Lu_Gosiak Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Super :multi::multi: bardzo dziekujemy w imieniu naszej Sati:loveu: Kamilko dzieki, że nas nie opuszczasz;);) Renatko co tam u Was wszystko w porządku?? Quote
Kamila_s Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 opuszczac??:lol:ani mi sie sni:evil_lol::eviltong: wlasnie wlasnie jak tam Renatko Satunia???;) Quote
Lionees Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 U nas wszystko dobrze;) Gosiu,do 24 lutego za darmoche można gadać w play poprzez videorozmowy.Zobacz,czy masz taką funkcję w telefonie i byś na "żywca" sobie Satkę obejrzała:razz:,a przy okazji byśmy se pogadały za darmo,no i byśmy się zobaczyły:razz: Quote
Lu_Gosiak Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Renata5 napisał(a):U nas wszystko dobrze;) Gosiu,do 24 lutego za darmoche można gadać w play poprzez videorozmowy.Zobacz,czy masz taką funkcję w telefonie i byś na "żywca" sobie Satkę obejrzała:razz:,a przy okazji byśmy se pogadały za darmo,no i byśmy się zobaczyły:razz: Satka na żywca - hmmmmmm cóż za kusząca wizja:cool3::cool3::cool3: juz sie ucieszylam po czym pisze mi że wideorozmowa "poza zasięgiem sieci UMTS" - cokolwiek to znaczy....szkoda - więc zamiast tego może na jakieś zdjęcie Satki:loveu: możemy liczyć??;) Quote
Lionees Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']Satka na żywca - hmmmmmm cóż za kusząca wizja:cool3::cool3::cool3: juz sie ucieszylam po czym pisze mi że wideorozmowa "poza zasięgiem sieci UMTS" - cokolwiek to znaczy....szkoda - więc zamiast tego może na jakieś zdjęcie Satki:loveu: możemy liczyć??;) No to dupa:shake:Jutro wrzucę zdjęcia...no cholerka szkoda,że video nie wypaliło:sad: Quote
Kamila_s Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dziewczyny,a moze przez skype???;)rozmowy i video za darmo;) trzeba tylko sciagnac program do skype;) Z ranca pozdrawiam Satunke i Renatke!!;) Quote
Lionees Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Satka ma też kolegę kota,z którym śpi i który towarzyszy jej na spacerkach;) Nawet podczas robienia siu:p Niestety zdjęcia z komórki dupowato wychodzą:shake: Robiłam je o 16,także dlatego takie ciemne,bo na dworku juz troche szarówki było.Zrobię w dzień,to będą wyraźniejsze;) Quote
Kamila_s Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 :evil_lol:a tam temu kociafkowki tylko oczy swieca:evil_lol:pieeeeeeeeekne to zdjecie!!!:loveu: Satuchna jak zwykle z zaznacza teren i jest tak wlasciwie jak te koty:lol: alez wspaniala para z tym kotkiem:loveu::loveu: Quote
Lionees Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A zapindala po działce jakby miała motorek w dupci.Myslałam,ze ona stara i chora,to se będzie człapać jak babuleńka...taa...jedynie kot ją może dogonić:p Wszystko ją interesuje,wszędzie musi zajrzeć,wszystko powąchać...normalnie żywe srebro:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: stara ale jara!!!!!!!! Renatka nie wspomniała o najważniejszym - dzięki jej wspaniałej opiece Sati nie ma guza na szyji!!!!!! Zniknał!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Lionees Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: stara ale jara!!!!!!!! Renatka nie wspomniała o najważniejszym - dzięki jej wspaniałej opiece Sati nie ma guza na szyji!!!!!! Zniknał!!!!!!!!:multi::multi::multi:[/QUOTE] Guza wycielim:diabloti: Żartowałam:eviltong: A tak na poważnie,guza niet...normalnie się wchłonął.Myślę,że to po trochu zasługa jedzenia,a po trochu takiego jakby masażu,bo zawsze jak satkę głaskamy,to własnie po łebku i szyjce,bo siersć ma taką mięciutką i ona to lubi.I chyba poprzez te memłania Satki ten guzior sie rozmasował.Tak mi sie wydaje,bo go nie ma teraz.Została tylko wisząca skóra.No ale na to to tylko pomoze chirurg plastyczny:evil_lol: Quote
