Lu_Gosiak Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Kamila_s napisał(a):Gosiu..wiesz dlaczego:evil_lol::eviltong:ale moge Ci wyslac rzeczy..bo stad raczej byloby mi ciezko...wyslac kazda sztuke..zaliczylabym bankruta;);) oki niech tak bedzie podam Ci moj adres;);) Quote
Kamila_s Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 dobrze Gosiu...wyslij mi na priv Twoj adres;););) Quote
Lionees Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nie ma jeszcze w sklepie podbitki na sufit,więc domek nie ukończony.Poza tym dzisiejszy dzień i tak nie nadawałby się na wyprowadzenie psiaków na dwór,bo zimno było przeokropnie i lało deszczysko.Mam jedną fotkę z rana,jak jeszcze nie padało i było względnie ciepło.Wypatrzyłam Satkę przez okno jak wracała se ze spacerku,wzięłam telefon i biegiem do niej coby fotek narobić.No i narobiłam...1-słownie jedną:roll:,bo dziewczyna spindoliła do siebie:p.A jak mnie zobaczyła lecącą z aparatem wycelowanym w nią,to takiego spida dostała,że się kurzyło.Ewidentnie nie lubi zdjęć:cool1:.Bo mnie samą to lubi:cool3: tak łaziła po krzokach,że szelki zgubiła(ale znaleźlim):diabloti: Quote
Kamila_s Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 widac,ze Satka po protsu modelka nie jest..ma gdzies slawe i flashe:evil_lol::evil_lol: w tym zielonym kubraczku jest jak kameleon,ktora zlewa sie z reszta..cwaniara jedna:evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Renata5 napisał(a):A jak mnie zobaczyła lecącą z aparatem wycelowanym w nią,to takiego spida dostała,że się kurzyło.Ewidentnie nie lubi zdjęć:cool1:.Bo mnie samą to lubi:cool3: Noo przynajmniej powinna Cie lubić za to co dla niej robisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila_s Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 zrobilam wlasnie cegielki dla Sati;) zrobilam wyroznione cegielki zeby widocznosc byla wieksza... zrobilam jak umialam bo talentu nie mam:eviltong: pomozcie rozsylac zeby cos tam sie sprzedalo....ja tez juz lece rozsylac link do cegowek;) Niekochana,nikomu niepotrzebna?Pies Sati POMOZ JEJ (630001405) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lu_Gosiak Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 dzieki Kamilko:loveu::loveu: tylko moj numer nieaktualny - teraz mam 793-147-805;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Kurcze nie ida te cegiełki, ani jedna jeszcze nie zeszła:-(:-( Reniu jak tam domek?? beda nowe fotki Satki?? czy masz mozliwość zrobic aparatem, zeby jakosc była lepsza, wtedy by sie dodało na allegro??? Quote
butterflyek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Porozsyłałam linka do aukcji, dwie osoby obiecały, że coś kupią.. Quote
Kamila_s Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 no i 3 na dobry poczatek poszly:multi::multi: przed nami weekend wiec rowniez porozsylam gdzie sie da..jak ktos moze niech pomoze!!;);) Quote
Lionees Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Kurcze nie ida te cegiełki, ani jedna jeszcze nie zeszła:-(:-( Reniu jak tam domek?? beda nowe fotki Satki?? czy masz mozliwość zrobic aparatem, zeby jakosc była lepsza, wtedy by sie dodało na allegro??? Dopiero dzisiaj po południu przywieźli podsufitkę.Jutro rano Krzysiek ją założy i domek generalnie bedzie gotowy.Cholercia nie mam aparatu,mam tylko telefon.Ale na dniach Luka ma mi dostarczyć psiaka z naszego schronu,to poproszę,żeby wzięła aparat i zrobiła Satce sesję zdjęciową Quote
majka50 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Gosia podaj mi konto na pw to przeleję parę groszy dla Sati. Nie będzie to dużo bo jak wiesz mam teraz,, swojego osobistego psa,, ale zawsze coś.Czy to do Reni ma być przelew???????? Nie opuszczam przyjaciół w potrzebie.Zwłaszcza takich na których i ja mogę liczyć i którzy mnie pomogli. Quote
Lu_Gosiak Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Majka wielkie dzieki:loveu::loveu: na konto moje całość potem przelewamy Reni, pw wysłałam;) dzisiaj lub jutro beda nowe zdjecia Sati razem z innymi pieskami:multi: beda wszystkie razem w dzien, wiec Satka bedzie miała kupe kolezanek i kolegów, ale szczegóły to Renia pewnie opisze Quote
butterflyek Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ciotki, kto pilnuje tych cegiełek? Bo trzy osoby, którym wysłałam linka kupiły cegiełki, ale skarżą się, że nikt nie odpowiada na pytanie o numer konta- nie każdy wchodzi na link do dogo, więc może go gdzieś umieścić w treści aukcji, albo chociaż zadbać o to, żeby tym co kupili i chcą wpłacić odpowiadać.. Przecież tu chodzi o kasę dla Satki.. Quote
Lu_Gosiak Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 butterflyek napisał(a):Ciotki, kto pilnuje tych cegiełek? Bo trzy osoby, którym wysłałam linka kupiły cegiełki, ale skarżą się, że nikt nie odpowiada na pytanie o numer konta- nie każdy wchodzi na link do dogo, więc może go gdzieś umieścić w treści aukcji, albo chociaż zadbać o to, żeby tym co kupili i chcą wpłacić odpowiadać.. Przecież tu chodzi o kasę dla Satki.. kurcze, niewiem, chyba wystawiający aukcje czyli Kamila - mysle, że warto w aukcji podać numer konta od razu widać gdzie wpłacać dzieki motylku za rozsyłanie:Rose: Renatko czekam na te zdjecia, maila posłałam Ci na pw, ale podaje tez tu gotych@o2.pl Quote
majka50 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Zrobiłam wczoraj przelew dla Satki:loveu:Buziaki dla Cioteczek:evil_lol: Quote
Lionees Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Lu_Gosiak napisał(a): Renatko czekam na te zdjecia, maila posłałam Ci na pw, ale podaje tez tu gotych@o2.pl Na razie są zdjęcia z komórki,ale jak Luka do mnie przyjdzie to będą z normalnego aparatu;) TAADAAAM.......Satka GOŁA:evil_lol: Satka i Antoniuszek;) Quote
Lu_Gosiak Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [LEFT]o matko:evil_lol: Satka wyglada boskoooo na tym ostatnim zdjeciu szok:crazyeye: jaka ona ładna, jakie ma długie rzęsy:evil_lol: Renia:mad::mad::mad: co Ty mówisz, ze chudzina na oko widać, że wyglada 1000 razy lepiej, ona nigdy nie bedzie gruba, ale żeber juz tak nie widać!!! super :loveu::loveu: o wiele lepiej bez tego kubraka, a jakie ma ładne futerko;) Majka :loveu::loveu: wielkie dzieki dzis przyszlo 30zł dla Sati:multi: teraz tylko trzeba Kamilke scignac zeby na allegro dodala zdjecia i konto:razz: [/LEFT] Quote
Lionees Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 No wiesz...ja chciałabym ,żeby ona była tłuściejsza;).Żeber to jej juz faktycznie nie widać,no ale chudzinka to ona jest:roll: Ale fajna jest sunia ,no nie?:loveu: Quote
Lionees Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ale żeś Gosiu tytuł wątku wymyśliła..:crazyeye: Quote
Lionees Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ale żeś Gosiu tytuł wątku wymyśliła..:crazyeye: Normalnie aż mi sie post zdublował z tego wszystkiego:roll: Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Renata5 napisał(a):Ale żeś Gosiu tytuł wątku wymyśliła..:crazyeye: Normalnie aż mi sie post zdublował z tego wszystkiego:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no bo tu już nikt do Satki nie zaglada, to trzeba coś wymyslić, żeby ktoś nas wspomógł:oops: i chociaż poodwiedzał Quote
Recommended Posts