Kamila_s Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 czas zasuwa tak szybko:shake:;) trzeba by jakas lampke szampana chlupnac na ta polrocznice za zdrowie Renatki i Satki:loveu::loveu: Quote
zachary Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Renatko, właśnie odnalazłam wątek Satki na której hotelik kiedyś się dokładałam.Ona jest u Ciebie!, nic nie pokręciłam, a chciałam,żebyś ode mnie jakiś smakołyk jej kupiła, skoro Atosek przybył w połowie miesiąca/ a ja zadeklarowałam kwotę miesięczną i taką wpłaciłam/:razz:.Jak wspomnę wygląd Satuni, kiedy wychodziła ze schronu... i teraz, to łza się w oku kręci na ten piękny widok szczęśliwej psiny.:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 pozdrowienia dla Satki i Ciebie Reniu:loveu::loveu: wyściskaj ją ode mnie Quote
Lionees Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Wyściskam,wyściskam;).Po niedzieli zrobię Satce nowe fotki,to wrzucę;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Reniu jak tam Satka, spaceruje sobie po ogrodzie sama czy czeka na spacer?? Dalej śpi z kotkiem?? Miałam już wczesniej pytać jak dogaduje sie z tym małym pieskiem Twoim co jest na podwórku??? szkoda, że Jestes tak daleko bo z checia bym ja odwiedzila;);) p.s.Podaj mi na pw Twoje gg bo nie mam niewiem jakim cudem:eviltong: Quote
Lionees Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 U Satki wsio w pariadku;).Robimy teraz domek letniskowy dla psiaków,żeby sie nie kisiły w domu.No i Satka będzie miała towarzystwo psie,bo będzie sobie wychodziła na wybieg gdzie będą tamte psiaki.Ja mam prawie wszystkie starsze,także myślę,że z porozumieniem psiaki-Satka nie będzie problemu.No i wtedy też porobię zdjęcia całej swojej gromadce.Myślę,że na 3-4 maj domek będzie gotowy;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 to superowo Satka lubi inne psy, fajnie że bedzie miała towarzystwo:multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Sati w góre nikt tu już do Ciebie nie zaglada:shake::-( Quote
Lu_Gosiak Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Renata5 napisał(a):Ano tak to jest...pies bezpieczny to na wątku cisza:roll: W poniedziałek kończymy domek letniskowy,to popstrykam Satce i reszcie towarzystwa fotki;) Zaraz Ci Gosiu napisze na pw moje gg:) niestety smutna prawda:shake: super w takim razie czekam na foty:multi::multi: Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Sati w góre nikt tu już do Ciebie nie zaglada:shake::-( Ano tak to jest...pies bezpieczny to na wątku cisza:roll: W poniedziałek kończymy domek letniskowy,to popstrykam Satce i reszcie towarzystwa fotki;) Zaraz Ci Gosiu napisze na pw moje gg:) Quote
Kamila_s Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 jaka cisza jaka cisza????:eviltong::eviltong:;);) stale babulki-ciotki pamietaja zawsze o kochanej partyzantce i Renatce;);) Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 i całe szczescie, że ktoś pamieta.....bo my tu z Renia same zostały mam nadzieje,że dzis juz będą zdjecia Satki z innymi pieskami w domku letniskowym:evil_lol::evil_lol: Quote
majka50 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No śliczna psinka. Przyznaję sie bez bicia nie czytałam całego wątku. Nie wyrabiam czasowo. Ile brakuje Satuni na hotelik???????? Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 majka50 napisał(a):No śliczna psinka. Przyznaję sie bez bicia nie czytałam całego wątku. Nie wyrabiam czasowo. Ile brakuje Satuni na hotelik???????? witaj Majeczko:loveu::loveu: dzieki ze zajrzalas:multi: hmm..... wiec Sati nie ma zadnych stałych deklaracji na hotelik - chyba jako jedyny pies na dogo:roll:, ale nie było wtedy czasu zbierać i niestety kasa sie już konczy, wiec zbieram gdzie sie da......KAmila mi pomaga, ale liczy sie każda wpłata poprosiłam Isadore o allegro cegiełkowe pisała, że zrobi w wekend ale chyba zawalona robota jest Quote
Lionees Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']i całe szczescie, że ktoś pamieta.....bo my tu z Renia same zostały mam nadzieje,że dzis juz będą zdjecia Satki z innymi pieskami w domku letniskowym:evil_lol::evil_lol: Mój mąż jeszcze tam dzisiaj dokańcza,jutro psiaki tam wyprowadzę;)...deszcz zaczął padać u nas:cool1: Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 majka50 napisał(a):Podaj Ale jak sie wszystko unormuje to postaram się wspierać Cię finansowo ile będę mogła. super:multi: strasznie dziekuje:loveu: Quote
majka50 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Podaj konto to przeleję Ci jakis grosik. Nie bedzie tego dużo w tej chwili bo wiesz musze załatwić ,,moja,, sprawę. Ale jak sie wszystko unormuje to postaram się wspierać Cię finansowo ile będę mogła. Quote
butterflyek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Gosiak, co mi nic nie gadasz, że babunia Satunia nie ma już kasy? :mad: Wpadnnij do mnie do coś tam wyskrobię :razz: Nie wiem ile mi się uda przed mężem schować :p Ale zawsze coś :P Quote
Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 butterflyek napisał(a):Gosiak, co mi nic nie gadasz, że babunia Satunia nie ma już kasy? :mad: Wpadnnij do mnie do coś tam wyskrobię :razz: Nie wiem ile mi się uda przed mężem schować :p Ale zawsze coś :P bo ja już i tak u Ciebie żebrze na Niko to co jeszcze na Satke mam prosic:evil_lol::evil_lol: Quote
butterflyek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):bo ja już i tak u Ciebie żebrze na Niko to co jeszcze na Satke mam prosic:evil_lol::evil_lol: Na Nikusia nie musisz żebrać, bo mu chętnie dam co mam :evil_lol: A na Satke też coś wyskrobię :evil_lol: Może coś na bazarek albo kasę, zobaczę :razz: Quote
Kamila_s Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 a kto umie robic bazarki??? ja tam mam jakies cuda,ale bazarkow robic nie umiem:shake::shake: Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Kamila_s napisał(a):a kto umie robic bazarki??? ja tam mam jakies cuda,ale bazarkow robic nie umiem:shake::shake: ja umiem:evil_lol::evil_lol: ale musiałabyś mi posłac zdjecia na maila - czy jest to możliwe??:eviltong: Quote
Kamila_s Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Gosiu..wiesz dlaczego:evil_lol::eviltong:ale moge Ci wyslac rzeczy..bo stad raczej byloby mi ciezko...wyslac kazda sztuke..zaliczylabym bankruta;);) Quote
Recommended Posts