Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kamila_s napisał(a):
Gosiu..wiesz dlaczego:evil_lol::eviltong:ale moge Ci wyslac rzeczy..bo stad raczej byloby mi ciezko...wyslac kazda sztuke..zaliczylabym bankruta;);)

oki niech tak bedzie podam Ci moj adres;);)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma jeszcze w sklepie podbitki na sufit,więc domek nie ukończony.Poza tym dzisiejszy dzień i tak nie nadawałby się na wyprowadzenie psiaków na dwór,bo zimno było przeokropnie i lało deszczysko.Mam jedną fotkę z rana,jak jeszcze nie padało i było względnie ciepło.Wypatrzyłam Satkę przez okno jak wracała se ze spacerku,wzięłam telefon i biegiem do niej coby fotek narobić.No i narobiłam...1-słownie jedną:roll:,bo dziewczyna spindoliła do siebie:p.A jak mnie zobaczyła lecącą z aparatem wycelowanym w nią,to takiego spida dostała,że się kurzyło.Ewidentnie nie lubi zdjęć:cool1:.Bo mnie samą to lubi:cool3:

tak łaziła po krzokach,że szelki zgubiła(ale znaleźlim):diabloti:

Posted

widac,ze Satka po protsu modelka nie jest..ma gdzies slawe i flashe:evil_lol::evil_lol:

w tym zielonym kubraczku jest jak kameleon,ktora zlewa sie z reszta..cwaniara jedna:evil_lol::evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
A jak mnie zobaczyła lecącą z aparatem wycelowanym w nią,to takiego spida dostała,że się kurzyło.Ewidentnie nie lubi zdjęć:cool1:.Bo mnie samą to lubi:cool3:

Noo przynajmniej powinna Cie lubić za to co dla niej robisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kurcze nie ida te cegiełki, ani jedna jeszcze nie zeszła:-(:-(

Reniu jak tam domek?? beda nowe fotki Satki?? czy masz mozliwość zrobic aparatem, zeby jakosc była lepsza, wtedy by sie dodało na allegro???

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Kurcze nie ida te cegiełki, ani jedna jeszcze nie zeszła:-(:-(

Reniu jak tam domek?? beda nowe fotki Satki?? czy masz mozliwość zrobic aparatem, zeby jakosc była lepsza, wtedy by sie dodało na allegro???

Dopiero dzisiaj po południu przywieźli podsufitkę.Jutro rano Krzysiek ją założy i domek generalnie bedzie gotowy.Cholercia nie mam aparatu,mam tylko telefon.Ale na dniach Luka ma mi dostarczyć psiaka z naszego schronu,to poproszę,żeby wzięła aparat i zrobiła Satce sesję zdjęciową

Posted

Gosia podaj mi konto na pw to przeleję parę groszy dla Sati. Nie będzie to dużo bo jak wiesz mam teraz,, swojego osobistego psa,, ale zawsze coś.Czy to do Reni ma być przelew???????? Nie opuszczam przyjaciół w potrzebie.Zwłaszcza takich na których i ja mogę liczyć i którzy mnie pomogli.

Posted

Majka wielkie dzieki:loveu::loveu: na konto moje całość potem przelewamy Reni, pw wysłałam;)

dzisiaj lub jutro beda nowe zdjecia Sati razem z innymi pieskami:multi: beda wszystkie razem w dzien, wiec Satka bedzie miała kupe kolezanek i kolegów, ale szczegóły to Renia pewnie opisze

Posted

Ciotki, kto pilnuje tych cegiełek? Bo trzy osoby, którym wysłałam linka kupiły cegiełki, ale skarżą się, że nikt nie odpowiada na pytanie o numer konta- nie każdy wchodzi na link do dogo, więc może go gdzieś umieścić w treści aukcji, albo chociaż zadbać o to, żeby tym co kupili i chcą wpłacić odpowiadać.. Przecież tu chodzi o kasę dla Satki..

Posted

butterflyek napisał(a):
Ciotki, kto pilnuje tych cegiełek? Bo trzy osoby, którym wysłałam linka kupiły cegiełki, ale skarżą się, że nikt nie odpowiada na pytanie o numer konta- nie każdy wchodzi na link do dogo, więc może go gdzieś umieścić w treści aukcji, albo chociaż zadbać o to, żeby tym co kupili i chcą wpłacić odpowiadać.. Przecież tu chodzi o kasę dla Satki..

kurcze, niewiem, chyba wystawiający aukcje czyli Kamila - mysle, że warto w aukcji podać numer konta od razu widać gdzie wpłacać

dzieki motylku za rozsyłanie:Rose:

Renatko czekam na te zdjecia, maila posłałam Ci na pw, ale podaje tez tu gotych@o2.pl

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

Renatko czekam na te zdjecia, maila posłałam Ci na pw, ale podaje tez tu gotych@o2.pl

Na razie są zdjęcia z komórki,ale jak Luka do mnie przyjdzie to będą z normalnego aparatu;)
TAADAAAM.......Satka GOŁA:evil_lol:

Satka i Antoniuszek;)

Posted

[LEFT]o matko:evil_lol: Satka wyglada boskoooo na tym ostatnim zdjeciu szok:crazyeye: jaka ona ładna, jakie ma długie rzęsy:evil_lol:
Renia:mad::mad::mad: co Ty mówisz, ze chudzina na oko widać, że wyglada 1000 razy lepiej, ona nigdy nie bedzie gruba, ale żeber juz tak nie widać!!! super :loveu::loveu: o wiele lepiej bez tego kubraka, a jakie ma ładne futerko;)

Majka :loveu::loveu: wielkie dzieki dzis przyszlo 30zł dla Sati:multi:

teraz tylko trzeba Kamilke scignac zeby na allegro dodala zdjecia i konto:razz:

[/LEFT]

Posted

No wiesz...ja chciałabym ,żeby ona była tłuściejsza;).Żeber to jej juz faktycznie nie widać,no ale chudzinka to ona jest:roll:
Ale fajna jest sunia ,no nie?:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ale żeś Gosiu tytuł wątku wymyśliła..:crazyeye:
Normalnie aż mi sie post zdublował z tego wszystkiego:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no bo tu już nikt do Satki nie zaglada, to trzeba coś wymyslić, żeby ktoś nas wspomógł:oops: i chociaż poodwiedzał