Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Satka ma codziennie mizianko,jest bardzo grzeczna,ma super apetyt,zaraz jej się skończą leki z którymi przyjechała i wykupię jej receptę,którą dała mi Beata.Mam teraz trochę mniej czasu na wszystko,bo jedna z dziewczynek krężlowskich miała sterylkę,druga zaraz będzie miała,a dodatkowo sunia,która przyjechała z Sati ma padaczkę:shake:.Koniec świata:shake:

Posted

Renata5 napisał(a):
Satka ma codziennie mizianko,jest bardzo grzeczna,ma super apetyt,zaraz jej się skończą leki z którymi przyjechała i wykupię jej receptę,którą dała mi Beata.Mam teraz trochę mniej czasu na wszystko,bo jedna z dziewczynek krężlowskich miała sterylkę,druga zaraz będzie miała,a dodatkowo sunia,która przyjechała z Sati ma padaczkę:shake:.Koniec świata:shake:

A jak często ma ataki? Mój jamniś jest epileptykiem wiem co to znaczy.

Posted

Renata5 napisał(a):
Codziennie:placz:

O mateńko, to już luminal za mało. Pewnie będzie trzeba włączyć mizodin. Pamiętaj jak cokolwiek lekarz zaleci (luminal, mizodin) podawaj np hepatil. TE świństwa rujnują psiakowi wątrobę.

Posted

xmartix napisał(a):
mogę to rozliczenie prosić z cegiełek
poza tym tytuł trzeba chyba zmienić ... ;)

Rozliczenia narazie niestety nie bedzie bo nesca wyjechala...wroci w niedziele to ja pomecze:)

Co tam u naszej Satinki, ciepło w dupke ma to chyba lubi juz wychodzic na siku czy nie bardzo?

Posted

Witaj Satunko....
wczoraj pisalo do mnie kilka osob w sprawie Sati by pomagac w oplacaniu pobytu u Renatki;)
podaje im zawsze nasz link do forum i mam nadzieje,ze pojawia sie te dobre duszyczki tutaj:loveu::loveu:;)

Posted

Katy obwąchać to musi obowiązkowo,bo jak ona nasiusia,to inny psiak poprawi no i zapachy się "mieszają".
A w tym kubraczku,to taka kobita z niej,że hej:p
Włożyłam rękę pod ten kubraczek i ona tam ma cieplutko.Super sprawa ta kapotka:loveu:

Posted

wpłaty na sati:
21.11
Joanna D - Ustka - 30zl
24.11
Eliza P -Mińsk Mazowiecki -20 zL
Robert Sz - Warszawa - 10zł
Olga L - Poznań - 10 zl
Ryszard R - Czechoeice-dziedzice - 25 zł
"Suk-Pol" Zdzisław Z - Lublin - 50zl
26.11
Monika N -Ornontowice3 -10zł
1.12
Julita Ł -Warszawa - 10zł

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

co tam u Sati slychac???

Satka jest bardzo grzeczna i mądra,gdyby trzymała kupkę,to by była idealna do mieszkania,mimo,że duża.Jakoś tak mi się trafiły same idealne psiaki na tymczasy:lol:.Jak jutro nie przyjedzie do Sati kolega,to sama porobię jej fotki;)

Posted

Nikt Sati nie odwiedza:mad:...nieładnie:shake:
Zdjęcia naszej partyzantki:loveu:
Jak na partyzantkę przystało,trzeba z cichacza oznaczyć swój teren

No i przemknąć się niezauważalnie i szybko jak strzała obwąchując dokładnie teren

Partyzantka "walczy "z miotłą na fotelu,który stoi pod wiatą na dworzu

Posted

Renata5 napisał(a):
Nikt Sati nie odwiedza:mad:...nieładnie:shake:
Zdjęcia naszej partyzantki:loveu:

Jak to nie odwiedza, cały czas odwiedza i czeka na jakieś nowe zdjecia i wiadomosci:)
A zdjecia super szczególnie to z miotła....Sati tak tam u Ciebie Renatko dobrze ze nabrała ochoty na figle :evil_lol::evil_lol:
czy ona juz taka wygodnicka ze chciala sie tam położyć po prostu??

Posted

Tam obok jest taki czerwony fotel i na nim leżała,ale jak poleciałam po telefon to właśnie przechodziła z tego czerwonego na ten drugi,bo zobaczyła miotłę.Nie wiem,czy chciała się nią pobawić,czy ją zwalić,bo jej zabrałam no bo by ją rozwaliła i nie miałabym czym pajęczyn spod wiaty omiatać:p

Posted

Wiecie co...musiałam wczoraj Sati poluzować szelki,bo miała ciasne...a jak zakładałam jej wtedy gdy założony miała kubraczek,to były w miarę luźno.Czyżby Satka przytyła:-o?No bo szelki same się nie ściaśniły...Muszę ją zmierzyć w obwodzie i za miesiąc jeszcze raz:razz:
Wcale bym się nie zdziwiła,jakby troszkę przytyła,bo dziewczynka ma apetyt niezły:cool3:...no i kozie mleczko też robi swoje:p