Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

U nas wszystko dobrze;)
Gosiu,do 24 lutego za darmoche można gadać w play poprzez videorozmowy.Zobacz,czy masz taką funkcję w telefonie i byś na "żywca" sobie Satkę obejrzała:razz:,a przy okazji byśmy se pogadały za darmo,no i byśmy się zobaczyły:razz:

Posted

Renata5 napisał(a):
U nas wszystko dobrze;)
Gosiu,do 24 lutego za darmoche można gadać w play poprzez videorozmowy.Zobacz,czy masz taką funkcję w telefonie i byś na "żywca" sobie Satkę obejrzała:razz:,a przy okazji byśmy se pogadały za darmo,no i byśmy się zobaczyły:razz:

Satka na żywca - hmmmmmm cóż za kusząca wizja:cool3::cool3::cool3: juz sie ucieszylam po czym pisze mi że wideorozmowa "poza zasięgiem sieci UMTS" - cokolwiek to znaczy....szkoda - więc zamiast tego może na jakieś zdjęcie Satki:loveu: możemy liczyć??;)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Satka na żywca - hmmmmmm cóż za kusząca wizja:cool3::cool3::cool3: juz sie ucieszylam po czym pisze mi że wideorozmowa "poza zasięgiem sieci UMTS" - cokolwiek to znaczy....szkoda - więc zamiast tego może na jakieś zdjęcie Satki:loveu: możemy liczyć??;)

No to dupa:shake:Jutro wrzucę zdjęcia...no cholerka szkoda,że video nie wypaliło:sad:

Posted

Satka ma też kolegę kota,z którym śpi i który towarzyszy jej na spacerkach;)
Nawet podczas robienia siu:p

Niestety zdjęcia z komórki dupowato wychodzą:shake:
Robiłam je o 16,także dlatego takie ciemne,bo na dworku juz troche szarówki było.Zrobię w dzień,to będą wyraźniejsze;)

Posted

:evil_lol:a tam temu kociafkowki tylko oczy swieca:evil_lol:pieeeeeeeeekne to zdjecie!!!:loveu:
Satuchna jak zwykle z zaznacza teren i jest tak wlasciwie jak te koty:lol:
alez wspaniala para z tym kotkiem:loveu::loveu:

Posted

A zapindala po działce jakby miała motorek w dupci.Myslałam,ze ona stara i chora,to se będzie człapać jak babuleńka...taa...jedynie kot ją może dogonić:p
Wszystko ją interesuje,wszędzie musi zajrzeć,wszystko powąchać...normalnie żywe srebro:loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: stara ale jara!!!!!!!!

Renatka nie wspomniała o najważniejszym - dzięki jej wspaniałej opiece Sati nie ma guza na szyji!!!!!! Zniknał!!!!!!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: stara ale jara!!!!!!!!

Renatka nie wspomniała o najważniejszym - dzięki jej wspaniałej opiece Sati nie ma guza na szyji!!!!!! Zniknał!!!!!!!!:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Guza wycielim:diabloti:
Żartowałam:eviltong:
A tak na poważnie,guza niet...normalnie się wchłonął.Myślę,że to po trochu zasługa jedzenia,a po trochu takiego jakby masażu,bo zawsze jak satkę głaskamy,to własnie po łebku i szyjce,bo siersć ma taką mięciutką i ona to lubi.I chyba poprzez te memłania Satki ten guzior sie rozmasował.Tak mi sie wydaje,bo go nie ma teraz.Została tylko wisząca skóra.No ale na to to tylko pomoze chirurg plastyczny:evil_lol:

Posted

sorry Satuchna że ciotka tu nie wchodzi do Ciebie....ale tyle roboty że nia ma csu załadować. Całuski dla Ciebie /Reniu ...Twojej teściowej ( jej gołąbki po nocach mi się snią) i dla Satki w jej wiecznie mokry nos. No i dla całej reszty Twojej rodzinki.

Posted

Cześć dziewczynki kochane:loveu:
Może jutro porobię zdjęcia Satuni,bo narazie nie wychodzę na dwór,bo jestem jakaś chora:watpliwy:Teściowa,dzieciaki i mąż latają z psami na dwór.Satka nie chce byc długo,bo zimno jest u nas,wieje mroźny wiatr,coś tam kapie z góry i dziewczyna robi siu i ku i zasuwa spowrotem do siebie.Ostatnio padał nawet spory deszcz,Satka wyszła na siu i spojrzała do góry,bo na nos kapało...popatrzyła,popatrzyła,tam gdzie stała załatwiła się i poszłaaa do siebie:ptaka jest cwaniara...co se będzie kubrak moczyć:cool3::loveu:

Posted

a to,ze Satunia to cwaniara to juz wiemy...znaczy teren gdzie sie da...gna szybciej niz kot..a teraz co???taki extra wyjsciwy kubraczek partyzancki bedzie sobie moczyla i niszczyla..o nie nie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Renatko wracaj do zdrowka!!;);)

Posted

Jesteśmy,żyjemy,zdrowiejemy:p
Nas tez zasypało,ale najbardziej cieszą sie psy,bo mogą się tarzać w śniegu bez umiaru.Oczywiście Satka sie nie tarza,bo co se będzie kubrak moczyć...:razz:
Dzisiejsze zdjęcia "jeszcze cieplutkie";)

Posted

Chciałam zrobić satuni zdjęcie pysia,no ale w ostatniej chwili zaczęła sie odwracać,bo za siatką psy latały,no i musiała sprawdzić jakie...:grins:

No i poleciała zobaczyć,ale jak na partyzantkę przystało,musiała się zbunkrować,coby nie była zauważona...:razz:

Posted

A tu bardzo intensywnie drapie w śnieg....

i drapie...

no i dodrapała sie do....denka od wiaderka :happy1:

Satka już miała dosyc spacerku i zapindala biegiem do siebie:smile:

Posted

No, no no na taka sesje warto było poczekać :lol::lol::lol:

A Satka wygląda zarąbiście - sierść i oczy superowo:multi::multi: szok

Renatko WIELKIE DZIĘKI:Rose:

wyśle chyba jej obecne zdjęcia tym, którzy w sierpniu dawali jej miesiąc życia;);)