nescca Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 sorry Satuchna że ciotka tu nie wchodzi do Ciebie....ale tyle roboty że nia ma csu załadować. Całuski dla Ciebie /Reniu ...Twojej teściowej ( jej gołąbki po nocach mi się snią) i dla Satki w jej wiecznie mokry nos. No i dla całej reszty Twojej rodzinki. Quote
Kamila_s Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Renatko takze ja sle pozdrowienia dla Ciebie i Satuni!!!;);) Quote
Lionees Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Cześć dziewczynki kochane:loveu: Może jutro porobię zdjęcia Satuni,bo narazie nie wychodzę na dwór,bo jestem jakaś chora:watpliwy:Teściowa,dzieciaki i mąż latają z psami na dwór.Satka nie chce byc długo,bo zimno jest u nas,wieje mroźny wiatr,coś tam kapie z góry i dziewczyna robi siu i ku i zasuwa spowrotem do siebie.Ostatnio padał nawet spory deszcz,Satka wyszła na siu i spojrzała do góry,bo na nos kapało...popatrzyła,popatrzyła,tam gdzie stała załatwiła się i poszłaaa do siebie:ptaka jest cwaniara...co se będzie kubrak moczyć:cool3::loveu: Quote
Kamila_s Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 a to,ze Satunia to cwaniara to juz wiemy...znaczy teren gdzie sie da...gna szybciej niz kot..a teraz co???taki extra wyjsciwy kubraczek partyzancki bedzie sobie moczyla i niszczyla..o nie nie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Renatko wracaj do zdrowka!!;);) Quote
Lu_Gosiak Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 zdrowiej Renatko!!!!;););) a Sati to mądra bestia jest jak....po co ma sie moczyć jak lepiej na sianku dupkę grzać:evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 a co tu taka cisza u naszej Satki:mad::mad:?? Renatko jak tam zdrówko??? też was tak zasypało jak nas:razz::razz:?? Quote
Kamila_s Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Lece witac sie z Stunka i Renatka;);):loveu::loveu: Renatko jak tam zdrowko i Satunka???? Quote
Lionees Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jesteśmy,żyjemy,zdrowiejemy:p Nas tez zasypało,ale najbardziej cieszą sie psy,bo mogą się tarzać w śniegu bez umiaru.Oczywiście Satka sie nie tarza,bo co se będzie kubrak moczyć...:razz: Dzisiejsze zdjęcia "jeszcze cieplutkie";) Quote
Lionees Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Chciałam zrobić satuni zdjęcie pysia,no ale w ostatniej chwili zaczęła sie odwracać,bo za siatką psy latały,no i musiała sprawdzić jakie...:grins: No i poleciała zobaczyć,ale jak na partyzantkę przystało,musiała się zbunkrować,coby nie była zauważona...:razz: Quote
Lionees Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 A tu bardzo intensywnie drapie w śnieg.... i drapie... no i dodrapała sie do....denka od wiaderka :happy1: Satka już miała dosyc spacerku i zapindala biegiem do siebie:smile: Quote
Lu_Gosiak Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No, no no na taka sesje warto było poczekać :lol::lol::lol: A Satka wygląda zarąbiście - sierść i oczy superowo:multi::multi: szok Renatko WIELKIE DZIĘKI:Rose: wyśle chyba jej obecne zdjęcia tym, którzy w sierpniu dawali jej miesiąc życia;);) Quote
Lionees Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Zobacz Gosiu nawet na tym zdjęciu widac,ze Satka guza nie ma http://img23.imageshack.us/img23/8969/zdjcie1539.jpg Wczesniej miała widoczna gulę,a teraz sama sierść.:) Quote
nescca Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ale sesja......Reniu......cudnie.Widze ze kicia zaprzyjazniona z Satka na calego. Nawet w spacerkach jej towarzyszy. Caluje Was wszystkich..... Quote
Kamila_s Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Renatko..zdjecia rewelka....i tyle ich,ze az milo oko cieszyc:loveu::loveu: mi tez wpdal bardzo,bardzo w oko ten kociak:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts