Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjecia piekne.Sati wyglada jak wadera w tych trawach. A dlaczego na fotografiach droga Reniu widnieja tylko Twoje pecinki? Chcemy Ciebie wyżej:cool3:
Pozdrowienia dla przemilej tesciowej ....i jej smacznych goląbków:loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj byla u mnie Nesca i zrobila zakupy dla Sati:evil_lol::evil_lol: tzn. kupila 2 naszyjniki piekne przeslane specjalnie z Anglii od dragonlady - Monika wielkie dzieki:Rose::Rose::Rose: za 40zł, kolczyli od Kamili równie piekne 3 pary za 45zł oraz 3 ciuszki dla swojej coreczki razem dzis dla Satki uzbierało se 130zł:multi::multi::multi:

dzieki nescca :Rose: - wpadaj czesciej :evil_lol::evil_lol:

Posted

Będę wpadała Gosiu...... ale nie wiem czy potem nie będziesz musiala dokarmiać mojej rodzinki:eviltong:. Wszystko dla Sati...... należy Jej się. Dzieki dziewczyny za piękne dary dla Satki. Jest w czym wybierać.

• 2 weeks later...
Posted

Ciesze sie że sie spodobały i tak szybko zostały kupione :lol: :lol: :lol: Musze popatrzeć może jeszcze się coś znajdzie co można przeznaczyć na bazarek, jak się tylko zmieści do koperty to będę wysyłać ;) hehe

PS. Co tam u Sateńki?? :razz:

Posted

[quote name='nescca']Zdjecia piekne.Sati wyglada jak wadera w tych trawach. [SIZE=2]A dlaczego na fotografiach droga Reniu widnieja tylko Twoje pecinki? Chcemy Ciebie wyżej:cool3:
Pozdrowienia dla przemilej tesciowej ....i jej smacznych goląbków:loveu:
To nie moje,tylko teściowej:cool3::diabloti: Ja robię za fotografa:p
Trochę się ogarnę po powrocie i porobię Satce nowe fotki.Zdjęcia będą z nowym kolegą,który wczoraj do mnie przyjechał z Psiego Anioła z Warszawy.Kolega jest 3 kg ratlerkiem i ma....19(!) lat:-o

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
coś nowego u Satki??:razz::razz:

Satka jest w dobrej formie,jak nie będzie dzisiaj deszczu,to porobię dziewczynie zdjęcia z nowym kolegą.A tak swoją drogą,to myślałam,że ten 19-latek to będzie głównie spał,a on zadziorny jest:shake:.Nie lubi się z moim jednym psem,obszczywa mi chałupę:mad:,żeby zaznaczyć swoją wyższość nad pozostałymi domownikami psimi i próbuje gwałcić moje psy:crazyeye:(suka,pies bez różnicy).A z wyglądu taka sierotka jest:roll:.

Posted

sciskam Renatke i Satunke:-);)
dragonlady..super,ze przeslalas rzeczy na bazarek:loveu:

ja teraz bede szykowala kolejne rzeczy na wrzesniowy wypad y bylo na hotelik;)

Gosiu bede pod koniec wrzesnia..poczatek pazdzierniak na bank!!!:eviltong:

Posted

[quote name='wiq']przyszłam pomarudzić o zdjęcia... :evil_lol:
No i się domarudziłaś;)
Zdjęcia są z tym nowym 19-latkiem.Marny waży 4 kilo i pod koniec sesji chciał Satkę zjeść:roll:.Rzuca się też na mojego Ramba i muszę cały czas pilnować,żeby mu Rambuś do dupska nie zajrzał:cool1:.

Partyzantka znaczy teren,coby mały wiedział kto tu rządzi:diabloti:

Posted

no,ale zeby tak sikac...przeciez utworzyla rzeke...:evil_lol::evil_lol:

ano na obrazona na skrzata wyglada i to niezle:evil_lol::evil_lol:
a moze specjalnie ta rzeke zrobila,zeby tam malca podtopic:evil_lol::evil_lol:

Posted

Kamila_s napisał(a):
no to moze faktycznie wszyscy wybyli na wakacje:shake:
albo zapomnieli o Satce:-(

no przecież jest na watku stała ekipa:multi: zawsze nas było tyle:evil_lol::evil_lol:

Posted

stala ok...ale trzeba troche zwabic nowe zagubione duszyczki:eviltong::eviltong:
moze sie gdzies blakaja i nie wiedza,ze jest tu taka wspaniala partyzantka,ktorej trzeba pomoc!!!;);)

Posted

Kamila_s napisał(a):
stala ok...ale trzeba troche zwabic nowe zagubione duszyczki:eviltong::eviltong:
moze sie gdzies blakaja i nie wiedza,ze jest tu taka wspaniala partyzantka,ktorej trzeba pomoc!!!;);)

no dokladnie...:evil_lol::evil_lol:
a dzis przyszło na Satke 165,38zł:multi::multi::multi: od kochanej Moniki - dragonlady :Rose::Rose::Rose: i od p.Bernadetki :Rose::Rose: 100zł - ogromne dzieki