nescca Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zdjecia piekne.Sati wyglada jak wadera w tych trawach. A dlaczego na fotografiach droga Reniu widnieja tylko Twoje pecinki? Chcemy Ciebie wyżej:cool3: Pozdrowienia dla przemilej tesciowej ....i jej smacznych goląbków:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 dzisiaj byla u mnie Nesca i zrobila zakupy dla Sati:evil_lol::evil_lol: tzn. kupila 2 naszyjniki piekne przeslane specjalnie z Anglii od dragonlady - Monika wielkie dzieki:Rose::Rose::Rose: za 40zł, kolczyli od Kamili równie piekne 3 pary za 45zł oraz 3 ciuszki dla swojej coreczki razem dzis dla Satki uzbierało se 130zł:multi::multi::multi: dzieki nescca :Rose: - wpadaj czesciej :evil_lol::evil_lol: Quote
nescca Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Będę wpadała Gosiu...... ale nie wiem czy potem nie będziesz musiala dokarmiać mojej rodzinki:eviltong:. Wszystko dla Sati...... należy Jej się. Dzieki dziewczyny za piękne dary dla Satki. Jest w czym wybierać. Quote
dragonlady Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Ciesze sie że sie spodobały i tak szybko zostały kupione :lol: :lol: :lol: Musze popatrzeć może jeszcze się coś znajdzie co można przeznaczyć na bazarek, jak się tylko zmieści do koperty to będę wysyłać ;) hehe PS. Co tam u Sateńki?? :razz: Quote
Lionees Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='nescca']Zdjecia piekne.Sati wyglada jak wadera w tych trawach. [SIZE=2]A dlaczego na fotografiach droga Reniu widnieja tylko Twoje pecinki? Chcemy Ciebie wyżej:cool3: Pozdrowienia dla przemilej tesciowej ....i jej smacznych goląbków:loveu: To nie moje,tylko teściowej:cool3::diabloti: Ja robię za fotografa:p Trochę się ogarnę po powrocie i porobię Satce nowe fotki.Zdjęcia będą z nowym kolegą,który wczoraj do mnie przyjechał z Psiego Anioła z Warszawy.Kolega jest 3 kg ratlerkiem i ma....19(!) lat:-o Quote
Lu_Gosiak Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Reniu to czekamy na jakies świeże info o Sati i fotki....a stęskniła sie za Toba?????????? Quote
Lionees Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):coś nowego u Satki??:razz::razz: Satka jest w dobrej formie,jak nie będzie dzisiaj deszczu,to porobię dziewczynie zdjęcia z nowym kolegą.A tak swoją drogą,to myślałam,że ten 19-latek to będzie głównie spał,a on zadziorny jest:shake:.Nie lubi się z moim jednym psem,obszczywa mi chałupę:mad:,żeby zaznaczyć swoją wyższość nad pozostałymi domownikami psimi i próbuje gwałcić moje psy:crazyeye:(suka,pies bez różnicy).A z wyglądu taka sierotka jest:roll:. Quote
Kamila_s Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 sciskam Renatke i Satunke:-);) dragonlady..super,ze przeslalas rzeczy na bazarek:loveu: ja teraz bede szykowala kolejne rzeczy na wrzesniowy wypad y bylo na hotelik;) Gosiu bede pod koniec wrzesnia..poczatek pazdzierniak na bank!!!:eviltong: Quote
Lionees Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='wiq']przyszłam pomarudzić o zdjęcia... :evil_lol: No i się domarudziłaś;) Zdjęcia są z tym nowym 19-latkiem.Marny waży 4 kilo i pod koniec sesji chciał Satkę zjeść:roll:.Rzuca się też na mojego Ramba i muszę cały czas pilnować,żeby mu Rambuś do dupska nie zajrzał:cool1:. Partyzantka znaczy teren,coby mały wiedział kto tu rządzi:diabloti: Quote
Lionees Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 No i zdjęcie agresora:roll:.Zdążyłam go złapać za szyję,bo mógłby capnąć Satkę:shake:.Takie to małe i stare,a się rzuca:-o Quote
Lu_Gosiak Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 o matko:crazyeye::crazyeye: co za mały agresor:evil_lol: a Satka bidulka nieświadoma niczego mogła zostać zaatakowana....wyglada super taka oaza spokoju:loveu::loveu: Quote
wiq Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dlatego "kocham" małe pieski :diabloti: Sati nie wygląda na zadowoloną z towarzystwa tego diabelskiego grzyba :evil_lol: Quote
niteczka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 W starym piecu diabeł pali:evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 no,ale zeby tak sikac...przeciez utworzyla rzeke...:evil_lol::evil_lol: ano na obrazona na skrzata wyglada i to niezle:evil_lol::evil_lol: a moze specjalnie ta rzeke zrobila,zeby tam malca podtopic:evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 no, halo, czemu tam mało ciotek się zachwyca zdjęciami Satki? wszystkie na urlopach? ;) Quote
Kamila_s Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 jak sie nie zachwycaja?????:eviltong: a kto wczoraj pisal o zdjeciach???:eviltong: Quote
wiq Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 no nie licząc mnie to tylko 3 osoby, mało :placz: :evil_lol: Quote
Kamila_s Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 no to moze faktycznie wszyscy wybyli na wakacje:shake: albo zapomnieli o Satce:-( Quote
Lu_Gosiak Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kamila_s napisał(a):no to moze faktycznie wszyscy wybyli na wakacje:shake: albo zapomnieli o Satce:-( no przecież jest na watku stała ekipa:multi: zawsze nas było tyle:evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 stala ok...ale trzeba troche zwabic nowe zagubione duszyczki:eviltong::eviltong: moze sie gdzies blakaja i nie wiedza,ze jest tu taka wspaniala partyzantka,ktorej trzeba pomoc!!!;);) Quote
Lu_Gosiak Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Kamila_s napisał(a):stala ok...ale trzeba troche zwabic nowe zagubione duszyczki:eviltong::eviltong: moze sie gdzies blakaja i nie wiedza,ze jest tu taka wspaniala partyzantka,ktorej trzeba pomoc!!!;);) no dokladnie...:evil_lol::evil_lol: a dzis przyszło na Satke 165,38zł:multi::multi::multi: od kochanej Moniki - dragonlady :Rose::Rose::Rose: i od p.Bernadetki :Rose::Rose: 100zł - ogromne dzieki Quote
Kamila_s Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ooooooooooooooooooo Kochane cioteczki i ja dziekuje w imieniu Sati:multi::multi::multi::B-fly::Cool!::Cool!::smilecol::laugh2_2::laola::cunao::cunao::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts