Lionees Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 majka50 napisał(a):Jesteśmy,jesteśmy tylko siedzimy cicho w krzakach i patrzymy czy Satka zauważy ,że jej koło nosa chodzi rosołek i kurze udko:diabloti: :diabloti::diabloti: Nie mogłam się zalogować przez kilka dni:angryy:,a teraz jest tak na razy:mad: Satka ma się dobrze,tylko mnie już ręce bolą od czesania,bo Satka linieje.No ale już prawie ten puch spod spodu się wyczesał:mdleje:.Zdjęcia porobię w sobotę,poczekacie kobitki?;) Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Reniu a mamy inne wyjscie????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak bedzie taka sesyjka piekna jak ostatnio to jasne ze poczekamy:multi::multi::multi: Quote
wiq Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 może dziś będą zdjęcia?;P Sati ma szczęście, że planowaną ma sesję zdjęciową, a nie sesję na uczelni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='wiq']może dziś będą zdjęcia?;P Sati ma szczęście, że planowaną ma sesję zdjęciową, a nie sesję na uczelni:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sesja była zaplanowana,bo u nas prawie cały czas pada,a jak nie pada,to jest na dworze zgniło i pochmurno:shake:.Wypatrzyłam w prognozie pogody,że sobota ma być ładna,no i na całe szczęście się sprawdziło i sesja mam nadzieję Wam się spodoba ;) Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 To zdjęcia z domku letniskowego...zgadnijcie co Satka ma?:cool3: Satka gryzie kostki:multi:,czyli że ząbki mimo,że fatalne,to nie bolą naszą dziewczynkę:loveu: I specjalna sesja dla Lu Gosiak:cool3: z pozdrowieniami dla wszystkich fanek Satki:loveu: Quote
wiq Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Satka tonie w zielonościach :mdrmed: Pokazałam zdjęcia kumplowi: "Satucha? Ale ładna!" ;P Quote
Lu_Gosiak Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bomba:loveu::loveu: no super po prostu miód....fajnie, że ma takie towarzystwo, tyle kolegów...i Antosik nawet z Nia na spacerki chodzi:multi: Renia nauczyłaś Ja siadac???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz racje to sa moje ulubione - widac ze jest wtedy wyluzowana i taka ...beztroska:bigcool::bigcool: ale jak ona tymi okrpnymi zebami moze jeszcze gryść kości to niewiem.. Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bomba:loveu::loveu: no super po prostu miód....fajnie, że ma takie towarzystwo, tyle kolegów...i Antosik nawet z Nia na spacerki chodzi:multi: To nie Antosik,tylko Piłkarz;).Miał chłopak dzisiaj iść do domu,wyczesałam go piknie,wypachniłam,a ludzie zrobili se jaja i nie przyjechali i nawet nie zadzwonili:mad:I dobrze.Lepiej że sie teraz rozmyślili,niżby mieli go za miesiąc oddać:shake: Renia nauczyłaś Ja siadac???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: masz racje to sa moje ulubione - widac ze jest wtedy wyluzowana i taka ...beztroska:bigcool::bigcool: No prawie;).Klepię po dupce i mówię usiądź Satka,no usiądź...no i siada-mądra jest no nie?:cool3: ale jak ona tymi okrpnymi zebami moze jeszcze gryść kości to niewiem.. No ja też nie wiem,bo to co zobaczyłam w pyszczku to raczej nie nadawało sie do gryzienia kości:roll:. No ale Satka nas ciągle zaskakuje:razz::loveu: Quote
gonia66 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Renatko...to Sati jest u Ciebie???????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:JAki ten świat malutki:loveu::loveu:SAti, to pies, ktory mnie na dogo przyprowadził przez Allegro właśnie allbo przez NK(Ale wtedy nawet nie byłam zalogowana)...zaraz potem spotkałam tu Jacusia- Milusia...i tak sie zaczęło...ale jakoś o Sati zapomniałam...no i mialam nosa...bo o Sati jak widać nie musze się martwic absolutnie:loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Renata5 napisał(a): No prawie;).Klepię po dupce i mówię usiądź Satka,no usiądź...no i siada-mądra jest no nie?:cool3: hmmm madra ....ale zalezy czym ja po tej dupce klepiesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
majka50 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No i czyż Satka nie jest piękna:loveu:Cud ,miód i orzeszek:p Quote
wiq Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):hmmm madra ....ale zalezy czym ja po tej dupce klepiesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: szpadlem:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 przyszłam sie przywitac z Stka kurde szkoda, że ona tak daleko:roll::roll: dzis wpłyneło 50zł na Sati od p. Joli dziekujemy bardzo:multi::multi::multi: Quote
Lionees Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 wiq napisał(a):szpadlem:evil_lol: Ło matko,chyba by mi ręka uschła jakbym ją podniosła na Satkę:shake:;) Popykam dzisiaj Satce fotki,bo pewnie chciałybyście ją już zobaczyć:razz:.Trawa u nas po pas,także Satka totalnie utonie w zieloności:evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Renata5'] Popykam dzisiaj Satce fotki,bo pewnie chciałybyście ją już zobaczyć:razz:. Nooooooooo:evil_lol::evil_lol: i to jak Quote
Lionees Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Nooooooooo:evil_lol::evil_lol: i to jak To nie gadaj ino przyjeżdżaj,bo ja do Was nie przyjadę:shake:Sorki Gosiaczku,ale oprócz Antosia,który chodzi teraz w pampersach,doszła mi tymczasowiczka,która chodzi w podpaskach,bo po operacji nie trzyma moczu.Nie mogę domowników zostawić z tymi zasikańcami:shake:. Quote
Lu_Gosiak Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Renata5 napisał(a):To nie gadaj ino przyjeżdżaj,bo ja do Was nie przyjadę:shake:Sorki Gosiaczku,ale oprócz Antosia,który chodzi teraz w pampersach,doszła mi tymczasowiczka,która chodzi w podpaskach,bo po operacji nie trzyma moczu.Nie mogę domowników zostawić z tymi zasikańcami:shake:. szkoda, ale jak to se mówi co sie odwlecze.....jeszcze mam nadzieje bedzie okazja nie raz sie spotkac;).....w takim razie pozostaje mi poczekac na fotki Sati:razz::razz: Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']szkoda, ale jak to se mówi co sie odwlecze.....jeszcze mam nadzieje bedzie okazja nie raz sie spotkac;).....w takim razie pozostaje mi poczekac na fotki Sati:razz::razz: No i się doczekałaś:cool3: Wczoraj przyjechał do mnie na chwilkę nasz Sochaczewski Kamyczek,który juz dzisiaj jedzie do hoteliku do Morii...kurcze,gdyby nie to,że jestem zapsiona po uszy,to by u mnie został,a tak niestety niedługo rusza w dalszą drogę:sad:.Kochane jest to psisko i takie pocieszne,mam nadzieję,że u Morii będzie mu dobrze:loveu: Satka z Kamysiem;) Chyba Kamyczek przypadł Satuni do gustu,bo ogonek jej chodził we wszystkie strony:cool3: Zapoznanie musiało być baaardzo dokładne,co Satce wcale a wcale nie przeszkadzało:mdrmed: Quote
Lionees Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Satka stwierdziła,że dosyć tych czułości i trza się przejść,a raczej przebiec;)...pewnie myślała,że kawaler poleci za nią,ale nic z tego-Kamyś był na smyczy:p Jak Satka stwierdziła,że Kamyczek za nią nie biegnie,to się wróciła...co będzie sama latać:evil_lol: Zawsze to wśród kolegów weselej;) Quote
Lionees Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Nikogo nie było na wątku...jeszcze nie wytrzeźwiały?:cool3::diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Renata5 napisał(a):Nikogo nie było na wątku...jeszcze nie wytrzeźwiały?:cool3::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wróżka czy jak;)???/:evil_lol: dzieki Reniu zdjecia pierwsza klasa, widze, że Satka sie obróżki nawet dorobiła :cool3::cool3: czyli po guzie juz nie ma nawet śladu??? Quote
Lionees Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: wróżka czy jak;)???/:evil_lol: dzieki Reniu zdjecia pierwsza klasa, widze, że Satka sie obróżki nawet dorobiła :cool3::cool3: czyli po guzie juz nie ma nawet śladu??? Żadna wróżka,po prostu znam życie:cool3: Satka ma obrózkę,bo po guzie nie ma śladu:multi: Kamyś jedzie dopiero we wtorek do hoteliku,bo transport sie popieprzył Tu jest wątek Kamyka,jakbyś chciała SE zerknąć;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/kamien-jedzie-do-hotelu-nadal-potrzebuje-deklaracji-stalych-140922/index19.html Quote
Kamila_s Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hej Rentko i Satunko:loveu: Gosiu zbieraj sily na bazarki:evil_lol::eviltong: Quote
Lu_Gosiak Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 zbieram, zbieram dzieki za super rzeczy:loveu::loveu: narazie rozprowadzam po rodzinie:evil_lol::evil_lol::diabloti: Renia wyjechala i pustki u Satki Quote
Recommended Posts