozostanie:-(

Posted

elmira napisał(a):
Renatko trzymaj się. Tak bardzo mi przykro. Biedna, dzielna sunieczka.

Kilka dni temu Ją widziałaś...była w fatalnym stanie,ale dzielnie się trzymała.Niestety choroba była silniejsza...:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Kilka dni temu Ją widziałaś...była w fatalnym stanie,ale dzielnie się trzymała.Niestety choroba była silniejsza...:-(

Tak było, jednak choroba ja pokonała.:-(

Posted

MAtko nie mogłam wejść na ten watek od wczoraj... odrzcałam to od siebie... Sati :-(:-(:-( Byłąs poniekąd i moja jakiś czas robiałm ci allegra... jak sie wczoraj dowiedziałąm .... zawsze jakoś mnie dołuje taka informacja o moim psiaku.

Żegnaj Satuniu :-(:-(:-(

Posted

zostaje jeszcze rozliczyc finanse....po zaplaceniu długu Renatce na koncie Sati pozostalo 458,88zł .....postanwilismy podzielic to na 3 psy - 2 z naszego lublinieckiego schroniska, z ktorego byla Sati
Fionke
http://www.dogomania.pl/forum/f28/slask-tg-fiona-mloda-piekna-idealna-dla-domatora-pilnie-szuka-ds-129203/index75.html#post13114218
Roko
http://www.dogomania.pl/forum/f28/slask-roko-5-mies-szczeniak-przykuty-do-kaloryfera-juz-u-wiosny-prosi-o-deklaracje-145669/
i psa ,którego wyciagnellam z Olkusza, ktory jest u Wiosny i niestety nie ma zadnych deklaracji, bo mial byc na miejce psa, dla ktorego dom nie wypalil i tym sposobem Chojrak zostal bez zadnych pieniedzy
Chojrak
http://www.dogomania.pl/forum/f1160/jak-boli-w-y-r-w-n-lapa-pies-juz-u-wiosny-dziekuje-potrzebne-deklaracje-142183/index28.html

mam nadzieje, ze sie zgodzicie

Posted

[quote name='Bjuta']Renatko, trzymaj się dzielnie! Masz teraz psiego anioła w niebie!
Satka jest jedną z wielu moich psich aniołków:-(,ale tylko przy Niej doświadczyłam co to jest eutanazja:-(
Widzisz Satuniu,ludzie pamiętają o Tobie:loveu:
Na początku Twojej historii na wątku było mnóstwo pomagających Ci osób,potem jak byłaś już bezpieczna,została tylko garstka Twoich wiernych fanów,inni poszli ratować inne bidy,bo Ty miałaś szczęście i dostałaś od dziewczyn w prezencie wspaniały domek:oops:.Teraz,gdy umarłaś okazało się,że mimo iż mało osób do Ciebie zaglądało za życia,to jednak po śmierci wszyscy Twoi dawni znajomi wracają zapalić Ci świeczuszkę:-(.
Dziękuję Wam w imieniu Satki za pamięć...

Posted

To takie smutne :-( cały czas płacze jak wchodzę na ten wątek, nigdy nic tu nie pisałam ale zawsze tu byłam, cieszyłam się że jest Ci dobrze. Satusiu kochana bądź szczęśliwa, niech już Cie nic nie boli, my zawsze będziemy o Tobie pamiętać i kiedyś się spotkamy. Czekaj cierpliwie
[*]
[*]

Posted

Kamila_s napisał(a):
a my caly czas pamietamy o Tobie...................

• :-(:-(:-(

• Satka należy do tych psów,których nigdy,przenigdy sie nie zapomni....te Jej oczy,piękne,mądre,łagodne oczy...:-(

Posted

Kamila_s napisał(a):
    tak Renatko to prawda....ja pamietam jak zobaczylam pierwszy raz zdjecie Satuni to tak mi mocno zapadla w serce...kochana nasza partyzantka:-(:-(

Dokładnie, jej oczy mówiły wszystko