Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy,jesteśmy,zdjęcia juz wklejam.Wczoraj byłam wypompowana z sił,bo miałam sterylkę dwóch dziewczynek,a dodatkowo Fela miała wyrywane ząbki:shake:
Satka przeniosła sie do innego pomieszczenia,bo stwierdziłysmy z tesciową,że w takie mrozy,to Satka starowinka bedzie miała źle w budzie.Satka ma do towarzystwa 2 kozy,kurki i kota,ale skubana odwraca pyszczek od aparatu...pewnie uwaza,że z tyłu też piknie wygląda:razz:

Posted

Może to nie są salony,ale jest tam naprawdę cieplutko i wygodnie.Satka wychodzi 4 razy na spacer i za każdym razem biegiem leci spowrotem.A smieszne jest to,że jak wchodzi po spacerku,to kozy sie z nią witają,kury zaraz zlatują z grzęd i idą do niej,a z kotem w nocy śpi wtulona:loveu:
Tylko coś nie lubi pozować...tak jakoś ukradkiem spogląda,a jak widzi aparat,to z łebkiem na dół ucieka:shake:

Posted

Ale sie pannie na stare lata trafiło:multi::multi::multi: nie dość że cieplutko to jeszcze jaka ekipa z nia mieszka....zyć nie umierać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: strasznie sie fajnie to czyta i oglada

Posted

Witaj Satnko...Renatko i Gosiu:-)))))

ogladalam po dluzszej przerwie Satunke i zawsze tak bardzo sie ciesze,jak widze,za ma sie tak wspaniale:-)))))))):loveu:
Widze,ze teraz ma wspanialych towarzyszy:-))
Powiedzcie mi tez dziewczyny jak stoimy z finansami dla Satunki???;)

Posted

no witaj Kamilko :loveu: brakowało nam Ciebie, bo praktycznie my tu z Renatko same na tym wątku wiec w 3 zawsze weselej:multi::multi:

co do finansów narazie mamy ale wiadomo trzeba dalej zbierac, bo Sati tam zostaje na zawsze:multi::multi: mam 2 stałych wpłacających co miesiąc na Sati /razem 80zł/

Posted

Gosiu ja z forum Satuchny nigdy nie odejde..przykro mi:evil_lol::eviltong:
od momentu jak do was trafilam..jest z jedna z moich ulubienic:loveu:
zawsze o niej i o Was dziewczyny pamietam;):eviltong:

Gosiu powiedz mi ..jakby cos to zrobie jakas akcje by zbierac pieniazki na Satunie...Satuchna ma wielu kibicow na profilu i czesto ludzie do mnie pisza pytajac o nia...;)
no zginac jej nie damy..nasza kochana partyzantka!!!!:loveu::loveu:

Posted

Robiłam jej wczoraj na spacerku,ale tym moim telefonem to kiepsko wychodzi,bo ciemno.A była to godzina 16.35,więc i na dworzu już szarówka.Syn da mi swój aparat jutro,bo ma pamięć w telefonie zawaloną i musi wrzucić swoje zdjęcia do komputera i zrobi wtedy trochę miejsca na zdjęcia Satki.Teraz wrzucę jedno,ale jutro będą ładniejsze;)

Posted

Satuchna zaznacza wszystkie mozliwe katy,krzaczki,trawki:-))))
Renatko,a to Ty na tym trzecim zdjeciu???;);)

i w koncu widac mordunie Satuni na tym trzecim zdjeciu...:loveu::loveu:
kochana partyzantka!!!!:loveu:

Posted

U nas wszystko dobrze,Satka mimo,że ma osobistą budę,to nadal mieszka z koleżankami.Wcale,ale to wcale nie chce być w budzie.Wychodzi na spacerki 4 razy dziennie i biegiem wraca do siebie,budę omija szerokim łukiem.Kupki ma ładne,apetyt jej dopisuje.Sama sobie reguluje długość spacerków,jak już ma dosyć,to zawraca i idzie do siebie.Na dworze nie chce być za długo.Później wrzucę zdjęcia partyzantki;)

Posted

rozliczenie Sati:
5 grudzień
Bernadeta R - Sława 50 zł
7 grudzień
Marzena M - krakow -2o zł
12 grudzień
Ewelina D - Zarszyn -30 zł
19 grudzień
Monika K - Gdansk- 30 zl
6 styczeń
Bernadeta R - Sława 50 zł

Posted

Dziewczyny!!
Wczoraj pisala do mnie Pani,ktora postanowila pomoc Sati:multi:
Dzis do mnie ponownie napisala z informacja,ze wplacila dla Satunki naszej na konto pay-pal :loveu::loveu:
Podalam Pani Martynce link do forum Sati i wiem,ze juz tutaj zagladala:multi:
Pani Martynko dziekujemy w imieniu Sati i zapraszamy do nas!!:loveu::loveu::multi::multi: